01-03-2018, Saat: 19:52
(01-03-2018, Saat: 19:47)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bak güzel arkadaşım canını ben sıkmıyorum.. Kendin edip kendin buluyorsun.. Desteğe yazamıyorum yazdım en başta nesini anlamadın.. Ben de seninle tartışmak için konu açmıyorum buraya sırf..(01-03-2018, Saat: 19:43)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanki kendi sunağından bahsediyor allahım yaoyuna yeni getirilen heyecandan dolayı takdir ettik şimdi dediğimizi alıp çarpıtıyorsun..
edemez arkadaşım ne kendi sunağından ne kendi ırkının sunağından şikayet edemez öyle bir hakkı yok , evet uzun zaman sorun yaşadınız sunak konusun da geldik yorumumuzu yaptık yönetime kendimiz özelden yazdık ne oldu sunaklarınız düzeltildi ne oldu adminler size 20 dk fazla tomarlayarak destansı hediye etti ve düzeltildi burada yok magilerin sunağı gelmiyor yok SADECE MAGİLERİN vuruşları bozuk demek siz haksız zafer alıyorsunuz demekle aynı şey. Bu kadar insanın emeğini saçma sapan yalanlar ile yoksayamaz hiçkimse. bir sorunu varsa insan ırkının canını sıkmadan desteğe yazar olur biter.
--Bir şeyleri kazanmak için bir şeyler kaybetmelisin, unutma ki kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin--