Dragons War Forum
Başlığı olmayacak kadar çok sorun - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Başlığı olmayacak kadar çok sorun (/showthread.php?tid=9472)

Başlığı olmayacak kadar çok sorun - ayleke - 03-08-2018

Öncelikle herkese selam konunun başında bildirmek isterim ki katılan katılmayan herkese de teşekkür ederim Smile)

Bu oyun iyi kötü bilerek bilmeyerek ve çoğumuzunda eski sw den bile bildiği bazen kızarak bazen severek oynadığı stres attığı belki stres kazandığı bir yer.

Eski sw yi değiştirme çalışmalarını ve düşüncelerininin sonuna kadar arkasında ve yöneticilere  buraya verdiğimiz saatleri emekleri oyunu güzelleştirmek adı altında yaptıkları bütün çalışmalar için minnettarım. (şahsi düşüncem ) amma velakin oyun 4 gündür çekilmez bir hal almakta insan vakitlerini geçiremez halde ve en kötüsü verdikleri vakitleri çöp etme kaygısında. Dövüş alanları iptal. Bazı melek kaynakları ortada bir var bir yok. Kesimler lag ve kasmadan yapılamaz durumda. Zaten kısıtladığınız göz 2 saatte 1 göz alan oyuncular meslek aletlerinin elde etme oranının düşürülmesi vs bu durumları iyice çekilmez yapıyor.
Oyuncuların (bende dahil) bağlantılı hesapları çığ gibi büyüyor bir infoda onlar istiyor . İnsanlar tatile gidebilir düğüne bayrama misafarliğe internet cafeye gidebilir bu oyuna girmek için bağlantılı sebebi buysa bu oyuna kimse bu kadar önem vermesin . Ayrıca bağlantılı deyip geçilecek bir durum değil bu alışverişte herhangi bir oyuncu ile munakaşa da vs de bu bağlantılılar sıkıntı yaratıyor . düzeltilmeye çalışan sw de bu sorunların hepsi zaten vardı ama insanlar az çok oyununu oynayabiliyordu şimdi imkanı yok bu bakım çok uzadı ve uzayacak gibi çünkü düzeltilen bir şey yok yada ben göremedim yükleyin eski sw nin kodlarını yarım yamalakta olsa devam edelim. Bunlar şahsi şikayetlerim benim her oyuncunun hakkı olduğunu bildiğim şikayetlerden belki bir kaçı . Uğraşlarınıza teşşekkür ederim kendi adıma minnet duyarım ama bu durum sıktı.
herkese iyi oyunlar dilerim

Cvp: Başlığı olmayacak kadar çok sorun - IV Barboros - 04-08-2018

katılıyorum oyun gittikçe saçma bir hal almaya başladı oyun içi aktiviteler engellenmeyecek şekilde yapılıyor deniyor oyunda herhangi bir aktivite yapamadığımız gibi bazen giriş çıkışlarda dahi sorun yaşıyoruz. Kesimler deseniz yaratıkların güçleri attığı kritikler ekarteleri blokları arttırılmış bizim kritiklerimiz ekartelerimiz yerde atamıyoruz katiyen. 6 levelim şuan kesimde göz düşmesine şaşıyorum artık bu kadar zorlaşınca oyuncular sw iyimiş çok iyimiş demicek herhalde ve hatta ayrılacaklar. Meslek aletleri 3 alışta bir başarısız olmaya başladı. Yaratıkların meslek toplayanlara dalışlarında bile bi artma var yaratıklar hedef gözetiyor resmen

Cvp: Başlığı olmayacak kadar çok sorun - vitaedi obcento - 04-08-2018

ben buna katılmıyorum şahsen çoğu kişi hep böyle bir oyunu bırakmak istiyor gibi kılıf uydurmaya çalışıyor gibi geliyor bana. 3 aydır etkinlik yapılıyor yaz etkinlikleri o kadar onur kastı millet. Portal savaşları vs. yapıyoruz güzel bir ortam . Ha ne oldu gittikçe sayımız arttı o yüzden ilk başta inaktifler silindi sunucu bu kadar güncelleştirmeyi etkinliği kaldıramaz hale geldi. yenisine geçilmesi baya doğal. Şimdi dişinizi sıkıp fazla oyun aktivitesi yapmazsanız düzeltildiği zaman daha rahat bir şekilde oynarsınız  Evet

Cvp: Başlığı olmayacak kadar çok sorun - Hephaistos - 04-08-2018

(04-08-2018, Saat: 13:29)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben buna katılmıyorum şahsen çoğu kişi hep böyle bir oyunu bırakmak istiyor gibi kılıf uydurmaya çalışıyor gibi geliyor bana. 3 aydır etkinlik yapılıyor yaz etkinlikleri o kadar onur kastı millet. Portal savaşları vs. yapıyoruz güzel bir ortam . Ha ne oldu gittikçe sayımız arttı o yüzden ilk başta inaktifler silindi sunucu bu kadar güncelleştirmeyi etkinliği kaldıramaz hale geldi. yenisine geçilmesi baya doğal. Şimdi dişinizi sıkıp fazla oyun aktivitesi yapmazsanız düzeltildiği zaman daha rahat bir şekilde oynarsınız  Evet

adamlar onu kastetmiyor 2 dk mantıklı olmaya davet ediyorum seni. oynu oynayan herkes herşeyin farkında gezgin gibi meslek isteyen etkinlik geldiğinde aletlerin 2 lemediği ve elde etme başarısız deme oranının arttığından tüm oyuncular farkında, bunu bilerek oynuyorlar. 1 etkinliğe bakarak yorumlama evet ynei gelen dövüş alanlerı etkinliği çok hoştu eyvallah ama kastettikleri o değil adamın demek istediği oyundaki yatarıklardan para düşme mevzusu yada yaptıkları blok ekarte kritik oranları ile çok fazla oynanması örnek olarak 11 açılmadan önce korr yavruları aşırı güçlendi kimse kesemez oldu 11 açıldığı gibi eski haline döndürdüler, sırf millet hayran yapmasın diye yapıldı bu

Cvp: Başlığı olmayacak kadar çok sorun - vitaedi obcento - 04-08-2018

(04-08-2018, Saat: 13:56)malta Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-08-2018, Saat: 13:29)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben buna katılmıyorum şahsen çoğu kişi hep böyle bir oyunu bırakmak istiyor gibi kılıf uydurmaya çalışıyor gibi geliyor bana. 3 aydır etkinlik yapılıyor yaz etkinlikleri o kadar onur kastı millet. Portal savaşları vs. yapıyoruz güzel bir ortam . Ha ne oldu gittikçe sayımız arttı o yüzden ilk başta inaktifler silindi sunucu bu kadar güncelleştirmeyi etkinliği kaldıramaz hale geldi. yenisine geçilmesi baya doğal. Şimdi dişinizi sıkıp fazla oyun aktivitesi yapmazsanız düzeltildiği zaman daha rahat bir şekilde oynarsınız  Evet

adamlar onu kastetmiyor 2 dk mantıklı olmaya davet ediyorum seni. oynu oynayan herkes herşeyin farkında gezgin gibi meslek isteyen etkinlik geldiğinde aletlerin 2 lemediği ve elde etme başarısız deme oranının arttığından tüm oyuncular farkında, bunu bilerek oynuyorlar. 1 etkinliğe bakarak yorumlama evet ynei gelen dövüş alanlerı etkinliği çok hoştu eyvallah ama kastettikleri o değil adamın demek istediği oyundaki yatarıklardan para düşme mevzusu yada yaptıkları blok ekarte kritik oranları ile çok fazla oynanması örnek olarak 11 açılmadan önce korr yavruları aşırı güçlendi kimse kesemez oldu 11 açıldığı gibi eski haline döndürdüler, sırf millet hayran yapmasın diye yapıldı bu

kolay olmaması taraftarıyım daha da zorlaştırsınlar hayran herkeste olunca ne anlamı olacak? ne kadar zor olursa o kadar hayranın değeri artar emeklerinizin değerini düşürtmek mi istiyorsunuz . Ben zaten mantıklı bir biçimde konuştum. Goblindede vardım. Günde 1,200 adet 0 tp bitki topladım. Hiç bir sorun olmadı. Batan kıymıkları da düşürdüğüm meyvelerle aldığım iksirle çıkarttım. Normalden daha zor olmasını da destekliyorum etkinlik vakitleri herkes her şeyi alsa saçma olur.

Cvp: Başlığı olmayacak kadar çok sorun - ayleke - 04-08-2018

(04-08-2018, Saat: 13:56)malta Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

++ KATILIYORUM  yorumun içinde teşekkür ediyorum tabi daha üst seviyelerde sorunlar daha çok artıyor gibi lvl henüz düşük olduğundan bilemiyorum umarım herşeyi yoluna sokarlar

Cvp: Başlığı olmayacak kadar çok sorun - Axe-Man - 04-08-2018

Sunucu taşınacak diye ne dövüş alanı döndürüldü ne meslek yapıldı. Süreli eşyaların süresi telafi edilecekmi acaba ? Ve birde oyuna reklam şart şuan sunucudaki herkes eskiden oyunu bilen insanlar. Youtube Bynogame Yeşilyurtgame Kopazar vb. Sitelerde biraz reklam yaparak yeni oyuncular çekmek lazım , oyun içinden yazarsanız bildiğim büyük platformları söylerim.

Cvp: Başlığı olmayacak kadar çok sorun - Wolverine - 04-08-2018

Merhaba,

Sunucu yani server yeni oyunun bulunduğu ana bilgisayarımızı değiştirme kararı aldık. Sebebi artık bize yetmiyor olması yaptığımız güncellemenin artık kapasitesini aştığı ve yetersiz olduğudur. Bizde yeni sunucuya geçelim dedik, Sorunlar bununla bitmiyor, daha yeni güncellemelerin gelmesi için, altyapı sürümleri 2009 dan kalma kodlamaları yeni versyonlar ile değiştirmek gerekiyor bu öyle yada böyle güncellenecek. Oyunun daha hızlı çalışabilmesi için normalin dışında bir kodlama yaptık ve optimizasyon için kodların yapısını değiştirdik, halen değişiyor. Oyunu kapatmak mümkün değil. İşin aksine oyun çalışırken makina stres altındayken optimizasyon yapmalıyız. 160 online varken sorun olmuyor. bu rakam 300 e çıkınca o zaman kasma yaşanıyor. Bunun içinde Yavaşlık sağlayan kodlar bir önce düzeltilip kontrol ediliyor. Hatırlayanlar bilir daha  öncede sunucu taşıdık bu sorunları hep yaşadık, sonra neticeye vardık. Bir nevi kışa hazırlık yapıyoruz Kışın oynayan oyuncu sayımız 500 600 gün içinde aktif olan oyuncular da 1000 leri bulabiliyor. Twhich yayınları ile bu rakamlar daha fazla artacak. Evet yayınlarımız olacak bunun için sponsor olduğumuz bir kaç genç arkadaşımız var gerekli desteğini bizden esirgemezler.

Konumuza gelecek olursak . Bu çalışmalar en fazla 1 hafta daha sürecek. Şuan kasmanın ana sebebi Chat sistemi gözüküyor. Sorunu bulduk çalışmalarımız devam ediyor. Keyifli Oyunlar.