Dragons War Forum
AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? (/showthread.php?tid=8898)

Sayfalar: 1 2

AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - A L E F - 10-06-2018

Son zamanlarda çoğu oyuncunun ağzında tek kelime “SIKILDIM”.
 Evet sayın yönetim, oyuna yeni renk katmak için 11. seviye çalışmalarınızı hızlandırdınız ve aktif ettiniz. Ama sonrası hiç beklediği gibi olmadı, gitmedi. Hangi taşın altına elimizi atsak bir hata ile karşılaşıyoruz. Evet bunlar için de uğraşıyorsunuz ama son yaptığınız kısıtlamalar ile iyice oyun alanımızı daralttınız. Örneğin;
 Kale dehlizleri uzun süredir bakımda, Talaar bakımda, magiş bakımda ...
 Şu aşamada ise yaratık avcıları hayranı olan arkadaşlar yüzük farkları ile bariz üstün durumdalar. Anlayacağınız bakım öncesine kadar hayran yapabilenler yaptı yapamayanlar bakımın bitmesini beklemeye devam etsin... Umarım bu bakım süresi de kale bakımına benzemez.

Bunları da geçtim 11.seviye açılmadan önce baya bir etkinlik yapıldı ama hiçbiri 11. seviyeye hazırlık değildi. Hepsi oyuncunun stoğunu eritmeye yönelik etkinliklerdi.
 Mesela çarşı geldi... Buraya 11. seviye ile ilgili bir şeyler ekleyebilirdiniz. Örneğin; yüzükler... Eminim kimse 10 gün süre kaybının lafını etmezdi. Şu an yüzükler konusunda aşırı yoksunluk içerisindeyiz özellikle insan ırkı olarak. Şu an aktif olan magron arkadaşların çoğunda akrep kraldan düşen mavi yüzükler var ama insan ırkında bu yüzüklere sahip oyuncu sayısı bir elin beş parmağını geçmiyor. Şans işi ise vah halimize...
 Bunların dışında bissürü sorun var, çoğu forumda farklı konular altında bahsedildi.

Toparlayacak olursak... Yönetici arkadaşlar biz oyuncular için daha cazip bir oyun ortamı oluşturana kadar ve biz oyuncuların zararına değil de yararına etkinlikler yapmaya başlayana kadar faaliyetlerimi durdurduğumu bildirmek isterim. 
 Saygılarımla...

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - NoPRobLm - 10-06-2018

halilim bize yazacak birşey bırakmamış ellerine sağlık bende en azından püskürtme(somurma) sorunu çözülesiye kadar faaliyetlere ara veriyorum. Büyücü cebıyle 1k vuramıyorum savascı cebıyle 10k vuruyorum  ne anlamı kaldı o zaman 11 levelin ?

+1  halil başkanım

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - --Berxwedan-- - 10-06-2018

yüzüklerin bu kadar büyük fark yaratması oyundaki dengeleri büyük oranda bozdu.  1 tane yüzüğü olan adama büyü geçirmek imkansız hale gelmiş e doğal olarak ayı dönüyoruz.  böyle mi olacaktı 11 level Smile

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - Hutame00 - 10-06-2018

Sonuna kadar haklısın, artık etraflıca bir bakım gerekiyor.
Sorunlar o kadar çok ki oyun ufaktan sıkma yolunda ilerliyor, önceleri keyif alarak, ki 10 levelde tecrübe sınırına dayanmışken bile gayette eğleniyordum. Tamam bende istedim 11 level açılsın ama bu şekilde istememiştim. Anlıyorum, anlayış göstermem lazım/ göstermemiz lazım, belli başlı ufak ya da büyük sorunlar elbet olacaktı 11 level açıldığında ama bu sorunların ardı arkası kesilmiyor, kimseye baskı uygulamıyorum şu an, şu sorunları çabuk çözün diye, elbet çözülür zamanla taşlar yerine oturur fakat hani biraz daha hızlı olsa iyi olur kanımca. 
Umarım en kısa sürede bazı büyük sorunların çözüm yolunda ilerleme kaydederiz, bana kalırsa eğer çözülecekse alın oyunu 2 3 gün bakıma çözülsün çoğu öncelikli sorun. Ben razıyım açıkçası sorunlar çözülecekse oyuna 2 3 gün girmem olur biter, zaten şu anda da girdiğim zaman ya kesim yapıyorum ya da arkadaşlarımla abilerimle sohbet için giriyorum, alın oyunu şöyle etraflıca bir bakıma bittiğinde herkesin yüzü gülsün, tekrar oyundan zevk alsın millet, şu dediğim bakım olayına da karşı çıkan olacağını sanmıyorum.
Sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim, elimden geldiğince dilim döndüğünce aklımdan geçenleri size aktarabildiysem ne mutlu bana.
Herkese iyi oyunlar..

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - Leo - 10-06-2018

(10-06-2018, Saat: 19:11)Delaney Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son zamanlarda çoğu oyuncunun ağzında tek kelime “SIKILDIM”.
 Evet sayın yönetim, oyuna yeni renk katmak için 11. seviye çalışmalarınızı hızlandırdınız ve aktif ettiniz. Ama sonrası hiç beklediği gibi olmadı, gitmedi. Hangi taşın altına elimizi atsak bir hata ile karşılaşıyoruz. Evet bunlar için de uğraşıyorsunuz ama son yaptığınız kısıtlamalar ile iyice oyun alanımızı daralttınız. Örneğin;
 Kale deglizleri uzun süredir bakımda, Talaar bakımda, magiş bakımda ...
 Şı aşamada ise yaratık avcıları hayranı olan arkadaşlar yüzük farkları ile bariz üstün durumdalar. Anlayacağınız bakım öncesine kadar hayran yapabilenler yaptı yapamayanlar bakımın bitmesini beklemeye devam etsin... Umarım bu bakım süresi de kale bakımına benzemez.

Bunları da geçtim 11.seviye açılmadan önce baya bir etkinlik yapıldı ama hiçbiri 11. seviyeye hazırlık değildi. Hepsi oyuncunun stoğunu eritmeye yönelik etkinliklerdi.
 Mesela çarşı geldi... Buraya 11. seviye ile ilgili bir şeyler ekletebilirdiniz. Örneğin; yüzükler... Eminim kimse 10 gün süre kaybının lafını etmezdi. Şu an yüzükler konusunda aşırı yoksunluk içerisindeyiz özellikle insan ırkı olarak. Şu an aktif olan magron arkadaşların çoğunda akrep kraldan düşen mavi yüzükler var ama insan ırkında bu yüzüklere sahip oyuncu sayısı bir elin beş parmağını geçmiyor. Şans işi ise vah halimize...
 Bunların dışında bissürü sorun var, çoğu forumda farklı konular altında bahsedildi.

Toparlayacak olursak... Yönetici arkadaşlar biz oyuncular için daha cazip bir oyun ortamı oluşturana kadar ve biz oyuncuların zararına değil de yararına etkinlikler yapmaya başlayana kadar faaliyetlerimi durdurduğumu bildirmek isterim. 
 Saygılarımla...

sonuna kadar katılıyorum. Ve bu gün yaptıkları güncelleme ile canımızı da düşürdüler sabretmek gerek galiba düzelticekler hepsini

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - - PARANOYA - - 10-06-2018

Hatalar yavas yavas düzeltiliyor ama sıkıntı zaten yavas yavas düzeltilmesi 10 gün olmus 11 level acılalı olması gereken karakteristik özelliklere herkes yeni sahip oldu ( ben hariç  Big Grin ).  Hem sürgünü hem magişi hem taalara kapatmak yerine sırayla kapatsanız düzeltip açsanız cok güzel olabilirdi ama her videoda yada yayınlarda gördüğümüz yeni oyun yapıyoruz furyasından mıdır bilmiyorum 11 levelin sorunları bayağı yavas çözülüyor gibi geliyor. 

Oyunda hergün akrep yüzü görmekten ben bile sıkıldım benim tp %90 tp iksiriylede olsa en fazla yaratık kesen benim insan ırkında ama bu 1 haftayı geçmez düzeltilinceye kadar arada keyfekeder girip 2 akrep kesip cıkıcam sanırım umarım hızlıca düzeltilir yogunluk etkinliklerden cok bunlara verilir.

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - Hephaistos - 10-06-2018

11 lwl geldiğinden beri diyoruz püskürtmelerde hata var diye adminler daha bir çözüm üretemedi bir ara orjinal haline yani +10 korumayı +1 yaparak düzeltmişlerdi ama diğer oyunda 10 olunca geri 10 yaptılar ama ordaki 10 ile burdaki 10 aynı değil buranın 1 i oranın 10 u oluyor bildiğimie göre Evet

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - HaZaNN - 11-06-2018

11 levele hiç hazır değilmişiz söylediklerine katılıyorum şuan oyunda hiçbişey yapasım yok umarım düzelir de tadıyla oynarız bu kadar emekle kastıgımız oyunu

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - D3SCaRT3S - 11-06-2018

Her sözüne katılıyorum kardeşim. ha şunu da ekliyim,10 lv kesimden ondan bundan para rahat toplanıyordu. Şimdi hiçbir şekilde para kaynağı kalmadı. Devamlı kısıtlamalar geldiği için de daha da zorlaştırıyorlar ellerine sağlık ne diyim. İlk can ve manayı düşürdüler yetmedi 11lv büyücü taşlarını sildiler yine yetmedi 1 2 gün önce tekrar canı ve manayı düşürdüler oda yetmiyecek 250 can 50 manaya kadar düşücez böyle giderse. Abi soğutmak için mi yapıyorsunuz, çok eksiğiniz var ama siz direk bunlarla başlıyorsunuz. Sen magişi aç bakıyım, sürgünleri aç bakıyım, ormanı aç bakıyım ondan sonra bu tarz ufak sıkıntıları çöz zaten 1700 canlı akrebi kesesiye kadar göbeğimiz çatlıyor. Ha onları da 500 kere kesenler var ama kendi adıma konuşayım ben kesemiyorum 10 lvde 3 saate 400 kesimi dolduruyordum. Şimdi 100 taneyi dolduramıyorum. Daha çok şey var anlatılacak da bakmayın inş kısa zamanda bu sıkıntıları düzeltirsiniz. Oyundan soğudumuz yeter.

Cvp: AKIBETMİZ NEREYE GİDİYOR? - L3G3ND_K1NG - 11-06-2018

(11-06-2018, Saat: 01:27)D3SCaRT3S Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her sözüne katılıyorum kardeşim. ha şunu da ekliyim,10 lv kesimden ondan bundan para rahat toplanıyordu. Şimdi hiçbir şekilde para kaynağı kalmadı. Devamlı kısıtlamalar geldiği için de daha da zorlaştırıyorlar ellerine sağlık ne diyim. İlk can ve manayı düşürdüler yetmedi 11lv büyücü taşlarını sildiler yine yetmedi 1 2 gün önce tekrar canı ve manayı düşürdüler oda yetmiyecek 250 can 50 manaya kadar düşücez böyle giderse. Abi soğutmak için mi yapıyorsunuz, çok eksiğiniz var ama siz direk bunlarla başlıyorsunuz. Sen magişi aç bakıyım, sürgünleri aç bakıyım, ormanı aç bakıyım ondan sonra bu tarz ufak sıkıntıları çöz zaten 1700 canlı akrebi kesesiye kadar göbeğimiz çatlıyor. Ha onları da 500 kere kesenler var ama kendi adıma konuşayım ben kesemiyorum 10 lvde 3 saate 400 kesimi dolduruyordum. Şimdi 100 taneyi dolduramıyorum. Daha çok şey var anlatılacak da bakmayın inş kısa zamanda bu sıkıntıları düzeltirsiniz. Oyundan soğudumuz yeter.
kesnlıkle arkadaslaea katılıyorum  cok haklı bır ısyan bu Evet

ASK SENİ SENDEN ALIR SENİ SESİZCE SENSİZ BIRAKIR...