Selçuklu sağolsun mağaraları zevkle oynuyorduk rekabet vardı şimdi onlar da bizim gibi level almaya başladılar hanlıgımızın yeni rakiplerini görünce üzülüyorum anlaşılan 3-4 levellerimiz zevksiz ve rekabetsiz mağarlar,arenalar,mabedler oynayacaklar belki de oynayamayacaklar 3-5 mağara sonra bu 2 arkadaşın onur alanlarına girememelerini zevkle izleyeceğim ayrıca kutubebek ebrar'ı eleştirenlere söylüyorum onu eleştirmeye sizin çapınız yetmez siz arena,mabed girmeye korkarken o adam sıradan cıkmıyordu hesabı da zaten gerekli cevabı veriyor. Bizde az laf çok iş var sizde çok laf az iş. Siz yokken cok mağaralar vs döndürdüğüm, kavşağınızı tuttuğum ve aqudarlarımı bitirdiğim için tp değerim aldı başını gitti ama hiç merak etmeyin tp değerim yettiğince size onur alanlarını zindan edicem sözlerim pyramare ve the dncr nickli arkadaşlaradır. Siz daha aqudarları açamadan ben 20ye yakın aqudar yaptırdım tartışmayalım isterseniz. Beronuma gücü yetmez bana artistlik taslıyor yazık.
Selçuklu hanlığına selam olsun. Kimlere kaldı magmar ırkı yazık
Kendi adıma bu konuyu burada bitiriyorum gerekli cevabı forumda verdik asıl icraatı onur alanlarında göstereceğiz mutlu saatler yakındır Ayyıldız hanlığına laf atan çapsızları bekliyor olacağım.
Kimsenin hesabını eleştirecek birisi değilim. Kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum ama bana ve hanlığımıza 2 gündür gerek forum gerek hediyeler üzerinden imalı sözler atılıyor yoksa foruma gelip bunlarla tartışacak birisi değilim. Hak edene herşeyi söylerim.
Selçuklu hanlığına selam olsun. Kimlere kaldı magmar ırkı yazık
Kendi adıma bu konuyu burada bitiriyorum gerekli cevabı forumda verdik asıl icraatı onur alanlarında göstereceğiz mutlu saatler yakındır Ayyıldız hanlığına laf atan çapsızları bekliyor olacağım.
Kimsenin hesabını eleştirecek birisi değilim. Kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum ama bana ve hanlığımıza 2 gündür gerek forum gerek hediyeler üzerinden imalı sözler atılıyor yoksa foruma gelip bunlarla tartışacak birisi değilim. Hak edene herşeyi söylerim.