İnsan ırkında savaşın çıkma sebebi Kemikten Ejderha kavgasıdır. Bunun sebebi birçok oyuncu biliyor ki büyücü hesaplarında yüzük olmadan hesabın 10 lvlden pek bi farkı yoktur. İnsan ırkında ise birçoğu 11 lvli önceden oynamadığı için önceden hazırlığı malesef yapamadılar. Bilenlerde bilmeyenlere fazla yol gösteremedi malesef. Birçok kişide yüzüğü sadece ejderha yoluyla hızlıca elde edebileceklerini sanıyorlar fakat hafız arkadaşımızın dediği gibi Akrepler kralı, Ölümi türbesi gibi instancelerdende bu yüzüğü elde edebilirler. Fakat ne yazık ki ölümi türbesi kapalı, Akrepler kralındanda mavi yüzük atmıyor. Geriye birtek kolay yoldan yüzük elde etmenin tek yolu kemikten ejderha kesmek. Bu boss tüm ırkın ortak malıdır. Buna herkes hem fikirdir. Ayrıca bu ejderi kesmekte çok kolay değildir. Bizlerin ejder kesimlerini incelediyseniz aklımıza gelen tüm efeckleri basarak 4-5 kişi kesiyoruz. Bigbanginde bir kaç kez keserken gördüm. Dövüşe 1-2 kişi efecklenip gerisi tomarlıyarak kesiyordu. Toplam 8-10 kişi arası kesiyordu. Malesef insan ırkında bu kadar online kişi bulamadığımız için bizim kesme yolumuzda buydu. Biz BÖRÜ hanlığı olarak ejderha kesimine 10 lvldeyken başladık. 10 lvlde 3 kere ejderhayı kestik. Osmanlıda gereken ihtiyaçlarını karşılamak için onlarda ejder kesiyorlardı. Nizama sokmak için ejderi sıraya koyduk. 1.5 ay kadarda bu düzen böyle devam etti. Bazı olaylar oldu. Bu olayları öğrenmek için benimle iletişime geçebilirsiniz. Tüm gerçekliğiyle elimdeki kanıtlarla ortaya sunarım. Bazı kişilerin dolduşlarıyla bazılarının birbirini çekememezliğiyle savaş başladı.
Peki bu ejder kavgası neden magron ırkında yok diyenlere;
1) 11 lvl yoğunluğu 2 hanlıkta ve aralarında paylaşıyorlar.
2) Bu söyleyeceğim tamamen duyduklarım. Magronlar bilgilendirirse sevinirim. İblisin değneğinden sürekli Kemikten ejderha çıkması. Şayet böyle bir durum varsa kavga olmaması normal çünkü haftada 4 ejder kesilmiyor oluyor.
Ben her zaman söylüyorum. Magronlar baskına geldiğinde, Hanlık savaşlarında olduğu gibi telefonla oyuna uzun süre girmeyenleri arayıp çağrıldığı zaman insan ırkı toparlanır. Yoksa başka türlü toparlanmaz.
Kabus meselesine gelirsek. Malum Şahsın yaptıklarını kimse savunamaz. Şuan ki faaliyetlerinede baktığımızda halende kabusu kışkırtıyor ve hatasının kabulunu etmiyor. Şuan insan tarafına gelme amacın onu kesmekse git kes. Yoldan geçerken millete dalma. O zaman kimse sana karışmaz dövüşünede gelmez. Fakat sen yoldaki herkesi keserek geçersen amacın burayı basmak olur. İllaki karşında dururuz.
Zanaatçilerde yada mağazada bekleme mevzusuna gelirsek. Savaş esnasında askerler neden cephede siperde bekler. Kendilerini koruyup, Fırsatını bulduğu anda saldırmak için. Kalkıp meydanda 10 magi yada ağlayışta 4 magi sen teksen destek bulamazsan cep harcatamadan ölür gidersin. Ben zanaatçiye kolay kolay girmem. Girdiğimde ya etraftan adam toplamaya bakarım yada ayna gülle yediysem çıkarttırmak için beklerim. Sonuç olarak ırkım için savaşıyorum.
Peki bu ejder kavgası neden magron ırkında yok diyenlere;
1) 11 lvl yoğunluğu 2 hanlıkta ve aralarında paylaşıyorlar.
2) Bu söyleyeceğim tamamen duyduklarım. Magronlar bilgilendirirse sevinirim. İblisin değneğinden sürekli Kemikten ejderha çıkması. Şayet böyle bir durum varsa kavga olmaması normal çünkü haftada 4 ejder kesilmiyor oluyor.
Ben her zaman söylüyorum. Magronlar baskına geldiğinde, Hanlık savaşlarında olduğu gibi telefonla oyuna uzun süre girmeyenleri arayıp çağrıldığı zaman insan ırkı toparlanır. Yoksa başka türlü toparlanmaz.
Kabus meselesine gelirsek. Malum Şahsın yaptıklarını kimse savunamaz. Şuan ki faaliyetlerinede baktığımızda halende kabusu kışkırtıyor ve hatasının kabulunu etmiyor. Şuan insan tarafına gelme amacın onu kesmekse git kes. Yoldan geçerken millete dalma. O zaman kimse sana karışmaz dövüşünede gelmez. Fakat sen yoldaki herkesi keserek geçersen amacın burayı basmak olur. İllaki karşında dururuz.
Zanaatçilerde yada mağazada bekleme mevzusuna gelirsek. Savaş esnasında askerler neden cephede siperde bekler. Kendilerini koruyup, Fırsatını bulduğu anda saldırmak için. Kalkıp meydanda 10 magi yada ağlayışta 4 magi sen teksen destek bulamazsan cep harcatamadan ölür gidersin. Ben zanaatçiye kolay kolay girmem. Girdiğimde ya etraftan adam toplamaya bakarım yada ayna gülle yediysem çıkarttırmak için beklerim. Sonuç olarak ırkım için savaşıyorum.
THE JOKER