![]() |
Genel değerlendirme - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Genel değerlendirme (/showthread.php?tid=8943) Sayfalar:
1
2
|
Genel değerlendirme - Admins - 14-06-2018 Son zamanlarda yaşanan teknik sorunlara ve bunların giderilmesi için yapılan güncelleme/bakım çalışmalarına değineceğim. Öncelikle 11. seviyenin açılmasıyla test sürecinde tespit edilemeyen birtakım sorunlarla karşılaştık. Bunlardan biri püskürtme-ıska oranlarındaki düzensizlikti. Bu sorun 14.06.2018 tarihinde 05:00-10:00 aralığında yapılan bakım çalışması ile giderildi. Bunun dışında Büyücü Kulesi Mağazasından ve Cephaneden alınan taşlar konusu var, normalde bu taşların mağazalarda satışının aktif olmaması gerekirken teknik sorun nedeniyle bu ayarlamalamalarımız devre dışı kalmış. 11. seviye açıldıktan sonra normalde kullanılmayan eski taşlar çoğu oyuncu tarafından alınıp zırhlara uygulanmış. Tespitinden sonra bu taşlar kullanıcılardan silindi ve ücret iadeleri yapıldı. 11. seviyelerin büyücü kulesinden alıp daha sonra nesne üzerine uygulayan oyunculara eski taşlarının (1 Hazirandan önceki) iadesi yapıldı. Bu konuda eksik/fazla bir işlem olduğunu düşünüyorsanız adminlere posta yoluyla durumu izah edebilirsiniz (Haksız kazanç tespit edilmesi durumunda ceza alabileceğinizi hatırlatırız, Eksik kazançlarınız için ise 20.06.2018 tarihine kadar yöneticiye mesaj göndermelisiniz, sonrasında yapılan başvurulra değerlendirmeye alınmayacaktır). İade almayan oyuncular eski taşlarının ID'lerini göndermek zorunludur bu şekilde gönderilmeyen mesajlar ile alakalı işlem yapılmamaktadır. Posta içeriği hakkında çevrenizde daha önceden posta gönderip iade alan arkadaşlarınıza veya oyun içerisindeki mentor/muhafızlara bu konuda yardımcı olmasını rica edebilirsiniz. Cephaneden kaldırılan nüfuz-koruma taşları yerine zırhlarınıza halka uygulayabileceksiniz artık. Nesnelerinize uygulanabilecek halkalar antitravma-dayanıklılık-koruma ve nüfuz gibi özelliklere sahip olacak, 15.06.2018 tarihinden itibaren cephanelerden satın alınabilecek. Kapalı olan Instanceler ile alakalı olarak Kral Maegion'in Kalesi aktif edilmiştir, iyileştirme çalışmaları instance aktif iken devam edecektir. Diğer instanceler ile alakalı çalışmalar ise devam etmektedir en kısa sürede onlarıda aktif edeceğiz. Püskürtme ve Iska sorunu tamamen giderilmiştir. Sık sık püskürtme uyarısı alan oyuncuların nüfuz özelliklerini halka ve yüzük/madalyon gibi nesneler ile yükseltebilir. Sahip olduğunuz nüfuz oranlarına göre rakiplerinize yapacağınız büyülü vuruşların püskürtülme olasılığını azaltabilirsiniz, vuruşlarınızın püskürtülmesinin sebebi rakip oyuncunun sahip olduğu koruma oranına karşılık yeteri kadar nüfuza sahip olmamanızdır. Hesapların karakteristik özellikleri ile alakalı ise ; normal şartlarda 14-15. seviyelerde elde edilecek mana seviyesine 11. seviye oyuncularımız sahipti. Aynı şekilde 12. seviye oyuncuların sahip olması gereken hayat seviyesine 11. seviye oyuncularımız sahipti. Bu oranların bu düzeyde kalması malesef mümkün değildir. Bu düzenlemeleri yapma sebebimiz kesinlikle oyuncuların işlerini zorlaştırmak değil, misyon bakımından oyunun dengesinin korunması ve olması gerektiği düzeyde ilerlemesini hedefliyoruz. Bu konuda teknik ekibin gözden kaçırabildiği noktalar olur, bu konudaki eksik/hataları destek sistemi üzerinden bildirmenizi rica ediyoruz. Ek olarak hız seviyeleri (geçiş süresi) düzeltilip, tekrar olması gereken düzeye getirilmiştir. 11. seviyenin açılması ile birlikte bize gelen yoğun şikayetler doğrultusunda sizden 3 seviye daha düşük oyunculara saldırılarınız engellenmiştir. Dövüş alanları veya çeşitli ortak savaş bölgelerinde herhangi bir kısıtlama bulunmayacaktır ancak bunun dışındaki bölgelerde diğer oyuncuların gelişimlerini rahatlıkla tamamlayabilmeleri için bu düzenleme yapılmıştır. Bu konudaki istek/öneri ve şikayetlerinizi destek sistemi üzerinden bize bildirebilirsiniz. Tüm bunların dışında 2-10 seviye aralığındaki oyuncular için ; Yaratıklarının güçlerinin olağan düzeyden aşağıya çekilmesi mümkün değildir ancak, bu seviye aralığıdaki oyuncuların keseceği yaratıkların bölgedeki sayıları ile yakın zamanda bir iyileştirme çalışması yapılacaktır.( %20-%40 aralığında sayılar yükselebilir ) Yine bu seviye aralığındaki oyuncuların Dövüş Alanlarının daha aktif olması için çeşitli düzenlemeler, etkinlikler (Günlük kaotik savaşlar, Özel Dövüş Alanları vb) yapılacaktır. 11. seviye oyuncular için ise Abyss hazırlıkları yapılmaktadır. Buraya yazmadığım bir çok teknik konuda çalışmalar devam ediyor , mümkün olan en kısa sürede bu sorunlar giderilecektir. Güncellemeler ile alakalı ise tüm testler tamamlanmadan mağduriyet yaşanmaması için aktif edilmeyecektir. Sabrınız, anlayışınız için teşekkür ederiz. Keyifli oyunlar! Cvp: Genel değerlendirme - Zarathustra - 14-06-2018 Kaotik savaşların gelecek olması on numara olmuş, ek olarak talaar etkinliği getirilirse çok iyi olur ki uzun zamandır -kaçırmadıysam- gelmedi. Yaratıkların gücünde değişikliğe gidilmeyecek denmiş fakat yırtıcı gorgulyalara ayrı bi parantez açılabilir bence. 3 set özelliği de maksimumda effektliyken dahi çok zorluyor. Edit: hazır adminleri de yakalamışken şu eksikleri de eklemeden geçmiyim; -Meslek çantaları yok -Toplu effekt basma kolaylığı yok -Yaralanma şifa iksiri reçeteleri yok *cellat seviyelerinin artmasıyla çaresiz kalıyoruz git gide, 1-2 şifacı hariç seçeneğimiz kalmayacak yakında* -Işınlanınca sayfanın yenilenmesi *kanser* sorunu hala mevcut. Aslında eski oynun da ta başından beri süren kronik hastalık gibi bir şey. Bilemiyorum bu sorunun fixlenmesi için silbaştan mı yazılması gerekiyor kodların eğer öyleyse zahmetlidir ve bu yüzden yıllardır bütün serverlarda çözüme kavuşturulamamıştır. -Başarı karşılaştırmasında hatalar var -Chat bölge değişiminde sıfırlanıyor. *bazı mesajlar gelmiyor bile, sol alttan konuşma loglarına bakınca fark ediyorum çoğunu.* kolay gelsin şimdiden ![]() Cvp: Genel değerlendirme - DarkeyeS - 14-06-2018 öncelikle eline emeğine sağlık bloodbattlede bi sorun oldu kırmızı rozet için savaşa girdim ama savaş başlamadı mor rozette kayboldu ordaki savaşçı yenilgi dedi 25 onur için iksir yem morok harcıyoruz çöp oldu 2. olarakda 5 6 lvlerde mağara dönmüyor etkinlik getirirseniz belki agudarı açmayan arkadaşlar açar bunlarda gelişme yakalar kolay gelsin eksik gördükçe ekleme yapacağım Cvp: Genel değerlendirme - K1R1K-S - 14-06-2018 (14-06-2018, Saat: 20:57)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanlarda yaşanan teknik sorunlara ve bunların giderilmesi için yapılan güncelleme/bakım çalışmalarına değineceğim. dövüş alanlarına gelen etkinliklere ek olarak yeraltı şovalyeleri onuru da dahil edilirse çok güzel olur. ayrıca Terkedilmiş ev instancesi eskiye göre acayip bir şekilde zorlaştı. neredeyse iguaron morokları bile bi işe yaramaz hale geldi. Bunun üzerine hesaplarımıza nerf geldi daha zor olucaktır. Terkedilmiş evde bir düzenlemeye gidilmesi taraftarıyım. İyi Çalışmalar... Cvp: Genel değerlendirme - RÆnch - 14-06-2018 (14-06-2018, Saat: 21:10)DeLiBaLTa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: öncelikle eline emeğine sağlık arkadaşa katılıyorum 3-4de çok fazla mağaraya girme şansım olmadı.(ayyıldızda olup nasıl mağara giremedin demeyin 4levelin sonunda oraya geçtim.) 5-6da mağara döndürebilirsek görevleri yapamayan eminim birçok arkadaş vardır bizim içinde onur kasabilme şansı olur. Cvp: Genel değerlendirme - --KARADUL-- - 14-06-2018 (14-06-2018, Saat: 20:57)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanlarda yaşanan teknik sorunlara ve bunların giderilmesi için yapılan güncelleme/bakım çalışmalarına değineceğim.yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim. Lakin hakkaniyetli davranmıyorsunuz . 11 level açılması için 10 level sayısının artmasını şart koştunuz. bu amaçla tp oranlarını yükselttiniz. Gorgulyaların akreplerin sayılarını arttırdınız. 11 leveli açıncada 10 level ve aşağısının canını ve vuruş gücünü düşürdünüz. sebebi ne idi. neden böyle bir düzenlemeye gerek duydunuz. tp oranlarını ise yarı yarıya düşürdünüz. bunun sebebi nedir. daha yazıcaktım ama vazgeçtim bayrama az kaldı. hepimizin ramazan bayramı kutlu olsun. Cvp: Genel değerlendirme - --KARADUL-- - 15-06-2018 https://dwar.gen.tr/instance_stat.php?instance_id=2170070&finish=0 talaar sonucu bu. onur oranı düşürülmüş. canımız düşürülmüş. gücümüz düşürülmüş. sattlerimizi emeğimizi vaktimizi bu oyunu oynarken alacağımız zevk için eğlence için feda ediyoruz. oğlum yarım saat önce şunu söyledi ve yaşu-ı daha 9. "Baba sen bu oyunu oynarken kendini kaybediyorsun." Yaşım 38. 9 yaşındaki oğlumdan utandım. örenke olmam gereken bir bireyden bahsediyorum. SAYIN YÖNETİMDEKİ BU OYUNDAN PARA KAZANAN ARKADAŞLAR. Bu oyunda sadece 5-10 kişi oynamıyor. Yaptığınız her güncelleme ile sadece bu oyunculara yaranıyorsunuz. Azınlığı memnun etmeye çalışırken çoğunluğu eziyorsunuz. Söyleyebileceğim tek şey: bu gidişle eski serverin kaderini paylaşacaksınız. Ben sizden büyüksem büyük tavsiyesi küçüksem de küçük tavsiyesi: Sürümden kazanmak her zaman daha karlıdır. Bu saaatten sonrada varın bildiğiniz gibi davranın. Cvp: Genel değerlendirme - HisseT - 15-06-2018 Foruma kral magiş ile ilgili konu açtım,mağdur olduğumuz zamanın onurunu istedim ne hikmetse magiş açıldı bilsem baştan konu açardım... Magişi açmakla mağduriyeti gideremezsiniz bu konuda bir çalışma bekliyoruz sizden... İyi bayramlar yönetim ekibi.. Cvp: Genel değerlendirme - K1R1K-S - 15-06-2018 (14-06-2018, Saat: 22:59)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(14-06-2018, Saat: 20:57)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanlarda yaşanan teknik sorunlara ve bunların giderilmesi için yapılan güncelleme/bakım çalışmalarına değineceğim.yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim. gerçekten çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. yaratık kesme sınırının gelmesi,instancelerin zorlaştırılması,karakterlerin gücünün düşürülmesi, düşen dropların azaltılması ve aklıma gelmeyenler. Oyuna erken başlayanlar, hızlı bir şekilde level kasanlar bütün nimetlerden fazlasıyla faydalandı. Biz düşük levelleri ise zor durumda bırakıyorlar. Cvp: Genel değerlendirme - Axe-Man - 15-06-2018 En çok sinir bozan şeylerden 1 tanesi meydana ışınlanınca sayfanın yenilenmesi, Diğeri ise geçişlerden geçtikce yazıların yenilenmesi. İnstance mapındayken geçişlerden geçince sorun yok yazılar duruyor , normal mapdeyken geçişlerden geçtikce yazılar siliniyor. Bu 2 sorun hakkında herhangi bir çalışmanız varmı acaba ? |