Dragons War Forum
Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] (/showthread.php?tid=9178)

Sayfalar: 1 2 3

Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Admins - 07-07-2018

Değerli oyuncular ; Biliyorsunuz ki yakın zamanda Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesi ile alakalı bir düzenleme yapıldı ve bu düzenleme ile Ateş Golemi yaratığından elde edilen nesneler olması gereken düzeye getirildi. Ancak bu düzenleme ile, eski droplar ile sikke ve dolayısıyla bodur yüzükleri elde eden oyuncular ile diğer oyuncular arasında haksız bir üstünlük olduğu tespit edildi.

Ateş Goleminden elde edilen eski dropların yanlış/adaletsiz olduğu ve olmaması gereken bir düzeyde olduğu konusunda oyuncular ve yöneticiler olarak hemfikiriz. Belirtilen haksız/fazla kazanımları sağlayan oyuncuların zaten eski düzen devam ederken-sonlandığında elde ettikleri yüzükler ve sikkeler ile zaten bir çok konuda hesaplarının gelişimine ciddi ölçüde katkı sağlayacak avantajlara sahip oldular. Bu avantajların ve üstünlüğün süreklilik halini alması malesef çok daha ciddi sorunlara yol açacağı gibi mağdur olacak oyuncu sayısınıda arttırmaktadır. Amacımız ırklar arasındaki üstünlüğü dengelemek değil, oyuncular arasındaki bu "haksız" üstünlüğü dengelemek olduğu için yeni bir çözüm uygulanacaktır.

Bu uygulama ile Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesinde Ateş Goleminin eski dropları ile kazanım sağlayan oyuncuların tüm kazanımlarının ( sikke, yüzük ) yönetim tarafından 10.07.2018 saat 23:00 itibari ile el konulmasına ve mağduriyetin giderilmesi içinde seviyesine uygun geçici yüzükler gönderilmesine karar verilmiştir.

NOT : Ateş Golemi ile alakalı yapılan güncellemeden sonra deste sahibi olan oyuncuların herhangi bir nesnesi ile alakalı işlem yapılmamaktadır. Desteye güncelleme öncesi sahip olup eski droplar ile kazanım sağlayan oyuncuların kazandıkları nesnelere el konulacak, yerine telafi nesneler gönderilecektir.

Keyifli oyunlar.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - MAKE IT BEST - 07-07-2018

Neye göre el koyacaksınız ? Herkes golemden sikke yığmadı golem harici  cıvalarla taş açanda oldu ben  2 kez golemden faydalanabildim nasıl  takımı ve sikkelerimi alacaksınız ? Bunların iyi ayarlanması lazım mağduriyeti gidermek için başka mağduriyetler oluşmamalı

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - The Invoker - 07-07-2018

(07-07-2018, Saat: 20:19)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular ; Biliyorsunuz ki yakın zamanda Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesi ile alakalı bir düzenleme yapıldı ve bu düzenleme ile Ateş Golemi yaratığından elde edilen nesneler olması gereken düzeye getirildi. Ancak bu düzenleme ile, eski droplar ile sikke ve dolayısıyla bodur yüzükleri elde eden oyuncular ile diğer oyuncular arasında haksız bir üstünlük olduğu tespit edildi.

Ateş Goleminden elde edilen eski dropların yanlış/adaletsiz olduğu ve olmaması gereken bir düzeyde olduğu konusunda oyuncular ve yöneticiler olarak hemfikiriz. Belirtilen haksız/fazla kazanımları sağlayan oyuncuların zaten eski düzen devam ederken-sonlandığında elde ettikleri yüzükler ve sikkeler ile zaten bir çok konuda hesaplarının gelişimine ciddi ölçüde katkı sağlayacak avantajlara sahip oldular. Bu avantajların ve üstünlüğün süreklilik halini alması malesef çok daha ciddi sorunlara yol açacağı gibi mağdur olacak oyuncu sayısınıda arttırmaktadır. Amacımız ırklar arasındaki üstünlüğü dengelemek değil, oyuncular arasındaki bu "haksız" üstünlüğü dengelemek olduğu için yeni bir çözüm uygulanacaktır.

Bu uygulama ile Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesinde Ateş Goleminin eski dropları ile kazanım sağlayan oyuncuların tüm kazanımlarının ( sikke, yüzük ) yönetim tarafından 10.07.2018 saat 23:00 itibari ile el konulmasına ve mağduriyetin giderilmesi içinde seviyesine uygun geçici yüzükler gönderilmesine karar verilmiştir.

Keyifli oyunlar.

Golem hatalı ıken kesılen sayısını nasıl tespıt edebılırsenız ancak adaletlı bır çözum olur yoksa bız her hafta ful ınstancelerı dolanıyoruz kazandıgımız sıkkelerın hepsı golem degıldir.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Admins - 07-07-2018

(07-07-2018, Saat: 20:29)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neye göre el koyacaksınız ? Herkes golemden sikke yığmadı golem harici  cıvalarla taş açanda oldu ben  2 kez golemden faydalanabildim nasıl  takımı ve sikkelerimi alacaksınız ? Bunların iyi ayarlanması lazım mağduriyeti gidermek için başka mağduriyetler oluşmamalı

Sadece Ateş Goleminden elde edilen fazla kazanımlar alınacak. Diğer instancelerden elde ettiğiniz kazanımlar ile alakalı herhangi bir işlem yapılmayacak.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - - PARANOYA - - 07-07-2018

Sürekli takip etmeyip kesmediğimiz zamanlar, aldığımız ve suanda cantada olmayan 9-10 levellik bodur yüzük ve madalyonları + düzeltildikten sonra ne kadar kesmişiz, bireyse olarak ne kadar kırmızı taş açmışız onlarada bakılacak mı acaba ? Bakılmayacaksa eğer hiç böyle bir işe girmenize gerek yok yarardan çok zarar getirecek çünki..

Misal bodur zamanında kazanç varken aldığım 9-10 lvlik yüzükler ve kendi kazancımla aldığım 11 yüzüğümü alıp toplamda 5k sikke harcadıysam diyelim bodurdan kazandıgım sikkeler harici kalan sikkeler verilirse olabilir.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - wolves - 07-07-2018

Ya zaten yüzükler bi işe yaramıyor sanki taksalar ne olucak takmasalar ne olucak , beleşe açtıkları eski nesne hayran ne olucak bu mu yaptığınız güncelleme tebrik ediyorum baya adaletli olmuş  Smile

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - _RamHERO__kullanılmayan - 07-07-2018

Sikkeler ve kazanılan yüzükler umrumuzda deil eskiş nesne hayranlar ne olacak her kesılen golem kırmızı kutu atıyordu . Desteye dunya kadar para harcadım 1 hafta sonra bodur kutusu vermedi ve üstüne civa 900 den 100 kusure dustu . Yanı her guncellemenız fayda yerıne zarar getırıyor guncellemeyın artık bişeyi

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - HellKitchenDemon - 08-07-2018

(07-07-2018, Saat: 20:19)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular ; Biliyorsunuz ki yakın zamanda Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesi ile alakalı bir düzenleme yapıldı ve bu düzenleme ile Ateş Golemi yaratığından elde edilen nesneler olması gereken düzeye getirildi. Ancak bu düzenleme ile, eski droplar ile sikke ve dolayısıyla bodur yüzükleri elde eden oyuncular ile diğer oyuncular arasında haksız bir üstünlük olduğu tespit edildi.

NOT : Ateş Golemi ile alakalı yapılan güncellemeden sonra deste sahibi olan oyuncuların herhangi bir nesnesi ile alakalı işlem yapılmamaktadır. Desteye güncelleme öncesi sahip olup eski droplar ile kazanım sağlayan oyuncuların kazandıkları nesnelere el konulacak, yerine telafi nesneler gönderilecektir.

Keyifli oyunlar.

Bunun yerine o yazan yüzükleri mağazaya koysanız ingiliz serverındaki gibi alamamış oyuncularda almış olur böylece

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - BanSHe - 08-07-2018

Yaptığınız iş saçma sapan ben herkesden önce bodur destesi yaptıysam bu benim suçum mu her olayda sizin hatanızın ceremesini ben çekiyorum herşeyi ilk yaptım diye millet 1 sene sonra oyuna başlıyor benden diyorki nerde eşitlik yahu sen sağda solda gezerken ben saatlerimi çürüttüm burda bütün emeklerimin içine ettiniz 2900 olan dj onurumu 2640 a düşürdünüz millet benim önüme geçti eyvallah dedim ses çıkarmadım şimdi diyorsunuzki sikkeleri yüzükleri alıcaz yahu nerden bileceksin ateş golemden hangi hafta kaç sikke aldım bilmem naptım bir hafta 50 sikke verdi bir hafta 150 verdi bi hafta gizemli verdi bi hafta başka bişi verdi milleti kurtaracaksınız telafi edeceksiniz diye benim emeklerimi çöp edip bana haksızlık ediceksiniz benden başkasına söz hakkı çıkmaması için şahsi konuşuyorum benimle aynı durumla olan birçok oyuncu olduğunu düşünüyor onlar adına değil şahsi konuşuyorum korkup söyleyemeyenlerin anısına..

Bugün 13 binekler geldi endarg ve şankara geliştirmesi gelmiş fakat diyorumki admin arkadaşımıza 13 level sero gelecek mi biz onun 13 ve 16 lvl gelişmesi hakkında söz vermedik diyor biraz daha sıkıştırdığımda anlagrisa jaharal anlagrisa gibi bineklerle beraber geleceğini iddia ediyor ben hakkımı istiyorum. herkes gibi hakkımı gereğinin yapılmasını ivedilikle istiyorum yoksa bu işin peşini bırakmayacağım ben 2 senedir kutu açamıyorum altın nalla seradoru geliştiricem diye aldığım cevap resmen oyundan soğuttu..

Binbir emekle kastığımız sikkeler civalar dj onurlarıda bu yolda heba oluyor milletin hakkını benden alarak tamamlayacaksanız buyrun emeklerim tüm servera yeter.
Eyvallah..

(07-07-2018, Saat: 23:49)NklausMikaelson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya zaten yüzükler bi işe yaramıyor sanki taksalar ne olucak takmasalar ne olucak , beleşe açtıkları eski nesne hayran ne olucak bu mu yaptığınız güncelleme tebrik ediyorum baya adaletli olmuş  Smile

Kardeş sen neyin derdindesin biz neyin derdindeyiz o koruma yüzükleri sen takma sonra tallarda karşıma gel sonra foruma yazarsın ben Godfather abiye vuramıyom bana 1000 vuruyor diye boş boş konuşmayın oyunu bilmeyen adamlar musallat olmasın sağa sola.

Beleşe açtıkları eski nesne hayran diyorsun oynamayı bilseydin tüm instancelere girer tüm etkinliklere katılır civa nı kasar kırmızı taşını açar eski nesneni hayran yapardın aval aval burda millete laf yetiştirmezdin.

MİT baş muhafızın günlük hediyelerde BADDUH KUPASI dağıtması bizim suçumuz değildi yok MİT in suçunuda üstleneceksek magmar ırkı insanlar sussun diye onada razı olur yeterki savaş alanlarına gelsinler.

(07-07-2018, Saat: 23:53)EfsaneSAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sikkeler ve kazanılan yüzükler umrumuzda deil eskiş nesne hayranlar ne olacak her kesılen golem kırmızı kutu atıyordu . Desteye dunya kadar para harcadım 1 hafta sonra bodur kutusu vermedi ve üstüne civa 900 den 100 kusure dustu . Yanı her guncellemenız fayda yerıne zarar getırıyor guncellemeyın artık bişeyi

Bir konuda haklısın ama diğerleri faso fiso şu konuda haklısın yapamıyorsanız güncelleme yapmayın sayın adminler bugüne kadar adminlerin en büyük destekçisi ben oldum gerek hanlıkta gerek eş dost ortamında yüklenmeyin adamların işleri zor yazılım yapıyorlar zamanla düzelir elbet dedim her seferinde fakat görüyorumki yaptıkları her güncellemeyle dahada kötüleşiyoruz Allah daha beterinden saklasın Big Grin

Şİmdi size şunu söyleyeyim sizin oyun bilginiz hakkında bilgim yok fakat durum şudur eski tr serverda ateş golem bizim eski haliyle servera gelmişti fakat ingiliz serverında yapılan güncellemenin buraya geç olarak gelmesi bizim hatamız değildir. sen diyorsunki üstü kapalı sikkeleri yüzükleri boşver eski nesne hayran madalyonları al ellerinden. sadece gülüyorum.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - - Merxas - - 08-07-2018

(08-07-2018, Saat: 00:44)HellKitchenDemon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Keyifli oyunlar.

bütün söyleyeceklerimizi godfather dile getirmiş zaten sadece emeklerimizi ziyan etmeyin yeter diyoruz lütfen bunu yaparken biraz adaletli olun