14-08-2018, Saat: 06:50
(14-08-2018, Saat: 06:35)kral20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14-08-2018, Saat: 06:30)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel olmuş tebrik ederim. Bir eklemede ben yapayım. Dövüşte olan herhangi birisi size söylemedikçe dövüşlerine katılmayın. Süre yapar , mağaranız ziyan olur. İyi oyunlar
Teşekkür ederim. Evet çok önemli bir konuyu unutmuşum. Böyle konular açıp böyle yorumlar yaparak yeni oyunculara bir faydamız dokunur en azından size de iyi oyunlar![]()
Evet güzel bir konu kabul ediyorum. Ancak yeni gelen bir kişi vaktini ayırıp bu kadar uzun bir konuyu okumaz gibi geliyor bana. Yani bu oyunun moda olduğu zamanlar 2010-11 yıllarıydı. Şimdiyse oyuncu kitlesi ve oyunların kalite düzeyi uçuk miktarda değişti. Yeni gelen kişiler var doğru, ancak gelen kişilerin çoğu ya 1 levelde ya 2 levelde oyunu bırakıyor. Oyuna bağlayacak bir şeyler yapılsaydı konun daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bana sorarsan güzel yazmışsın. Eskiden oynayıp mağarayı kavrayamayan kitlelere faydalı. Buna mütemadiyen yeni gelen bir kişi , gta gibi oyunları gören bir kişinin oyuna başlangıçta motivasyonunun arttırılması lazım bence.. Gidişat iyi gözükmüyor ama geçenlerde reklam yapılacak dendi bize görelim bakalım. Bende bu aralar susacağım ve yönetimin hamlesini bekleyeceğim. Oyundaki eksikliklerin de oturacağını umarak konuya + veriyorum

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)