(09-07-2018, Saat: 09:35)Violet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Ateş goleminin eski halinden haberiniz yok muydu sayın Adminler, sanki millet bugdan faydalandı bunca zamandır da kazanımları geri alınacak. Hayır bu bodur destesi güncellemesi yüzünden en çok mağdur olan oyunculardan biriyim, destenin kazanımları için 1 karta 550 altın verdim, desteyi tamamladım 3 kere girdim güncelleme geldi. Hem desteye harcadığım para, hem desteye güvenip nasılsa öderim diye arkadaşlarımdan borç veya ödünç aldığım kabir ve kupaları sonra ödemek için yaptığım masrafla oyundaki en masraflı eski nesne hayrana sahip olmuşumdur herhalde. Sikkeler, civalar ve yüzüklerdeki adaletsizlik konusunda zaten fikrim belli herkes biliyor. Ama bunun çözümü bu mudur?yönetimde ki kişilerin kesinlikle birbirinin söylediklerinden haberi yok hepsi birbirinden farklı davranıyor birinin dediğini diğeri yalanlıyor veya uygulamıyor ileriyi düşünmeden bir konuşma yapmadan ortaya bir şey atıyorlar sürekli
Her seferinde oyuncuların hatası olmayan birşeyin bedelini oyunculara ödetmek ne kadar adil? Önce forumda açıklama yapıyorsunuz Ateş golemi eski haline dönecek diye sonra bu. Gerçekten şaka gibi, hiç ellemeseydiniz daha iyiydi cidden. Yüzükleri falan mağazaya koysanız daha adil bir çözüm olurdu inanın.

MY PRECIOUSSSS!