22-05-2020, Saat: 12:40
Oyun ile ilgili bir vug bildirmiştim ancak bana hiçbir dönüş yapılmadı. Bugu kullananlar oldugunu düşünüyorum neden diye sorarsanız, ben kemikkıran set ile 210 nufuz takmışım, rütbe itemlerim mevcut, mavi renk auram açık, kırmızı silahım takılı, toprak merhameti iksiri basmışım, karşımdaki agır siklet setli oyuncu beni %100 püskürtüyor ama o bana hiç püskürmeden vurabiliyor. Ben yeteneklerdeki korumaları bug ile açıp kullananlar olduğunu düşünüyorum. Kaotikde isimler olmadığı için nick veremiyorum. Bug yok dediğiniz bugun ss sini attim hicbir dönüş yapmadınız. O kadar saçma sapan püskürtmeler oluyor akla mantığa uygun değil. Bu bugu inceleyip geri dönüş talep ettim cevap bile vermeye tenezzül etmediniz. Bugu kullananlar benim fikrime göre var. Bizde mi kullanalım onu mu demek istiyorsunuz. Oyunda muhafız göremediğimiz için mecbur buraya yazıyorum artık. Bana bug felan yok demeyin size bugun fotosunu bile attim. Eğer halen bug yok derseniz anlatirim tüm server kullanir nasilsa bug değil deriz kullaniriz. Bu konuda geri dönüş yapın halen kullananlar var. En az 60 koruma fazla oynayan oyuncular var.ss attım yine atabilirim. Kullanmadım ama nasil yapildigi ile ilgili foto attim.