(12-08-2018, Saat: 21:29)Kutubebek Ebrar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tp sınıra dayandığı için kendine saldırtma atıp level aldın değil mi güzel kardeşim. Bu günden sonra izleyin bakalım mağarada-arenada rahat edebilecek misiniz(12-08-2018, Saat: 19:45)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 aydır mağaraya girmeye çalışıyorum. En son girdiğim mağarada kutubebek ebrar arkadaşınız ağladığı için direk 5.seviye oldu mağarada. Ne kadar delikanlısınız biliyoruz attığınız moroklardanŞimdi güzel kardeşim ben seni ne tanırım ne de seni kendime rakip olarak görürümParanız bittiyse söyleyin atalım ki moroklarınız bittiğinde gelmemezlik yapmayın böyle
1.si ben ağladığım için nasıl 5. seviye oluyormuşum onu hiçbişekilde anlamadım 4. seviyede yapabileceklerimin en iyisini yaptım yeraltı şovalyeleri onurum 2k oldu onurumu patlamasız bir şekilde %40 lara kadar çektim dolayısıyla tp sınıra dayandı ve ilk mağarada 5. seviye oldum
2.si dediğim gibi ben seni ne tanırım ne de rakip olarak görürüm 5 olduğum mağarada dayak yediğiniz için kuyruk acını burda yansıtma
3.sü de bidaha benim adımı kullanarak olur olmadık yerlerde kullanma haddini bil biraz saygılı ol
10-15 yaşındaki çocuklar gelip burda arkamdan sallamasın

(12-08-2018, Saat: 21:30)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-08-2018, Saat: 21:29)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Manevra ekarte yapar kemikkıran kritik atar bunu öğrenemediysen bence oynama bu oyunu yazık :=) 176 kritik attın diye oyuncu mu oldun
İnfoya bakarsan kemikkıran olmadığımı görürsün. Keşke gözlerini kullanmayı bilmiyorsan çıkart koy kenara yazık...