29-04-2018, Saat: 21:36 

(29-04-2018, Saat: 20:47)StyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tamam 1 dalınır 2 dalınır 3 dalınır sen bunu resmen alışkanlık haline getirdin kardeşm koskoca eşşek kadar infomuza yazdık kristal görevim var kmseye dalmam die zaten kmseye dalmıyorum sen her daldıgında karşında pot bile basmıyorumki sen hala inadına dalıosun ha şunuda bu forumda bunu okuyan herkes tekrar okusun ne sana o ettiğim küfüre pişmanım nede başka bişeye hiçte sorun değil altı üstü bu bir oyun tamam ağır küfür ettiğim konusunda haklısınız eyvallah ama hiç pişman değilim ne hanlıktan atıldım icin üzgünüm nede başka olan şeyler icin oyunuma bakar oyunumu oynarım herkeste yoluna bakar büyük hunlar hanlıgı olmasada olur benm icin birtek oraya bağlı birisi değilim sanada gelnce özür dilemiyorum ama suçumu kabul ediyorum hadi şmdi eyvalllahhKardeşim senin annen yok mu? sanane istediği gibi dalar ağlıcaksan oynama.Mağara ya giriyorsun sonra niye daldı diyiyorsun olmaz böyle.Daldı diye aile ye sövmek nedir ya gerçekten saygısızlık ötesi birşey bir de haklıymışsın gibi yazıyorsun.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)