![]() |
Göz drobundaki azalma - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Göz drobundaki azalma (/showthread.php?tid=9350) |
Göz drobundaki azalma - Glamorous - 23-07-2018 Son günlerde ben dahil konuştuğum 4-5 arkadaşım düşen göz sayısından hiç ama hiç memnun değil. Mentore sordum oda göz drobunun azaltıldığını teyit etti. Bundan 3 hafta önce 1 saatlik vertsidada ortalama 10 göz düşerken şimdi ortalama 3 göz düşüyor. Oyunun büyük bir çoğunluğu iyilik ve kötülükten hayran madalyonunu aldıktan sonra bu oranın düşmesini şahsi olarak çok saçma ve manidar buluyorum. Bu düşüşten piyasanın da etkileneceğine eminim. Göz fiyatları yükselince ve 10-11 levelların kastığı paralar ortadayken mübadeleden göz satın alabilmemiz de zorlaşıcak. Bir nevi oyunu pay to win'e çeviriyorsunuz. Minimum pırlantayla karakterini geliştirmeye çalışan ve karakter gelişimin de büyük rol oynayan bu olay çoğu kişinin canını sıkmakta. Ufak bir hesapla 1 ayda 8 kere vertsida görevini alabiliyoruz 4 vertsida sapından ortalama 12 göz düşse hadi bunu 15 göz düz hesap yapalım. Buda ayda 120 göz eder. 120x12=1440 (Düşen gözleri 5 levela göre hesapladım, level yükseldikçe göz kasma hızı yavaşlıyor)* ![]() Yani ortalama 1 yılda düzenli bir şekilde oyuna hiç ara vermeden oynayan birisi iyilikten hayran madalyonu alabiliyor. Bu şekilde çok oyuncu kaybedeceğinizi ve 50-60 kişiyle bu oyunun oynanmayacağını tahmin ediyorum. Düşen göz droplarının tekrardan eski haline dönmesini hatta ve hatta mümkünse daha da yükseltilmesini talep ediyorum. Rekabet oldukça hem mevcut oyuncu sayınızı korursunuz hemde yeni oyuncuları çekersiniz. Yeni başlayanların en büyük derdi arada büyük bi uçurum olması ve rekabete dahil olamama korkusu. Dikkate alırsanız çok sevinirim kolay gelsin. ![]() (1453 öfkeli göze hayran madalyonu alabiliyoruz.) İyilik Kardeşliği 0-500 => 3500 Emanasyon 113 Öfkeli Göz 500-1000 => 3500 Emanasyon 113 Öfkeli Göz 1000-2000 => 10000 Emanasyon 323 Öfkeli Göz 2000-3000 => 13000 Emanasyon 420 Öfkeli Göz HAYRAN MADALYONU => 15000 Emanasyon 484 Öfkeli Cvp: Göz drobundaki azalma - bayhunger - 23-07-2018 Bence bu durum benim gibi oyuna yeni başlayan insanları sogumasına sebep olabilir zaten para kasmak düşük levellerde cok zor bari level ilerledikce daha da zorlaşmasın.Umarım birileri buna çözüm bulur. Cvp: Göz drobundaki azalma - WRagnarW - 23-07-2018 1 saatte 135-145 arası yaratık kesiyorum 4-7 arası göz düşüyor yeterli bence ama iyilik kasmaya başladığım için göz drobu artarsa işime gelir o yüzden destekliyorum :lol: Cvp: Göz drobundaki azalma - Glamorous - 23-07-2018 (23-07-2018, Saat: 02:44)WRagnarW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 saatte 135-145 arası yaratık kesiyorum 4-7 arası göz düşüyor yeterli bence ama iyilik kasmaya başladığım için göz drobu artarsa işime gelir o yüzden destekliyorum :lol: 3-4 hafta önce kastığım vertsidalardan net hatırlıyorum 4 saat sonunda minimum 35 maks 46 göz çıkarıyordum. Bu oranın yarı yarıya düşmesi çok ama çok fazla. Oyunun en başından beri şuan ki düzen işleseydi herşeye tamam. Millet zorluklarla iyiliği hayran yapmış şuan da kolaylaştıramazlar derdim kendi kendime. Ama çatır çatır düşen gözler şimdi düşmemeye başlayınca da yeni iyilik-kötülük kasan adamlar çile çekiyor şuanda. edit: 2 saatlik vertsida sonunda 400 olan günlük kesim sınırını istisnasız her seferınde 80 lere 90 lara indiriyorum. 2 saatte minimum 300 zombi kesiyorum. Kesimim de hiç bir problem yok. 1 saatte hiç göz çıkartamayan arkadaşlarım var. Cvp: Göz drobundaki azalma - -PerSeCutoR- - 23-07-2018 bende aynı fikirdeyim 11 lwl oyuncular göz düşüremiyor saatte 1 2 gözü zorla düşürüyoruz düzelmesi lazım bu sorunun Cvp: Göz drobundaki azalma - Kaan2014 - 23-07-2018 (23-07-2018, Saat: 02:12)Glamorous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde ben dahil konuştuğum 4-5 arkadaşım düşen göz sayısından hiç ama hiç memnun değil. Mentore sordum oda göz drobunun azaltıldığını teyit etti. Bundan 3 hafta önce 1 saatlik vertsidada ortalama 10 göz düşerken şimdi ortalama 3 göz düşüyor. Oyunun büyük bir çoğunluğu iyilik ve kötülükten hayran madalyonunu aldıktan sonra bu oranın düşmesini şahsi olarak çok saçma ve manidar buluyorum. 11 level de açıldığından beri piyasa sadece parası olanın elinde isteyen fiyatları yukarı çekiyor isteyen düşürüyor. Seviyeli bir şekilde arttırılmasına ben de katılıyorum. Ama gidipte 11 levelde iyilik 1k kalmış bir insan da 6 leveldeki ben gibi göz düşürememeli. Oran çok iyi ayarlanmalı bence... ![]() Cvp: Göz drobundaki azalma - -Pirana61- - 23-07-2018 biz 11 lere ne göz ne para düşüyor piyasayı bizler değilde pırcılar parçalıyor : ![]() ![]() Cvp: Göz drobundaki azalma - Tal - 23-07-2018 goblin etkinliğinden verilen göz kazanının alındığı haftada bu kadar tepki ilginç bence mutlaka el atılmalı Cvp: Göz drobundaki azalma - Kaan2014 - 23-07-2018 (23-07-2018, Saat: 02:12)Glamorous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde ben dahil konuştuğum 4-5 arkadaşım düşen göz sayısından hiç ama hiç memnun değil. Mentore sordum oda göz drobunun azaltıldığını teyit etti. Bundan 3 hafta önce 1 saatlik vertsidada ortalama 10 göz düşerken şimdi ortalama 3 göz düşüyor. Oyunun büyük bir çoğunluğu iyilik ve kötülükten hayran madalyonunu aldıktan sonra bu oranın düşmesini şahsi olarak çok saçma ve manidar buluyorum.Az önce kırmızı yıkım iksiri ve çorbamla başladığım vertsida'da çok seri bir kesim yapmama rağmen 1 adet bile düşmedi göz... Teşekkürler tekrardan Cvp: Göz drobundaki azalma - - W a n T e d - - 23-07-2018 katılıyorum+1 2 saatte 3 göz düştü |