Dragons War Forum
Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. (/showthread.php?tid=740)

Sayfalar: 1 2 3

Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Alexiel - 04-01-2017

Selamlar savaşçılar,

Aylardır yılbaşı adına etkinlikte çalışmalar yapmakta olduğunuzun farkındayız. Oyun yönetimi olarak sizlere daha kaliteli bir oyun sunmak adına çalışmalarımız devam etmektedir.

Yılbaşı ruhu Meydanlara indi. 

Yılbaşının eğlencesini herkese yaymak adına sizlerden yardım bekliyor. Geçtiğimiz aylarda etkinliklere katılan arkadaşlarımız görev sonunda bu çabalarının karşılığını alacak bir ödüle sahip olacaklar.

ice_bear_b.jpg

Görevin zorlu olduğunun farkındayız ancak ödülü de bir o kadar değerli olduğundan dolayı oyuncularımıza bir nesneyi değerli yapan şeyin ona verilen emek olduğunu hatırlatmak isteriz.

Peki bu etkinliğe katılan diğer oyuncular ellerindeki nesneler ile neler yapacaklar ?

Oyunda yeni oyunculara yardımcı olmak adına elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Görevi tamamlayamayacak oyuncular önümüzdeki 3 gün içerisinde 06.01.2017 tarihinde etkinliklere katılımları ve yardımlarından dolayı Yılbaşı Ruhunun getirdiği nesneleri Büyülü Buz Parçaları ile takas edebileceksiniz.

Değişim yapabileceği nesnelerden bazıları aşağıdadır.

glazhaosa2.gif        cherepkvest3.gif        metal_plate_green.gif        leather_green.gif        kost_fio1909.gif        punshNY_red.gif        podarokny2.gif

Bunlar haricinde yeni başlayan oyuncularımızda yardım amaçlı açılacak olan Harikalar Çarşısında Büyülü Kar Taneleri ile 1 adet Yeşil Zırh parçası alabileceklerdir.

Etkinlikler 13.01.2017 tarihinde son bulacaktır. İyi oyunlar dileriz.

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Pyramade - 04-01-2017

Hocam şu 404 hatalarına da bir çözüm bulsanız ya

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - --DiLKeM-- - 04-01-2017

Herşey iyi hoş görevin tüm aşamalarını tek tek açıklasanız da bizde ona göre başlayıp başlamamaya karar versek ?

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Klyvi - 04-01-2017

Arkadaşın yorumu silip yazım hatasını düzeltmişsiniz ama "Yılbaşı Ruhunun getirdiği nesneleri Büyülü Buz Parçaları ile değişebilecek." şunu da değiştirip sonra benim yoru mumuda silebilirsiniz Smile

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - CANKA - 04-01-2017

şimdi bu kartopları  sadece binek yemi olarakmı kalıcak ?

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - burber1907 - 04-01-2017

bak canım ciğerim 3-4 leveller mağara olmuyor diye ağlıyor siz bir göreve 7 kömür istiyorsunuz biz bunu parayla alalım bari anlamıyorum ki mantığınızı

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - konnur95 - 04-01-2017

Kartopları hakkında bilgi verirmisiniz? kartopları büyülü kar tanesiyle değiştirilebilecek mi ?

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - burber1907 - 04-01-2017

ihalede 2 altın olan metaller bu etkinlikle insan ırkında 20 altın olması bekleniyor... jeologlar kömür çıkar umuduyla kazmalarına taşlara daha sert vuruyor mâlum mağara yoksa kömür de yok...görevleri zor yapın derken imkansız yapın anlayan adminler feo da pipolarını içiyor...

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Jeyzi - 04-01-2017

Yönetimi tebrik ediyorum öncelikle oyundan soğutmakta üstünüze yok. Kar yığını etkinliğinden beri kar topluyoruz haftalarımızı verdik karşılığında ki sonuç bu mu ? Wolverine adlı admin kendisi 12k kar topu karşılığında ve büyülü kar tanesi karşılığında alınacak diye bizzat söyledi bana ve karşılaştığımız manzaraya bakın. Yani yazıklar olsun başka bişey demek istemiyorum görevlerde görev olsa imkansız resmen hepinizi tebrik ediyorum oyuncu kazanmanız lazımken hergün her eventte oyuncu kaybediyorsunuz haberiniz yok, önce bi aranızda karar verin neyin ne olacağını daha 1 hafta önceye kadar bana bunları söyleyen admin bide şu olaya bakın, saklarım artık 14000 kar topunu yazıklar olsun başkada bişey demeyeceğim emeğimize yazık ya haram zıkkım olsun.

Cvp: Yılbaşı Ruhu Feoya adımlarını attı. - Wayfear - 04-01-2017

Piyasada kömür yok cidden görev nasıl bitecek ?

Depolayan arkadaşlar için mi etkinlikler ?

Görev zor yaparsınız anlarım da, mağara olmuyor olandan da 1-2 kömür çıksa tüm oyun görevini nasıl yapacak yönetim ?