13-07-2018, Saat: 18:03
(13-07-2018, Saat: 17:52)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13-07-2018, Saat: 17:47)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayısı fazla olan magmar ırkı değil insan ırkı 10 leveldeyken hatırlamıyosun galiba kaç 10 level olduğunuzu ama işte 11 e gelince işler değişti bizim nitel üstünlüğümüz baskın geldi 1 adam 2 3 adamınızı alır oldu oyunu bıraktılar çaresizlikten napsınlar yazık.....
insan ırkında ki oyuncular oyunu neden bıraktı söyleyeyim insan ırkında hesapların %90ını 1 kullanıcı oynar, insan ırkında hesap satımı alımı daha azdır 1 kişi o kadar saat oynarsa eğer oyundan sıkılır ama bir hesabı 3 4 kişi oynarsa herkesin şifresi birbirinde olursa sıkılmaz
Yağız günde 16 saat onlıne olduğumu ve hesabıma benden başka kımsenın gırmedıgını belkı bılırsın.
İşim gereği rahatım o yuzden oyuna ve düşmanlarıma ağırlık verdım bu ara ama lakin geçişleri kapattılar açıldığı anda ordayım tehtıd olarak algılama canım sıkılıyor ne tallar var ne pvp hergun akrep kesmekten bıkkınlık geldi.
Herkese iyi oyunlar ve oyuna ara veren eski rakipleride görmek istiyorum artık yavaş yavaş gelin güzel vakit geçirelim.