04-01-2017, Saat: 04:18
(04-01-2017, Saat: 03:50)firat1095 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-01-2017, Saat: 03:39)burber1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben daha etkinliği bitirmeden 60 altın harcadım daha da gidecek gibi şimdi değiştirirlerse ben ne yapacam? ayrıca 14k kar topunu 3-4 levellerden başka toplayan olmaz küre krııyoruz meslek kasmamız gerekiyor bir de onun ile mi uğraşıcaz?
Zaten zor olsun diye 12k kar topu toplanıyordu eski oyunda ne demek bir de onunla mı uğraşıcaz uğraşanlar alsın işte madem böyle yapacaklar ne diye 12k kar topu toplayın dedi admin onu anlamadım, sen görev bitmeden 60 altın harcamış olabilirsin bende 14k kartopunu 2 haftada topladım oyunda hiç bişey yapmadım başka, bu emek ne olacak 60 altın diyorsun hâlâ ben iki haftada 60 altının mislini kasarım. Ben demiyorum zaten şuan para harcayanlarında hakkını yesinler ama madem böyle olacaktı niye yanlış bilgilendiriyorlar 1. aşamada kar topu birikimi yapmanızı öneririz diye not düşmüşler empati kur benim emeğim ne olacak 14k kar topunu dövüşte mi kullanayım şimdi ? Ben kimsenin haklarına girmelerini zaten istemiyorum madem böyle bi yanlış yaptılar gelen çarşıyada koysunlar madalyonu kaç kar topu karşılığına olursa olsun bilemicem artık ama insanların haklarına girmesinler.
Kesinlikle katılıyorum madem böyle bir şey vardı hem haberlerde hemde yılbaşı cekilişindeki yayında neden bas bas kar yığını toplayın dendi? Bizim emeğimiz ne olacak?