Dragons War Forum
11 Level İnsancıklar - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 11 Level İnsancıklar (/showthread.php?tid=9237)

Sayfalar: 1 2

11 Level İnsancıklar - La Fontaine - 13-07-2018

11 levele ulaşmış insancıklar artık taalar veya herhangi bir dövüş alanlarında sıraya girmenizi istiyoruz bölge basıyoruz AĞLAYIP kapattırıyorsunuz böyle olursa biz onuru nerden kazanacağız. 
Ot toplayıp sadece para kasıp duracaksanız ne zevki kalıyor oyunun biraz rekabet istiyoruz  Evet

Cvp: 11 Level İnsancıklar - Hollyrage - 13-07-2018

Talaar %80 onur sanırım düzelmiş Smile İnşallah talaar daha aktif olmaya başlar  Evet Karşıya geçişlerde açılmalı artık madem pvp püskürtme sorunu çözüldü güzel savaşabiliriz  Cool

Cvp: 11 Level İnsancıklar - burber - 13-07-2018

sizde ki bu karşı tarafı aşağilama aşkı nedir? satılık hesaplar çok konuşur oldu şu sıralar Big Grin  kendi aranızda takılın talaar falan işte beleşe onur daha ne Smile

Cvp: 11 Level İnsancıklar - La Fontaine - 13-07-2018

Ben hayatımda senin kadar boş insan ne gördüm ne tanıdım boş yapmakta o kadar iyisinki direk alklıma sen geliyorsun Tongue  

Neden kendi aramızda girelim bu oyunu tek ırkmı oynuyoruz ?  
Sonra ağlıyorsunuz magron ırkı bizden üstün diye çeşitli yollardan bahaneler arıyorsunuz.

Bırak bu ayakları sulu göz Burber.  Üzgünüm Big Grin

Cvp: 11 Level İnsancıklar - Joyak - 13-07-2018

genemi ağlamış la bu kel

(13-07-2018, Saat: 16:22)IvarBoneLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben hayatımda senin kadar boş insan ne gördüm ne tanıdım boş yapmakta o kadar iyisinki direk alklıma sen geliyorsun Tongue  

Sonra ağlıyorsunuz magron ırkı bizden üstün diye çeşitli yollardan bahaneler arıyorsunuz.

sen mi ağlatıyorsun bu ırkı satılık hesap? biz hiçbir bahane bulmuyoruz oyuncu fazlalığı sayesinde elde ettiğiniz nicel üstünlüğü nitel üstünlük olarak görmeniz ayrı bir komedi . Devlet tiyatroları da kapatıldı işsiz kaldın bak komedyen.

Cvp: 11 Level İnsancıklar - KILL THE HUMAN - 13-07-2018

(13-07-2018, Saat: 17:34)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-07-2018, Saat: 16:22)IvarBoneLess Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben hayatımda senin kadar boş insan ne gördüm ne tanıdım boş yapmakta o kadar iyisinki direk alklıma sen geliyorsun Tongue  

sen mi ağlatıyorsun bu ırkı satılık hesap? biz hiçbir bahane bulmuyoruz oyuncu fazlalığı sayesinde elde ettiğiniz nicel üstünlüğü nitel üstünlük olarak görmeniz ayrı bir komedi . Devlet tiyatroları da kapatıldı işsiz kaldın bak komedyen.
sayısı fazla olan magmar ırkı değil insan ırkı 10 leveldeyken hatırlamıyosun galiba kaç 10 level olduğunuzu ama işte 11 e gelince işler değişti bizim nitel üstünlüğümüz baskın geldi 1 adam 2 3 adamınızı alır oldu oyunu bıraktılar çaresizlikten napsınlar yazık.....

(13-07-2018, Saat: 17:47)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-07-2018, Saat: 17:34)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen mi ağlatıyorsun bu ırkı satılık hesap? biz hiçbir bahane bulmuyoruz oyuncu fazlalığı sayesinde elde ettiğiniz nicel üstünlüğü nitel üstünlük olarak görmeniz ayrı bir komedi . Devlet tiyatroları da kapatıldı işsiz kaldın bak komedyen.
sayısı fazla olan magmar ırkı değil insan ırkı 10 leveldeyken hatırlamıyosun galiba kaç 10 level olduğunuzu ama işte 11 e gelince işler değişti bizim nitel üstünlüğümüz baskın geldi 1 adam 2 3 adamınızı alır oldu oyunu bıraktılar çaresizlikten napsınlar yazık.....

insan ırkında ki oyuncular oyunu neden bıraktı söyleyeyim insan ırkında hesapların %90ını 1 kullanıcı oynar, insan ırkında hesap satımı alımı daha azdır 1 kişi o kadar saat oynarsa eğer oyundan sıkılır ama bir hesabı 3 4 kişi oynarsa herkesin şifresi birbirinde olursa sıkılmaz Smile

Cvp: 11 Level İnsancıklar - - BERK -_kullanılmayan - 13-07-2018

(13-07-2018, Saat: 17:47)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-07-2018, Saat: 17:34)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen mi ağlatıyorsun bu ırkı satılık hesap? biz hiçbir bahane bulmuyoruz oyuncu fazlalığı sayesinde elde ettiğiniz nicel üstünlüğü nitel üstünlük olarak görmeniz ayrı bir komedi . Devlet tiyatroları da kapatıldı işsiz kaldın bak komedyen.

he ya çaresizlikten bıraktılar sorma ben keyfimden girmiyom oyuna herkesin işi gücü var tek başına anca bu kadar meydanı boş bulup oyunu bilmeyen adamları kesersiniz anca başkalarına güvenip konuşmakla olmuyo o işler herkesin derdi var uğraştığı şeyler var forumda insan ırkını aşağılayıp ne kazanacanız merak ediyom büyük konuşmaya devam edin siz bugüne kadar konuşmadım üste çıkın her yerde bölgeye geçmeye korkar olursun sonra konuşmadan dikkat et

Cvp: 11 Level İnsancıklar - The Invoker - 13-07-2018

(13-07-2018, Saat: 17:52)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(13-07-2018, Saat: 17:47)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sayısı fazla olan magmar ırkı değil insan ırkı 10 leveldeyken hatırlamıyosun galiba kaç 10 level olduğunuzu ama işte 11 e gelince işler değişti bizim nitel üstünlüğümüz baskın geldi 1 adam 2 3 adamınızı alır oldu oyunu bıraktılar çaresizlikten napsınlar yazık.....

insan ırkında ki oyuncular oyunu neden bıraktı söyleyeyim insan ırkında hesapların %90ını 1 kullanıcı oynar, insan ırkında hesap satımı alımı daha azdır 1 kişi o kadar saat oynarsa eğer oyundan sıkılır ama bir hesabı 3 4 kişi oynarsa herkesin şifresi birbirinde olursa sıkılmaz Smile

Yağız günde 16 saat onlıne olduğumu ve hesabıma benden başka kımsenın gırmedıgını belkı bılırsın.
İşim gereği  rahatım o yuzden oyuna ve düşmanlarıma ağırlık verdım bu ara ama lakin geçişleri kapattılar açıldığı anda ordayım tehtıd olarak algılama canım sıkılıyor ne tallar var ne pvp hergun akrep kesmekten bıkkınlık geldi. 

Herkese iyi oyunlar ve oyuna ara veren eski rakipleride görmek istiyorum artık yavaş yavaş gelin güzel vakit geçirelim.