04-08-2018, Saat: 13:56
(Son Düzenleme: 04-08-2018, Saat: 13:58, Düzenleyen: Hephaistos.)
(04-08-2018, Saat: 13:29)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben buna katılmıyorum şahsen çoğu kişi hep böyle bir oyunu bırakmak istiyor gibi kılıf uydurmaya çalışıyor gibi geliyor bana. 3 aydır etkinlik yapılıyor yaz etkinlikleri o kadar onur kastı millet. Portal savaşları vs. yapıyoruz güzel bir ortam . Ha ne oldu gittikçe sayımız arttı o yüzden ilk başta inaktifler silindi sunucu bu kadar güncelleştirmeyi etkinliği kaldıramaz hale geldi. yenisine geçilmesi baya doğal. Şimdi dişinizi sıkıp fazla oyun aktivitesi yapmazsanız düzeltildiği zaman daha rahat bir şekilde oynarsınız
adamlar onu kastetmiyor 2 dk mantıklı olmaya davet ediyorum seni. oynu oynayan herkes herşeyin farkında gezgin gibi meslek isteyen etkinlik geldiğinde aletlerin 2 lemediği ve elde etme başarısız deme oranının arttığından tüm oyuncular farkında, bunu bilerek oynuyorlar. 1 etkinliğe bakarak yorumlama evet ynei gelen dövüş alanlerı etkinliği çok hoştu eyvallah ama kastettikleri o değil adamın demek istediği oyundaki yatarıklardan para düşme mevzusu yada yaptıkları blok ekarte kritik oranları ile çok fazla oynanması örnek olarak 11 açılmadan önce korr yavruları aşırı güçlendi kimse kesemez oldu 11 açıldığı gibi eski haline döndürdüler, sırf millet hayran yapmasın diye yapıldı bu