Evet bu konuda arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum benim 5-6 olduğum zamanlar 8-12 göz arası gidip gelirken şuan dropların aşırı bir şekilde düşmesi mantıksız.Geçen 2 saat vert açıyım dedim normalde 7 sv de saat başi 2-3 adet düşerdi 2 saat sonunda kastığım göz sayısı sadece bir.Benim için vertin in pek bi önemi yok kesim atarım para kasarım göz alırım 5-6 sv arkadaşlar sıkıntı yaşıyodur.BAZI ARKADAŞLAR parayı basıp hayran çektiği için o zamanki göz droplarından farkında değiller sanırım o arkadaşların zamanında saatte 15-25 arası göz düştüğünü bilirim.Bu konuda haksız diyen insan ya bencildir ya geri kafalıdır. Burada bu arkadaşıma destek oluyorsam haklı olduğundandır.Burada isteğimiz saatte 15-20 göz düşsün değil eski oranlarla değiştirilmesi konusundadır.
Kendi emeğiyle alan çok oyuncu gördüm ben bu oyunda tabi paralı oyuncun etrafı paralı olduğu için görmüyor olabilirsin
Konu saptırmaya çalışmayalım göz droplarından şikayetçi arkadaşlar o fiyattan aldın bu fiyattan aldın değil.İstersen sende 1.40 dan alıp kötülük kasabilirsin
(23-07-2018, Saat: 21:05)SarY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-07-2018, Saat: 16:51)Glamorous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayran madalyonunu almış birisi olarak evet haklısın seni 1-2 göz çok etkilemez
Alacağını almış insanların "canları sağolsun" lafını anlayamıyorum. Bu kalıbı sen ve diğer madalyon almış arkadaşlar değil biz kurabiliriz diye düşünüyorum. Olan yeni başlamış bizlere oluyor sizlik bir durum yok. Biz alacağımızı aldık canları sağolsun iyiymiş
Sanırım oyunda göz kasıp kastığıyla hayran yapan biri yok. Benim bildiğim kadarıyla hepimiz PARA yükledik aldık. Sende yüklersen benim 2,2 altından aldığım gözü 1,4 tan rahatlıkla alabilirsin.
istiyorsunuz ki hem 10 ar 10 ar gelsin hemde tanesi 2-3 altın etsin. Bakışınız çok yanlış
Kendi emeğiyle alan çok oyuncu gördüm ben bu oyunda tabi paralı oyuncun etrafı paralı olduğu için görmüyor olabilirsin

Konu saptırmaya çalışmayalım göz droplarından şikayetçi arkadaşlar o fiyattan aldın bu fiyattan aldın değil.İstersen sende 1.40 dan alıp kötülük kasabilirsin