![]()  | 
| 
 Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Saygısızlık derecesinin yükselmesi (/showthread.php?tid=8339)  | 
Saygısızlık derecesinin yükselmesi - IBLIS - 29-04-2018 28.04.2018 tarihinde akşam vakitlerinde düzenlenen mağara sonrası karşı ırktaki dostlarımdan tarafıma bir ekran görüntüsü geldi. Ekran görüntüsünde tarafıma yapılan bir hakareti geçmiş olup ailevi değerlere kadar dil uzatabilecek cesareti kendisinde bulmuş bu arkadaşın oyunda barınmasını doğru bulmuyorum. Alt tarafı bir oyun olan ve bu oyunu çok ciddiye alarak kendini kaybeden ve ettiği hakaretleri marifet sayıp üzerine mağarada kendisini kestim diye utanmadan bana rezalet mührünü yollayıp bana neden saldırıyorsun ? demesi ayrıca garip bir durum gerçekten. Bu arkadaşın ufak tefek cezalarla kurtulacağından şüphe yok her zaman ki gibi https://cdn.discordapp.com/attachments/439888818896896010/439888885581873182/Adsz.png see me off or join me regards. Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - - S E T H - - 29-04-2018 (29-04-2018, Saat: 01:08)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28.04.2018 tarihinde akşam vakitlerinde düzenlenen mağara sonrası karşı ırktaki dostlarımdan tarafıma bir ekran görüntüsü geldi. Ekran görüntüsünde tarafıma yapılan bir hakareti geçmiş olup ailevi değerlere kadar dil uzatabilecek cesareti kendisinde bulmuş bu arkadaşın oyunda barınmasını doğru bulmuyorum. Alt tarafı bir oyun olan ve bu oyunu çok ciddiye alarak kendini kaybeden ve ettiği hakaretleri marifet sayıp üzerine mağarada kendisini kestim diye utanmadan bana rezalet mührünü yollayıp bana neden saldırıyorsun ? demesi ayrıca garip bir durum gerçekten. KATILIYORUM. GEREKEN CEZA VERİLMEDİLİR, VERECEĞİNİZ CEZADAN FAZLASI GEREKENDİR Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Alive - 29-04-2018 (29-04-2018, Saat: 01:08)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28.04.2018 tarihinde akşam vakitlerinde düzenlenen mağara sonrası karşı ırktaki dostlarımdan tarafıma bir ekran görüntüsü geldi. Ekran görüntüsünde tarafıma yapılan bir hakareti geçmiş olup ailevi değerlere kadar dil uzatabilecek cesareti kendisinde bulmuş bu arkadaşın oyunda barınmasını doğru bulmuyorum. Alt tarafı bir oyun olan ve bu oyunu çok ciddiye alarak kendini kaybeden ve ettiği hakaretleri marifet sayıp üzerine mağarada kendisini kestim diye utanmadan bana rezalet mührünü yollayıp bana neden saldırıyorsun ? demesi ayrıca garip bir durum gerçekten.KATILIYORUM. KRİSTAL BIRAKTIRMADI DİYE AİLEVİ DEĞERLERE KÜFÜR ETMEK DE NEDİR MAĞARA ZATEN ÇEKİŞMELİ GEÇMİŞ VE UCU UCUNA KAZANILMIŞ BUNUN YÜZÜNDEN AİLEVİ DEĞERLERE KÜFÜR ETMENİN CEZASI AĞIR OLMALIDIR Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Typhon46 - 29-04-2018 (29-04-2018, Saat: 01:08)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28.04.2018 tarihinde akşam vakitlerinde düzenlenen mağara sonrası karşı ırktaki dostlarımdan tarafıma bir ekran görüntüsü geldi. Ekran görüntüsünde tarafıma yapılan bir hakareti geçmiş olup ailevi değerlere kadar dil uzatabilecek cesareti kendisinde bulmuş bu arkadaşın oyunda barınmasını doğru bulmuyorum. Alt tarafı bir oyun olan ve bu oyunu çok ciddiye alarak kendini kaybeden ve ettiği hakaretleri marifet sayıp üzerine mağarada kendisini kestim diye utanmadan bana rezalet mührünü yollayıp bana neden saldırıyorsun ? demesi ayrıca garip bir durum gerçekten.See Me Off arkadaşıma katılıyorum bunun bir oyun olduğunu unutup böyle rezil sözcükler savuran kendisini bilmez insanların cezasız kalmaması dileğiyle... Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Red Bull - 29-04-2018 Ailevi değerlere küfür etmekten diğer arkadaşların aldığı cezayı almalıdır. Hesap kapatma abartı olur ama büyük bir ceza almalıdır. İnsanların değer verdikleri, kimilerinin uğurlarına sabah okuyup gece çalıştığı aileleri insanların ağzına sakız olmamalıdır. Yönetimin gereğini yapacağına inancım bol. İyi geceler  
Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Valkyrie - 29-04-2018 (29-04-2018, Saat: 01:08)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28.04.2018 tarihinde akşam vakitlerinde düzenlenen mağara sonrası karşı ırktaki dostlarımdan tarafıma bir ekran görüntüsü geldi. Ekran görüntüsünde tarafıma yapılan bir hakareti geçmiş olup ailevi değerlere kadar dil uzatabilecek cesareti kendisinde bulmuş bu arkadaşın oyunda barınmasını doğru bulmuyorum. Alt tarafı bir oyun olan ve bu oyunu çok ciddiye alarak kendini kaybeden ve ettiği hakaretleri marifet sayıp üzerine mağarada kendisini kestim diye utanmadan bana rezalet mührünü yollayıp bana neden saldırıyorsun ? demesi ayrıca garip bir durum gerçekten. En ufak bir başarısızlıkta, yahut kendi istekleri olmadığında küfüre/hakarete başvuran şahsiyetlerin artık daha caydırıcı bir ceza alması gerekiyor... Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - Eskici - 29-04-2018 00:23 _Kabus48_   » GoDFaTHeR  , StyLee   : aıleye anaya avrda kufur edenlerı atın gıtsınsizin paylaşımınız ile konuya vakıf olduk. Daha 1-2 gün önce buna benzer birşey ile karşılaşıp tekrar karşılaşmak üzücü oldu. Bizim hanlıktan biri olmasına adına daha çok üzüldüm hanlık içi çok titiz olan biriyim Ve biz üstümüze düşeni yapıp aramızdan uzaklaştırdık. Cezaların artması gerektiğini savunuyorum. Kimsenin ailevi değerleri bu kadar ucuz değil. Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - The Invoker - 29-04-2018 Hanlıgımızda bulunan kısı adına özür dılerız gereken yapıldı hanlık olarak bu tur hakaret ve kendını bılmezce kufur edenlerı aramızda barındırmayız Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - FabFabFab - 29-04-2018 Küfür kimseninin sevmiyeceği bi davranıştır.Hele ki aileye edilenden küfür'e söylenecek söz bulamıyorum. Daha yakın zamanlarda ban yiyen sağlam bir kaç örnek varken bu davranışınların devam etmesini gerçekten üzüntüyle karşılıyorum. Sanırım daha sağlam yaptırımlar gerek... Cvp: Saygısızlık derecesinin yükselmesi - ÇİRKİN KRAL - 29-04-2018 (29-04-2018, Saat: 01:08)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 28.04.2018 tarihinde akşam vakitlerinde düzenlenen mağara sonrası karşı ırktaki dostlarımdan tarafıma bir ekran görüntüsü geldi. Ekran görüntüsünde tarafıma yapılan bir hakareti geçmiş olup ailevi değerlere kadar dil uzatabilecek cesareti kendisinde bulmuş bu arkadaşın oyunda barınmasını doğru bulmuyorum. Alt tarafı bir oyun olan ve bu oyunu çok ciddiye alarak kendini kaybeden ve ettiği hakaretleri marifet sayıp üzerine mağarada kendisini kestim diye utanmadan bana rezalet mührünü yollayıp bana neden saldırıyorsun ? demesi ayrıca garip bir durum gerçekten. cezasının agır olması gerekmekte olduğunu düşünüyorum böyle bir şeyin tekrar yaşanmaması için.  |