10-06-2018, Saat: 19:46
Hatalar yavas yavas düzeltiliyor ama sıkıntı zaten yavas yavas düzeltilmesi 10 gün olmus 11 level acılalı olması gereken karakteristik özelliklere herkes yeni sahip oldu ( ben hariç
). Hem sürgünü hem magişi hem taalara kapatmak yerine sırayla kapatsanız düzeltip açsanız cok güzel olabilirdi ama her videoda yada yayınlarda gördüğümüz yeni oyun yapıyoruz furyasından mıdır bilmiyorum 11 levelin sorunları bayağı yavas çözülüyor gibi geliyor.
Oyunda hergün akrep yüzü görmekten ben bile sıkıldım benim tp %90 tp iksiriylede olsa en fazla yaratık kesen benim insan ırkında ama bu 1 haftayı geçmez düzeltilinceye kadar arada keyfekeder girip 2 akrep kesip cıkıcam sanırım umarım hızlıca düzeltilir yogunluk etkinliklerden cok bunlara verilir.

Oyunda hergün akrep yüzü görmekten ben bile sıkıldım benim tp %90 tp iksiriylede olsa en fazla yaratık kesen benim insan ırkında ama bu 1 haftayı geçmez düzeltilinceye kadar arada keyfekeder girip 2 akrep kesip cıkıcam sanırım umarım hızlıca düzeltilir yogunluk etkinliklerden cok bunlara verilir.