Dragons War Forum
İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) (/showthread.php?tid=9302)

Sayfalar: 1 2 3

İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - E X C O - 19-07-2018

Merhaba, 

İnsan ırkının neden birbirine girdiğini anlatacağım. Bu konu hakkında oldukça fazla mesaj aldığımdan açıklamak farz oldu.. 

Evet kemik ejderha kesimi yüzünden çıktı sorun.. 

İnsan ırkında oyun bilinci %40 seviyelerinde biliyorsunuz. BÖRÜ hanlığı ve OSMANLI hanlığı 11 lvl başından beri ejder kesiyoruz. Kemik kadroda olmama rağmen, benim yüzüğüm 1 hafta önce tamamlandı. Börüdeki arkadaşlar kendi yüzüklerini tamamladığından dolayı, onur için gireceklerini yüzük isteyenlerden takıma 1 kişi alabileceklerini söylediler.

Benim 7 yıllık oyun bilincime göre yüzük önceliğinin sıra sıra değil, magmarlara karşı savaşan hanlıklardaki aktif kişilere verilmesi gerekiyordu. Bu hanlıklarda (börü ve osmanlıdır). Irkı savunan hanlıkların biz olduğumuz düşman tarafındanda dile getirilmiştir.  dBG31V.jpg 

Kabusla naçizane bir konuşma yaptık, paylaşmakta sakınca görmüyorum, son sözünü dikkatli okuyun.. ırkımızı topraklarımızı koruduğumuz için bize musallat oluyorlar..

Hiçbirşey bilmiyorsanız şöyle bir magmar ırkına bakın, ejderden düşen yüzükler hangi hanlıkta var HUNLAR'dan başka? Kendi kadrosunu tamamlamadan kime müsaade etmişler? Hunları tebrik ederim magmar ırkını layığıyla temsil ediyor ve savunuyorlar. Gereken saygıyıda görüyorlar..

Bizim ırkımızdaki oyun bilinci yeteri seviyeye gelmediği sürece, bu tür sürtüşmeler devam edecek gibi gözüküyor. Biz kendi içimizde(insanlarla) kapışırken..Magmarlar meydanda basar, bankada soyar, travma deliside eder. O yüzden insan ırkı, doğru perspektifi bulana(bilinçlenene) kadar, "Nasihat ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." lafını layığıyla uygulayacağız. Teşekkürler.

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - burber - 19-07-2018

merhaba,

bu savaş umarım en yakın zaman da çözüme kavuşur dostum magronlar tüm insan ırkının düşmanı olmaya devam eder bu şekilde birbirine dalmamazlık gibi bir şey kesinlikle saçma geliyor ben elimden geldiği kadar savaşmaya devam edicem ama birlik olma zamanımız geldi geçiyor bile evet ırk olarak az kişiyiz ama 3 5 kişiyi kesecek sayımız da hâlâ var . iyi oyunlar dostum.

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - Mad Spawn_kullanılmayan - 19-07-2018

(19-07-2018, Saat: 10:49)UCAK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, 

İnsan ırkının neden birbirine girdiğini anlatacağım. Bu konu hakkında oldukça fazla mesaj aldığımdan açıklamak farz oldu.. 

İnsan ırkında oyun bilinci %40 seviyelerinde biliyorsunuz. BÖRÜ hanlığı ve OSMANLI hanlığı 11 lvl başından beri ejder kesiyoruz. Kemik kadroda olmama rağmen, benim yüzüğüm 1 hafta önce tamamlandı. Börüdeki arkadaşlar kendi yüzüklerini tamamladığından dolayı, onur için gireceklerini yüzük isteyenlerden takıma 1 kişi alabileceklerini söylediler.

Benim 7 yıllık oyun bilincime göre yüzük önceliğinin sıra sıra değil, magmarlara karşı savaşan hanlıklardaki aktif kişilere verilmesi gerekiyordu. Bu hanlıklarda (börü ve osmanlıdır). Irkı savunan hanlıkların biz olduğumuz düşman tarafındanda dile getirilmiştir.  dBG31V.jpg 

Kabusla naçizane bir konuşma yaptık, paylaşmakta sakınca görmüyorum, son sözünü dikkatli okuyun.. ırkımızı topraklarımızı koruduğumuz için bize musallat oluyorlar..

Hiçbirşey bilmiyorsanız şöyle bir magmar ırkına bakın, ejderden düşen yüzükler hangi hanlıkta var HUNLAR'dan başka? Kendi kadrosunu tamamlamadan kime müsaade etmişler? Hunları tebrik ederim magmar ırkını layığıyla temsil ediyor ve savunuyorlar. Gereken saygıyıda görüyorlar..

Bizim ırkımızdaki oyun bilinci yeteri seviyeye gelmediği sürece, bu tür sürtüşmeler devam edecek gibi gözüküyor. Biz kendi içimizde(insanlarla) kapışırken..Magmarlar meydanda basar, bankada soyar, travma deliside eder. O yüzden insan ırkı, doğru perspektifi bulana(bilinçlenene) kadar, "Nasihat ile uslanmayanı etmeli tekdir. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." lafını layığıyla uygulayacağız. Teşekkürler.

Tamamıyla katılıyorum.. Ve biz  bölgelerde izin vermediğimiz için ya da  arkalarından kötü bişey demediğimiz için  ayna yiyoruz  bize dalınıyor gülle atılıyor VE BU TAMAMEN "KABUSUNDA DEDİĞİ GİBİ BÖLGELERDE İZİN VERMEDİĞİMİZ İÇİNMİŞ  ""KOMİK""   "mible anlaşma yaptık sizi kesecez  ya da onları kesersiniz onların yardımına geliriz gibi DELİKANLICA konuşsaydın severdim seni kabus   ( BEN AYNA YEMEKTEN RAHATSIZ DEĞİLİM GELİN KESİN ATIN AYNANIZI OYUNU SİZİN KADAR CİDDİYE ALMIYORUM BEN ) AMA YETER Kİ DELİKANLI OLUN Kİ  OYUN BİTSE DE YARIN , BİR GÜN DIŞARIDA MUHABBET EDERKEN "  MAGRONLARDAKİ  KABUS DELİKANLI ADAMDI "diyebilelim.Bunu bize yansıtın. Ben kimseye kırgın ya da kızgın değilim , oyunuma bakıyorum ama bu sözlerimi dikkat ederseniz sevinirim magron arkadaşlar iyi oyunlar dilerim...

Edit: Kişisel düşüncemdir.

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - --KARADUL-- - 19-07-2018

EVVET SONUNDA KONUNUN ÖZÜNE GELDİK. Bu oyunun oyunu bildiğini her zaman dile getiren parayı bastırıp istediğini yapan ((3-5 kişinin)) etrafında döndüğünü düşünen yazıda geldi. Teşekkür ederim konuyu açıklığa kavuşturduğun için. insan ve magron ırkındaki hunlar ve osmanlı hanlıklarıda dahil içlerinden belli kişileri çıkardığınız zaman geriye kalan kesim iddası olmayan hırsı için her yolun mubah olduğunu düşünmeyen oyunu oyun olarak görüp vakit geçirmeye çalışan kişiler kalıyor geriye. tek tek bakıp isim vermeyeceğim zaten senelerdir oynadığımız bu oyunda herkes birbirini tanıyor.
4 levelden itibaren baskı tehdit şantajla seradorlar gizemli itemler bi şekilde elde edildi merak edenler forumları karıştırması yeterli ki umrumda bile değil isteyen istediği item için para bastırıp almaya hakkı var bu oyunda ki sonuçta bu değirmen yatırılan paralarla dönüyor. 
Amma ve lakin biz insanları savunuyoruz magronların üstünleri hunlar söylemdi abesle iştigalden başka kendini anca feonun evrenindeki şearadan bile üstün görme "ben herşeyi yaparım" "benden başka yok" herşeyin iyisini ben alırım önce ben demek sadece bencilliğin en üst seviyesi olabiliyor sadece.

Ben bu oyunu 7 levele kadar oynadım. ne kemik biliyorum nede büyücülüğü biliyordum. nede gerekli itemleri tanıyordum. 11 olunca platoya gidip denemeler yaptım kendimi kestirdim talaara girdim iksir bile içemeden kesildim genede girdim. sonuçta yüzüklerin olması gerektiğini anladım. gri yüzük bulacam diye itemlerimi kırdım ihaleden aldım düşürdüm şimdi üzerimde takılı duruyor ehh idare de ediyor. 
ejderhayı sıraya koydum deseniz dahi ben ne zaman oyuna gircemde kesecemde yüzük bna gelecekte dj 3000 olacakta derdim bile değil. daha şans hayranı yapamadım para toplayacak vaktim olmadı. oyunda hırsım da olmadı eğlenmek amaçlı zaten oynadığım.

Her ne olursa olsun bu oyunda birlik olması gerekirken yazdığından davranışınızdan ortaya çıkan sadece BEN BEN BEN. 

Benim 7 yıllık oyun bilincime göre yüzük önceliğinin sıra sıra değil, magmarlara karşı savaşan hanlıklardaki aktif kişilere verilmesi gerekiyordu. Bu hanlıklarda (börü ve osmanlıdır). Irkı savunan hanlıkların biz olduğumuz düşman tarafındanda dile getirilmiştir. 

SİZLER DEĞİLMİYDİNİZ 5-6 LEVELDE PLATODA YARDIMA GELİN TOMARLAYIN DİYEN
MUAZZAM OLDU GÜÇLÜLER GELECEK GİRMEYİN GİRERSENİZ ...... DİYEN.
DAHA GEÇEN AYLARDA 10 LEVEL BEN ZEHİR VE TOMARLARI DOLDURUP SAVAŞA GİRDİM DİYE Bİ TON LAF EDEN.
BU OYUNU BİLMİYORSAN OYNAMA DİYENLER. 

Şimdi büyücü oldunuz teke tek savunuyoruz diyen gene sizler. 

Neyi savunuyorsunuz? 

3 hafta önce yeni büyü olduğum zamanlarda magronlar meydanı bastığında nerdeydiniz. çeşitli hanlıklardan gri yüzükleri bile olmayan bizler paşalar gibi 3-4 günlük travmaları alırken nerelerdeydiniz. 

Zanaatte pişbirik atıyor, magişte taş kovalıyor kalede sınırları kolluyordunuz. 

talaarda cellat kasacam diye tokma elinize alıp daha dev bile içemeden bizleri kesiyordunuz. ben bayıltıp kesincede talaar çıkışı ben kötücülüm senin ruhunu kopartırım gülle delisi ederim zededen kafanı kaldıramazsın tehditlerinde bulunuyordunuz. 
Bu mudur insan tarafını savunmak. yoksa sadece ben midir yaptığınız. 

osmanlı alsın yüzüğünü dj onurlarını börüde alsın ayyıldızda alsın. magronlarda hunlar zaten ambargo koymuşlar zaten öyle yazdın. 
eee nerde hani talaar nerde hani plato nerde hani. 

eğer derdiniz talaar olsaydı girerdiniz sıraya eğer derdiniz plato olsaydı giderdiniz platoya. 

hiç birinizin derdi plato yada talaar değil. bu magron ve insanların ben diyen hepsi için geçerli. tek derdiniz millete travma vermek asmak kesmek ben yapıyorum ben büyüğüm demek.

BU OYUN 3-5 KİŞİNİN ETRAFINDA DÖNÜYORSA O ZAMAN VARSIN DÖNSÜN BİR GÜN GELİR SALLAMADIĞINIZ KESTİĞİNİZ TRAVMA VERİP CELLAT KASTIM DEDİĞİNİZ HIRSI OLMAYAN GERİ KALAN YÜZLERCE OYUNCUYUDA BULAMAYACAKSINIZ.

işte size göndereceğim bu yazınının sonunda ise bu savaşları başlatan cümleler yorumu tüm feonun değerli oyuncuları versin

[21:10, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Selamun Aleyküm, zatı hallerinizi mesgul edicez amma 2 tane mevzu var insan ırkının hanlık lider ve temsilcileriyle görüsmek gerek diye düsündüm. ben mevzuyu detayıyla anlatayım sonra fikrinizi hanlıklarınız adına belirtirseniz sevinirim ??
[21:17, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Öncelikle biz osmanlı ile birlikte 2 aydır ejderi kesiyoruz, geçen gün naiad daha önce osmanlıya bizi önemsemeyerek bizde giricez diyip sonra bizide konusmaya alıp ejdere bundan sonra bizde katılıcaz diye sert girmesi ve bizim zaten 2aydır kesiyor olmamız sebebiyle karsı cıktık ki naiad ve cedayı sevmem kişisel olarak problemliyim.  Simdi arkadan konusulanları diyeyim o gün aksam naiad gile size ejder kestirmeyecem dedim evvet ama kule ile alakalı birşey söylemedim kule aldırmayacakmıs diyen varsa gelsin rezil edeyim yalan söyleyip kancıklığa gerek yok.  Benim Jokerin ucagın osmanlıda 1-2 kisinin daha dj onuru 2500 e ulastı bizim için ejder ve akrepten baska onur veren yok biz o yüzden ejder sıramızı vermek istemiyoruz, gerekirse onuru 2500 olan 4 kisi bir takım kurup 5. ye yüzük ihtiyacı olanı alıp yüzük verelim diye konustuk. Ayrıca bundan sonraki ejderlerde kendim ve hanlığım adına çok yüzük ihtiyacı olan kalmadı bizden yarından itibaren her girdiğimizde her hanlıktan yüzüğü olmayan birisini alıp yüzüğü atmayı düsünüyorum, ayrıca osmanlının 11 level mevcudunun cok oldugu için onlarında kesecekleri  3 ejder kendilerine daha sonraki ejderlerde 1 kendi hanlıklarına 1 sefer bizim gibi dısarıdaki hanlıklardan yüzüksüz olanlara yüzük vermeleri daha doğru olacaktır. Bu sekilde hem onur ihtiyacı olan karsılar hemde ırk için yüzük verilir.
[21:17, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Naiadgil konusunda ise söylediklerinin çoğu kulağıma geliyor illaki hanlıklarıyla bir sıkıntım yok çoğunu sever sayarım sadece ceday ve naiad la problemim var kişisel mevzumdur ben daldıgımda gelen olursa karsılıgını onlarada verecegimi belirtirim sizde fikrinizi belirtin insallah ona göre karar almıs oluruz
[21:56, 13.7.2018] Kürşat Kılıç Dwar: Cümleten selamun aleyküm hayırlı geceler. Öncelikle herkesin düşüncesine saygı duyarım fakat osmanlı hanlığı olarak gerek büyücü fazlalığımız gerek   insan ve magmar savaşlarında online ekibimizle büyük rol oynamamız sebebiyle yüzük önceliğimizin olduğuna inanıyorum kendi hanlığımızda yüzük ihtiyacımızı karşıladıktan sonra hanlığımıza düsmanlık beslemeyen savaş meydanlarında bizimle cenk eden herkese sırasıyla takıma alıp yüzük ihtiyaçlarını gideririz bu açıdan bizden yana problem yok
[22:17, 13.7.2018] Fırat Dr Mundo Dwar: Merhaba arkadaşlar konuşmamı head olarak değil şahsi olarak yapmak istiyorum head yerine konuşursam yanlış olabilir benden daha öncelikli gerek zaman gerek emek olarak, arkadaşlar var ben ejder kesiminde bir kişiyi gorevlendirelim takibini yapsın derim adil bir şekilde oyun kapanmadigi  sürece kimse kolay kolay bırakmaz çoğunluk olarak uzun yıllar aynı serverda olabiliriz onun için yolun başındayken yonlendirmesinin iyi yapılması hepimiz için iyi olur , sıra olayında da ya hanliklardan seçilir sırayla yada oyun genelleme sırasından da takip edilebilir bu şekilde oyunda daha aktif oyuncularda tespit edilebilir vs. Başka fikirlerde olabilir . Dedikodulara gelince nurullahin bahsettiği farklı şekillerde yansitilabiliyor olaylar oyunda genel olarak böyle bizim en büyük zaafimiz burada kendi içimizde savaşmayı seviyoruz kiskaniyoruz belki birbirimizi ? biraz aksiyon yapmamız lazım onlarda karşı ırka olmalı biraz birlik olmalıyız derim
[22:18, 13.7.2018] Fırat Dr Mundo Dwar: Unutmadan benim adım Fırat grupta taniyamadigim iki arkadaş var tanımak isterim
[22:19, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Suan grupta direnis hanligi için Cemil ragnarosfirelord ve mib icin graywolf halim var
[22:25, 13.7.2018] Halim Z.: İyi akşamlar herkese ben kararımı tek başıma alan birisi değilim hanlığımdaki ve ittifakımdaki her dostumun görüşü benim için önemlidir onun için hanlıkça ve ittifakımla karar almadan yanayım ama şöle bi durum var eğer büyücü fazlalığıyla bu yüzük olayı ejder kesimi yapılacaksa tüm servere tek handa toplayabilirim dostlarımın kararıyla öncelik ahmetin hanlığı mehmet hanlığı benim için doğru fikir gelmiyor aynı ihtiyacı ittifakımız ve hanlığımızda karşılar yüzük ihtiyacı olanlara kesimi bizde yapabiliriz bu bir çözüm yolu değil bence yapıcı konuşmak gerekir burda bu şekilde konuşursak anlaşamayız ama birbirimize derdimizi anlatırsanız daha anlaşılır olur fedakarlık her hanlık yapar
[22:25, 13.7.2018] Halim Z.: nurullah kardeşim dediğimi gibi 2 aydır osmanlıyla börü hanlığı kesiyor bişey dedik mi şimdiye kadar denilmedi
[22:26, 13.7.2018] Halim Z.: herkes yeri geldiğinde bir birini sevsede sevmesede yada sorun olsada olmasada saygı göstermek zorunda
[22:29, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Şimdiye kadar bişey denilmedi çünki kimse ileriyi düşünmüyordu, cok önemsemiyordu çoğu kişi bıraktı kesmiyordu vs vs. Ne zaman bizde kesmek istiyoruz diye gelinmeye başladı ben bu grubu açtım ki ortalık karısmasın. Ben hanlıgım adına konustum her girdigimde yüzüğü olmayan birini alıp yüzüğü vermeye razıyım.
[22:34, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Sevgi, saygı konusunda da benim bahsettiğim konu (hanlıgım adıma ) onuru sadece ejder ve akrepten alıyoruz o yüzden bu aşamadan sonra %75 i yüzük için ejdere geleceği için ben onur almaktan vazgeçmek istemiyorum, yüzüğü atarım, naaş gerekirse hayran yapınca naaşınıda veririm ama dj si 2k 2500 olmayan kişilerin ejder kesmesini cok dogru bulmuyorum
[22:39, 13.7.2018] Kürşat Kılıç Dwar: Hangi yüzünle toplayacaksın o hanlıkları halim
[22:39, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Öneri olarakta, Fırat abimin dediği gibi sıralamaya ve aktifliğe göre olan kişiler belirlenip, ona göre her defasında her hanlıktan 1 kisi olmak kaydıyla yüzük verilebilir bunun çetelesini ben tutabilirim benim açımdan bir sorun yok
[22:39, 13.7.2018] Halim Z.: kürşat düzgün konuş haddini aşma
[22:39, 13.7.2018] Halim Z.: ben toplıcam demedim
[22:40, 13.7.2018] Halim Z.: zaten hiç bi zaman senin gibi menfaatim için han toplamadım
[22:40, 13.7.2018] Halim Z.: eşimizin dostumuz isteği üzerine
[22:40, 13.7.2018] Halim Z.: geliyorlar
[22:40, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Konu dağılmasın o konular kişisel özel olarak görüşün
[22:40, 13.7.2018] Halim Z.: ben senn gibi milleti çağırmam bizi bilen kendisi gelir
[22:41, 13.7.2018] Halim Z.: ama yok ben böle konuşurum dersen yapıcı konuşacağına yıkıcı konuşursan karşılığını aynı şekilde alırsın
[22:42, 13.7.2018] Halim Z.: gece milleti yatağından kaldırdığın zamanları çağırdığın zamanları ben unuttum sende unut boşver takılma bunlara
[22:42, 13.7.2018] Halim Z.: konu bu değil ama bu konuyu konuşmak istersen ben burdayım sıkıntı yok
[22:43, 13.7.2018] Halim Z.: fıratta burda herkes tanır benide senide
[22:43, 13.7.2018] Halim Z.: gerek yok bu mevzuları açmaya
[22:43, 13.7.2018] Fırat Dr Mundo Dwar: Konuyu karıştırmayalım arkadaşlar rica ediyorum konumuz ejder
[22:43, 13.7.2018] Halim Z.: kanka görmüosun yaptığı muhabbeti
[22:44, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Kesinlikle başka mevzuyu karıstırmayalım önerisi olan önerisini sunsun ona göre düzenleme yapalım
[22:44, 13.7.2018] Halim Z.: sende o zamanların canlı şahitlerindensin neyse bişey demeyeyim Smile
[22:47, 13.7.2018] Fırat Dr Mundo Dwar: Ben head le gorusucem fikirlerini alicam nurullahin ejder konusunu adil bir şekilde yönetmesini uygun görüyorum o da istiyor ve herkes uygun görüyorsa ama ! Dj onuru 2 k üzerindeki oyuncularida göz önünde bulundurarak sadece ejder değil ölülerin istanceside açılacak ki ateş golemide 3 k ya kadar onur veriyor
[22:47, 13.7.2018] Fırat Dr Mundo Dwar: Diğer oyuncularında ejder kesmesi gerekiyor
[22:49, 13.7.2018] Fırat Dr Mundo Dwar: Bu zamana kadar kimse bir lmiyordu doğru çok onemsenmiyordu söz konusu oldu en bastayken doğru yön verelim ufak tefek şeylerden kimsenin laflarina magruz kalmayalim derim
[22:50, 13.7.2018] Nurullah (rasieelx) DWAR: Kesinlikle başımız ağrımasın derdindeyim ben zaten onaylıyorsanız ona göre işe başlayalım
[22:52, 13.7.2018] Fırat Dr Mundo Dwar: Şuan kendi adıma konuştum head de aynı fikirdeyse yazicam yine
[23:11, 13.7.2018] Kürşat Kılıç Dwar: Evet canli şahitler burda toplama kanpını 1haftada dağıttığımız doğrudur zanaatçilerden çıkamadığın oyuna girmeye korktuğun gunleri unutmuşsun sen belli sana yüzükte yok kulede yok hadi bakalım hodri meydan bu saatten sonra zanaatçilerde oyun oynayabilirsin
[23:13, 13.7.2018] Halim Z.: Smile korktum şimdi napsam ki
[23:13, 13.7.2018] Halim Z.: rezil oluoz gelin savaşa girin dengeyi bozun dediklerin kişiler hep tek tek yazdı bize yalvardılar resmen diyenler canlı daha Smile
[23:14, 13.7.2018] Halim Z.: neyse senle anlaşılmazmış zaten sıkıntı yok
[23:14, 13.7.2018] Halim Z.: hep menfaatini düşünen bir kişiyle işimiz zaten olmaz
[23:14, 13.7.2018] Halim Z.: bubndada varmış bir hayır

İLAÇLAMA BİZİM İŞİMİZ

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - MAKE IT BEST - 19-07-2018

Öncelikle merhaba

İnsanlar arasındaki saçma savaşdan haliyle  bizde etkileniyoruz bu yüzden sizin bölgenize , meydanınıza gelip kesim yapıyoruz
Şimdi saçma yorumlarınıza cevap vermek istiyorum

Birincisi mavi yüzükler önceki serverda bulunmaz takılar değillerdi ejdere ek olarak akrep kral , ölümi türbesi , ve büyülü ormandaki bosslardan düşüyorlardı 
İkincisi Hunlar kendilerinden başka kimseye ejder kestirmedi yazıyorsun bing ve veba hanlığındakiler mavi takıları kesimden mi düşürdüler ? Asıl bencillik sizin ırk arasında yaptığınızdır

Son olarak delikanlılık dersi veren arkadaşa sesleniyorum.Delikanlılık meydanınızı bastığımızda , aldatışa gelip ırkınızı kestiğimizde mağazalara , zanaate saklanmak mıdır ? Sana saldırdığımız zaman iksir bile içmiyorsun gelmiş burda erkeklik yapıyorsun

http://i.hizliresim.com/1EgN3p.png
http://i.hizliresim.com/qvWEaD.png
http://i.hizliresim.com/6NXm17.png

Ucak önce ırkındaki adamları suçlayacağına taa 1 ay önceden kendi ırkına yardım etmeyen han arkadaşlarını suçla
(Her insan hanlığında sevdiğim 1-2 arkadaş var güzelce , cesurca savaşmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum)

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - The Invoker - 19-07-2018

(19-07-2018, Saat: 11:09)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Tamamıyla katılıyorum.. Ve biz  bölgelerde izin vermediğimiz için ya da  arkalarından kötü bişey demediğimiz için  ayna yiyoruz  bize dalınıyor gülle atılıyor VE BU TAMAMEN "KABUSUNDA DEDİĞİ GİBİ BÖLGELERDE İZİN VERMEDİĞİMİZ İÇİNMİŞ  ""KOMİK""   "mible anlaşma yaptık sizi kesecez  ya da onları kesersiniz onların yardımına geliriz gibi DELİKANLICA konuşsaydın severdim seni kabus   ( BEN AYNA YEMEKTEN RAHATSIZ DEĞİLİM GELİN KESİN ATIN AYNANIZI OYUNU SİZİN KADAR CİDDİYE ALMIYORUM BEN ) AMA YETER Kİ DELİKANLI OLUN Kİ  OYUN BİTSE DE YARIN , BİR GÜN DIŞARIDA MUHABBET EDERKEN "  MAGRONLARDAKİ  KABUS DELİKANLI ADAMDI "diyebilelim.Bunu bize yansıtın. Ben kimseye kırgın ya da kızgın değilim , oyunuma bakıyorum ama bu sözlerimi dikkat ederseniz sevinirim magron arkadaşlar iyi oyunlar dilerim...

Edit: Kişisel düşüncemdir.
Orhan ızın vermedıgın için değil yardıma gıttıgın adamla husumetım oldugu için özellıkle ona yardıma gelenlerı saldırılarım devam edıyor. Ve edecektır
https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=25270703&stat=1&server_id=0

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - Hephaistos - 19-07-2018

bir yerde hatanız var bingbang ten vebaya geçiş olmadan önce her hafta bingbang de ejder kesiyordu hunlar tek başlarına kesmedi bunu belirtmek istedim bayadır aktif değilim ama hala aynı şekilde kesiliyordur diye tahmin ediyorum

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - Mad Spawn_kullanılmayan - 19-07-2018

(19-07-2018, Saat: 14:03)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle merhaba

İnsanlar arasındaki saçma savaşdan haliyle  bizde etkileniyoruz bu yüzden sizin bölgenize , meydanınıza gelip kesim yapıyoruz
Şimdi saçma yorumlarınıza cevap vermek istiyorum

Birincisi mavi yüzükler önceki serverda bulunmaz takılar değillerdi ejdere ek olarak akrep kral , ölümi türbesi , ve büyülü ormandaki bosslardan düşüyorlardı 
İkincisi Hunlar kendilerinden başka kimseye ejder kestirmedi yazıyorsun bing ve veba hanlığındakiler mavi takıları kesimden mi düşürdüler ? Asıl bencillik sizin ırk arasında yaptığınızdır

Son olarak delikanlılık dersi veren arkadaşa sesleniyorum.Delikanlılık meydanınızı bastığımızda , aldatışa gelip ırkınızı kestiğimizde mağazalara , zanaate saklanmak mıdır ? Sana saldırdığımız zaman iksir bile içmiyorsun gelmiş burda erkeklik yapıyorsun

http://i.hizliresim.com/1EgN3p.png
http://i.hizliresim.com/qvWEaD.png
http://i.hizliresim.com/6NXm17.png

Ucak önce ırkındaki adamları suçlayacağına taa 1 ay önceden kendi ırkına yardım etmeyen han arkadaşlarını suçla
(Her insan hanlığında sevdiğim 1-2 arkadaş var güzelce , cesurca savaşmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum)

Öncelikle sanada merhaba hafız   Big Grin Senin hakkında kötü düşüncelerim ( profilimdeki yazılar vardı ) oyunun oyun olduğunun farkına varıp kalp kırmamak için sildim  ( KÖTÜ SÖZLERİMDEN DOLAYI KUSURA BAKMA KIRICI BİRİ DEĞİLİM BEN.. )BİRİNCİSİ BU 

İkincisine gelelim zanaatçılara   veye mağazaya girmemin sebebi  gündüz iş yerinde oluyorum  müşteriler gidip geliyor bu yüzden " AFK "ya geçiyorum. Kİ KORKACAK BİRİ OLSAM  SENİN OLDUĞUN DÖVÜŞLERE GELMEM VEYA  AYNA KIRINCA HAKARET EDERİM ONU BUNU EDERİM "" AMA GERÇEKTEN OYUNU SİZİN KADAR CİDDİYE ALMIYORUM..""

ÜÇÜNCÜSÜ  kabüscüğüm malum arkadaşım bir hata yaptı belki de kendine göre bir hata değil bunu bilemem  ona kalmış bişey o konuyada karışmak istemiyorum ama  " "eğer bana gülle atmazsan ayna atmazsan ben sana " KENDİ BÖLGEMDE DALMAM ÇOK YAKINIMA DALMADIĞIN SÜRECE""  ki eğer ayna gülle yersem bölgemde gördükçe dalarım yine ayna yerim yine ölürüm " BU  UMRUMDA DEĞİL AZ ÇOK TANIMIŞSINIZDIR.

LÜTFEN GÜZEL OKUYUP YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM  İYİ OYUNLAR MAGRON ARKADAŞLAR..

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - - PARANOYA - - 19-07-2018

Öncelikle whatsapp konusmalarımın ne kadar afişe edilmesinden rahatsız da olsam can havliyle yazılmıstır diyerek birsey dememeyi tercih ediyorum. Savasın en basından beri madem konusmalar burda; orda yazdığım yazıyı savunduk hanlıkça ve tarafsız kaldık. Kişisel husumetimiz olan kişiler harici olaya dahil olmadık.
Meydanda travma yerken nerdeydiniz diye yazanlar olmus belki hanlıgım adına yazılmamıstır ama ben hanlıgım icin cevap vereyim magronlar her geldiğinde online isem kesinlikle savaşlara katılıyorum, katılıyoruz. Oyunda aktif sürem orta düzeyde olduğu için gerektiği şekilde karşılık vermeye çalışıyoruz.  Akrep keserken 1 kez kesilince oyundan direk çıkan arkadaşlar var  bu arkadaşlara ve oyunu bırakmıs, ara vermis arkadaslara da tekrar birlik beraberliği aşılayabilirsek  bizlerden beklenilen hersey layıkıyla yerine getirebiliriz. Savaşın bitmesi taraftarıyız, iki tarafada düşüncelerimizi aynı şekilde aktardık umarım savaşı bitirirler yukarıdaki whatsap konusmalarında da belirtildiği gibi öncü takibinde haksızlık olmadan yüzükler verilebilir herkese sırayla savaştaki hanlıkların ortak mutabakata varıp sorunu bitirmelerinin herkes adına yarar sağlayacağı kanısındayım.

Kabus ve ozan konusuna gelince, benim ırkımın topraklarına geldiğin zaman sadece ozan'ı kesmiyorsun yada sadece onu kesmeye gelmiyorsun önce öyle konusmayı bir bırak. Irkımdaki adam sana küfrettiyse gel yine herkesi keserek kalabalığı yara yara onun yanına git ve kes,  bu oyunun bir amacı bunu acıtasyon yaparak "ona yardıma gelenleride kesmeye geliyorum" dersen saçmalamış olursun, bende kendi bölgemdeki yabancı kisileri kesmek icin saldırıyorum, sen sanki ozanı kesince hemen kendi bölgene gidiyormus gibi baskası gelmesin yardıma gelenide keseriim dersen, söylediğim gibi  "saçma" olur. Gücü yeten gücü yettiğini yapacak
güçlü olan bir kişi gücünü kullanamayacak olsa onun gücünün bir amacı kalmamıs olur zaten.    Demek istediğim acıtasyon yapma boşuna," Herkesi kesicem lan" de yine gel, birşeyleri yapabilen adam böyle saçma cümleler altına sığınmadan yine yapar sen her zaman gel, kes , kılıcınız keskin zaferiniz bol olsun birlik beraberlik oldugumuz gün korkun bizden Smile Smile

Cvp: İnsan Irkındaki Soğuk Savaş (Detay) - The Invoker - 19-07-2018

(19-07-2018, Saat: 18:21)RKabus ve ozan konusuna gelince, benim ırkımın topraklarına geldiğin zaman sadece ozan\ı kesmiyorsun yada sadece onu kesmeye gelmiyorsun önce öyle konusmayı bir bırak. Irkımdaki adam sana küfrettiyse gel yine herkesi keserek kalabalığı yara yara onun yanına git ve kes,  bu oyunun bir amacı bunu acıtasyon yaparak "ona yardıma gelenleride kesmeye geliyorum" dersen saçmalamış olursun, bende kendi bölgemdeki yabancı kisileri kesmek icin saldırıyorum, sen sanki ozanı kesince hemen kendi bölgene gidiyormus gibi baskası gelmesin yardıma gelenide keseriim dersen, söylediğim gibi  "saçma" olur. Gücü yeten gücü yettiğini yapacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güçlü olan bir kişi gücünü kullanamayacak olsa onun gücünün bir amacı kalmamıs olur zaten.    Demek istediğim acıtasyon yapma boşuna," Herkesi kesicem lan" de yine gel, birşeyleri yapabilen adam böyle saçma cümleler altına sığınmadan yine yapar sen her zaman gel, kes , kılıcınız keskin zaferiniz bol olsun birlik beraberlik oldugumuz gün korkun bizden Smile Smile
1 acıtasyon yaptıgım yok
2 Yardıma gelenlerıde özellıkle saldıracagım ve gelecegım  
3  Sizi de beklerım ara sıra ugrayın
4 Sen ve jokerle savasmak güzel cidden
Herkese ıyı oyunlar bu konu cok uzadı aranızdakı sorunları çözmeye çalışın