27-07-2018, Saat: 14:47
(26-07-2018, Saat: 17:38)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şu forumda anlatmak istediğini bu şekilde matematik kullanarak anlatanlara hayranım bu istatistikler için teşekkürler. Ben iyilik hayrani tüm gözleri 2 altından almış bir oyuncu olarak 11de kırdığımız kürelerden göz düşerse sevinir olduk 3 5 değil 1 tane olsun bizim olsunben oyunun kolaylaşmasını hiç istemem ama imkansız hâle de gelmemeli bu yüzden göz oranları arttirilmali ve 11 level de kestiğimiz akrepler düzenlenmeli ya canı azalsın ya fazla para atsın . küre geliştirme de gelmeli artık en azindan savaşta basalım küreleri
vitaedi ve burber arkadaşıma katılıyorum oyunda göz düşmüyor item desen oda yok kemiktir odur budur şudur onlarda çok az düşüyor oyunda para kasabilmenin tek yöntemi oturup sabah-akşam demeden hiç bir şey düşmesini beklemeden kesim yapmak . oyun ilk zamana göre acayip zorlaştı çok kolaya indirilmesin ama imkansız haldede kalmasın burda herkes pırlanta yatıyormıyor bazılarımız emeğimizle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama emeğimizin karşılığını alamıyoruz sabah-akşam bu oyundayım gece yatarken bir bakıyorum elimde 1-2 altın kalmış . efektiydi yiyeceğiydi iksiriydi derken bize kestiğimiz şeylerden 3-4 altın kalıyor bu konuya kesinlikle bir çeki düzen getirilmeli yoksa millet oyundan zevk almak yerine eziyet çekiyor olacak ve sonunda bunun bir anlamı olmadığını görerek oyunu bırakacaklar biraz ileri görüşlü olun lütfen emeklerimizin hakkını verin .