15-06-2018, Saat: 00:17
https://dwar.gen.tr/instance_stat.php?in...0&finish=0
talaar sonucu bu.
onur oranı düşürülmüş.
canımız düşürülmüş.
gücümüz düşürülmüş.
sattlerimizi emeğimizi vaktimizi bu oyunu oynarken alacağımız zevk için eğlence için feda ediyoruz. oğlum yarım saat önce şunu söyledi ve yaşu-ı daha 9.
"Baba sen bu oyunu oynarken kendini kaybediyorsun."
Yaşım 38. 9 yaşındaki oğlumdan utandım. örenke olmam gereken bir bireyden bahsediyorum.
SAYIN YÖNETİMDEKİ BU OYUNDAN PARA KAZANAN ARKADAŞLAR.
Bu oyunda sadece 5-10 kişi oynamıyor. Yaptığınız her güncelleme ile sadece bu oyunculara yaranıyorsunuz. Azınlığı memnun etmeye çalışırken çoğunluğu eziyorsunuz. Söyleyebileceğim tek şey: bu gidişle eski serverin kaderini paylaşacaksınız. Ben sizden büyüksem büyük tavsiyesi küçüksem de küçük tavsiyesi: Sürümden kazanmak her zaman daha karlıdır.
Bu saaatten sonrada varın bildiğiniz gibi davranın.
talaar sonucu bu.
onur oranı düşürülmüş.
canımız düşürülmüş.
gücümüz düşürülmüş.
sattlerimizi emeğimizi vaktimizi bu oyunu oynarken alacağımız zevk için eğlence için feda ediyoruz. oğlum yarım saat önce şunu söyledi ve yaşu-ı daha 9.
"Baba sen bu oyunu oynarken kendini kaybediyorsun."
Yaşım 38. 9 yaşındaki oğlumdan utandım. örenke olmam gereken bir bireyden bahsediyorum.
SAYIN YÖNETİMDEKİ BU OYUNDAN PARA KAZANAN ARKADAŞLAR.
Bu oyunda sadece 5-10 kişi oynamıyor. Yaptığınız her güncelleme ile sadece bu oyunculara yaranıyorsunuz. Azınlığı memnun etmeye çalışırken çoğunluğu eziyorsunuz. Söyleyebileceğim tek şey: bu gidişle eski serverin kaderini paylaşacaksınız. Ben sizden büyüksem büyük tavsiyesi küçüksem de küçük tavsiyesi: Sürümden kazanmak her zaman daha karlıdır.
Bu saaatten sonrada varın bildiğiniz gibi davranın.
ZEKİ MÜRENDE BİZİ GÖRECEK Mİ? YÖNETİM SESİMİZİ DUYACAK MI? HUUU....