13-08-2018, Saat: 21:24
(13-08-2018, Saat: 20:52)Kutubebek Ebrar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13-08-2018, Saat: 09:58)Adanalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 mağaralarda bir kaç defa üst üste yenilen taraf mağara girmeyi keser. kimse gelipte insan tarafı - magmar tarafı mağara girmiyor demesin arkadaş. 2 tarafta full takım olsa, yenilen taraf yine mağara girmezken nedir bu yaşananlar5 diyerek yazdığın yazıya cevap olarak ben bu bineği süs olsun diye almadım yakşalık 150 altını boşuna vermedim ırkınız girdiğim dövüşlerde vücut bulmuş sivri atıyordu sürekli striagorn moroğu bile atan oldu 2 kere ben niye atıyosunuz atamazsınız felan da demiyorum oyuna atılmak için konmuş sonuçta bu moroklar ve bu moroklar nasıl atılmak için konmuşsa benim para vererek aldığım bineği atmak hakkımdır her dövüş luan atıyo şöyle böyle çok yanlış kelimeler ve düşünce tarzı bence ben 5-10 vücut bulmuş sivriyi de kesebilirdim belki ancak aldığım tpnin haddi hesabı olmazdı ben bu durumda neden aldığım bineği atamayayım ki? Lütfen birazcık düşünerek yazalım saygılar..
2 mağarada 5 olmak gayet doğal. örnek verirken eksiklik-fazlalıklarıda gözetin. collision luan alıpta girmedi mağaraya. Bir arkadaşımızın imosuna yardım ve görevi olanlara yardım için girdi. mağaraya takım olarak bile girmediler. Hatta lavi, hadouken, karbonat erol vs mağara durumunu toparlamak için girmişti ama iş işten geçmişti.
3 burda kimsenin kimseyi eziklemeye, dalga geçmeye hakkı yok. kimseninde haddine değil. kimisinin 6 ayda yaptıgı şeyi kimisi 20 günde yapıyor. gelipte senin hesabın şöyle böyle demeye kalkışmayın. oyun herkes için her şey anlamına gelmiyor.
4 twitch konusuna gelirsek görev yaptırmama, agudar bozma konusu zerre umrumuzda değil sadece zaman kaybı oldugunu vurguladım. böyle nedenlerden dolayı iki tarafta bileniyor ve sinirler gerilebiliyor.
5 kafa ezdi dediğiniz oyuncu 8 cepli olmasına rağmen nasıl bir duruma düştüyse mağaraya kırmızı efeklerle baltasıyla girmesine rağmen luan atmadan paçayı kurtaramıyordu bir kaç dövüşünde :d
şimdi herkes burda ahkam kesmeyi bıraksında doğru dürüst oyunumuzu oynayalım. olmadı sohbet çarlarda sohbet edin. yavhehe ve charged'ın kulakları çınlasınhepinize bol onurlar dilerim kılıcınız keskin olsun.
Mağarada luan atamazsın adaletsizlik bu :lol: İksir kullanamazsın 5 levelsin onlar 4 level. Effect basamazsın sen 5 levelsin onlar 4 level :lol: Ağlayan hep ağlar takma fazla şeker şey