29-04-2018, Saat: 02:47 

malesef o mağarada bende vardım ve yapılan hakaretlere bende seyirci kaldım açıkcası hem yapılan hakaret için hemde çekişmenin verdiği sıcaklıkla küfür edilen oyuncu arkadaşımıza sahip çıkmadığım için kendi adıma özür dilerim.sizlerinde dediği gibi buraya stres atmaya gelip daha çok strese girmemiz ehiç gerek yok açıkcası çok çekişmeli ve eğlenceli geçen bir mağara bizede zehir oldu.bizler arkadaşımız yapılan küfürleri daha sindirememişken ve hala konuyu unutamamışken içimizden olması bizi dahada yaraladı.
ben kendim adına müdahale etmeyip belki de küfüre devam etmesinde cesaret verdiğim için
Se me off karakteri ile oynayan arkadaştan özür dilerim.umarım bu tarz olaylar son bulur ve bizde daha saygılı ve stressiz bir ortamda oyunu oynar tekrar yeni arkadaşlıklar ediniriz.

ben kendim adına müdahale etmeyip belki de küfüre devam etmesinde cesaret verdiğim için
Se me off karakteri ile oynayan arkadaştan özür dilerim.umarım bu tarz olaylar son bulur ve bizde daha saygılı ve stressiz bir ortamda oyunu oynar tekrar yeni arkadaşlıklar ediniriz.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)