11-02-2018, Saat: 16:36
(Son Düzenleme: 11-02-2018, Saat: 16:36, Düzenleyen: Mad Spawn_kullanılmayan.)
(11-02-2018, Saat: 14:40)Mr Money Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-02-2018, Saat: 13:40)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunu bilmiyormuş gibi konuşup boşuna laf ebeliği yapmayın arkadaşım..
11 açmak tabiki yönetimin görevi fakat o kadar basit birşey değil zamanla olacak birşey.Örnek veriorum " Kaos Kapılarının " açılması kaosda her yaratığın farklı olması , canları , görünüşleri vsvs daha 11 levelin sihirleri var ve daha bir çok şey . Tek zorunuza giden şey sizin o paralarla yaptığınız hesapların ,parasız yapılan çarları sindiremiyorsunuz . Devam edin böyle gülüyorum , sevimli oluyorsunuz pikaçu ve diğerleri![]()
Sadece muhalefet olmuş olmak için yazıyorsun biraz beynini kullan millete salça olmaktan vazgeç artık. Adam gayet haklı ve mantıklı bişey yazmış. İnsanlara saldırıp ortamı germe yeterinde gergin zaten
hebele hübele
(11-02-2018, Saat: 15:46)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-02-2018, Saat: 13:40)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyunu bilmiyormuş gibi konuşup boşuna laf ebeliği yapmayın arkadaşım..
11 açmak tabiki yönetimin görevi fakat o kadar basit birşey değil zamanla olacak birşey.Örnek veriorum " Kaos Kapılarının " açılması kaosda her yaratığın farklı olması , canları , görünüşleri vsvs daha 11 levelin sihirleri var ve daha bir çok şey . Tek zorunuza giden şey sizin o paralarla yaptığınız hesapların ,parasız yapılan çarları sindiremiyorsunuz . Devam edin böyle gülüyorum , sevimli oluyorsunuz pikaçu ve diğerleri![]()
Ya türkçe bilgin 0 ya da sırf ortalığı germek için boş yorum yapıyon. Yazdığım yoruma iyi bak ve iyi oku. Ben 11 level açılsın diye bişey demedim. Yazdıklarım ile ilgili yanlış birşey varsa düzelt beni oyunu çok iyi bilen arkadaşım. Sadece boş içeriği bomboş laflar. Oyun ile ilgili tavsiye versen de iyi olur anlat bakalım pvplere , etkinliklere her şeye katılım çok az. tavsiyede bulun bakalım ne de olsa çok biliyorsun.
sanada hebele hübele