21-01-2018, Saat: 13:34
(21-01-2018, Saat: 02:36)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hem bayarlar keserler, Bayınca kesince aslan olurlar gaplan olurlar
Ben hanlık arkadaşlarım olsun tek oliyim talaar'a girdiğim zaman yaptığım ortada girin bakın.
Onur kasmamış olan hanlık arkadaşları girince 1.likten inmeyen arkadaşlar hanlık arkadaşları yokken 3 sıra altıma yaklaşamıyorlar.
Sonrada laf caz yapıyorlar komiksiniz abi kahkaha atıyorum.
dip not değil tüm 7lwllerin gözüne sokuyorum bu danışıklı dövüşleri görüp hala sesinizi çıakrtmıyorsunuz.
Ağır sikletle talaar dönücem öyle danışıklı serii talar atan arkadaşlar unutsunlar o işi. Şimdiden haber veriyorum çift set dolaşacağım.
1-Seni bayıp kestim diye mi dün beni talaarda bir dövüş 12 dakika bir dövüş 8 dakika oyaladın ? Sana yazmadım yazsam sonucunun ne olacağını biliyordum tecrübelerimden dolayı, çocuk gibi çemkirip duracaktık sadece.Madem toplu bir konu açıp ''hepimize'' laf girdirmişsin ben de konuya sakince müdahil olayım dedim.Herkes talaarda yapması gerektiği şeyde serbest 1 kritik şeydışında, süre yapmak.Süre yapmak karşıdakinin hem effectini hem de aldıgı onuru bir hayli düşürür ve talaarını verimsiz geçirir bunu yapmamalı kimse.Onun dışında kapalı oynamışsın bayıp kesmişsin bunlar olabilecek şeyler bizim o anki ruh halimize kalmış şeyler sonuçta taş deriyi +40 savunma versin diye basmıyor kimse, bayan bayılır kesen kesilir.
2-Talaarda eğer bir danışıklı dövüş varsa bunu senin yapmadığını nasıl bileceğiz ? Beni toplam 20 dakika oyaladın 38 dakikalık talaarda dövüşümüz bittiğinde 11 dövüş olmuştu, bir arkadaşını beslemek için mi oyaladın, kin duydugun için mi oyaladın ? Her iki şekilde de yaptığın iş çirkinlik boyutlarını bir hayli aştı.
3-Ağır siklet set ile talaara girmek kötü bir şey değil, ağır siklet arkadaşlara hakaret etme lütfen.O da kemikkıran, manevracı gibi güzel bir set.Eğer ağır siklet girip de süre yaparsan bak yine değişiyor durum, yaptığın şey çirkinlik oluyor yeniden.
Not: Senin gibi bir insanın en kısa sürede sinir ve öfkesinden kurtulmasını ve bize karşı kin tutmamasını diliyorum.Talaarda bay kes, ama süre yapma lütfen. İyi forumlar iyi günler.