19-07-2018, Saat: 19:21
(19-07-2018, Saat: 19:14)BÖRTEÇİNE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19-07-2018, Saat: 17:41)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle sanada merhaba hafızSenin hakkında kötü düşüncelerim ( profilimdeki yazılar vardı ) oyunun oyun olduğunun farkına varıp kalp kırmamak için sildim ( KÖTÜ SÖZLERİMDEN DOLAYI KUSURA BAKMA KIRICI BİRİ DEĞİLİM BEN.. )BİRİNCİSİ BU
İkincisine gelelim zanaatçılara veye mağazaya girmemin sebebi gündüz iş yerinde oluyorum müşteriler gidip geliyor bu yüzden " AFK "ya geçiyorum. Kİ KORKACAK BİRİ OLSAM SENİN OLDUĞUN DÖVÜŞLERE GELMEM VEYA AYNA KIRINCA HAKARET EDERİM ONU BUNU EDERİM "" AMA GERÇEKTEN OYUNU SİZİN KADAR CİDDİYE ALMIYORUM..""
ÜÇÜNCÜSÜ kabüscüğüm malum arkadaşım bir hata yaptı belki de kendine göre bir hata değil bunu bilemem ona kalmış bişey o konuyada karışmak istemiyorum ama " "eğer bana gülle atmazsan ayna atmazsan ben sana " KENDİ BÖLGEMDE DALMAM ÇOK YAKINIMA DALMADIĞIN SÜRECE"" ki eğer ayna gülle yersem bölgemde gördükçe dalarım yine ayna yerim yine ölürüm " BU UMRUMDA DEĞİL AZ ÇOK TANIMIŞSINIZDIR.
LÜTFEN GÜZEL OKUYUP YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM İYİ OYUNLAR MAGRON ARKADAŞLAR..
Sen daha bu kafayla gidersen çok özür dilersin...
Tabi Kabul eden olursa...
Dipnot: İnfo yazı sınırının kaldırılması lazım.. Link yapıştıramıyoruz...
BÖRTEÇİNE...
Özür dilemedim ben farkettiysen,kusura bakma dedim. İNSAN OLANA NEZAKETLİ DAVRANILIR BİLMEM ANLATABİLDİM AMA OLMUYOR BAK "" BURDADA AĞLAMAYA DEVAM EDİYORSUN "" BÖRTÜ BÖCEKCİĞİM