![]() |
talaar şeysi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: talaar şeysi (/showthread.php?tid=6920) |
talaar şeysi - AMON - 21-01-2018 Hem bayarlar keserler, Bayınca kesince aslan olurlar gaplan olurlar ![]() Ben hanlık arkadaşlarım olsun tek oliyim talaar'a girdiğim zaman yaptığım ortada girin bakın. Onur kasmamış olan hanlık arkadaşları girince 1.likten inmeyen arkadaşlar hanlık arkadaşları yokken 3 sıra altıma yaklaşamıyorlar. Sonrada laf caz yapıyorlar komiksiniz abi kahkaha atıyorum. dip not değil tüm 7lwllerin gözüne sokuyorum bu danışıklı dövüşleri görüp hala sesinizi çıakrtmıyorsunuz. Ağır sikletle talaar dönücem öyle danışıklı serii talar atan arkadaşlar unutsunlar o işi. Şimdiden haber veriyorum çift set dolaşacağım. Cvp: talaar şeysi - Red Bull - 21-01-2018 (21-01-2018, Saat: 02:36)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hem bayarlar keserler, Bayınca kesince aslan olurlar gaplan olurlar 1-Seni bayıp kestim diye mi dün beni talaarda bir dövüş 12 dakika bir dövüş 8 dakika oyaladın ? Sana yazmadım yazsam sonucunun ne olacağını biliyordum tecrübelerimden dolayı, çocuk gibi çemkirip duracaktık sadece.Madem toplu bir konu açıp ''hepimize'' laf girdirmişsin ben de konuya sakince müdahil olayım dedim.Herkes talaarda yapması gerektiği şeyde serbest 1 kritik şeydışında, süre yapmak.Süre yapmak karşıdakinin hem effectini hem de aldıgı onuru bir hayli düşürür ve talaarını verimsiz geçirir bunu yapmamalı kimse.Onun dışında kapalı oynamışsın bayıp kesmişsin bunlar olabilecek şeyler bizim o anki ruh halimize kalmış şeyler sonuçta taş deriyi +40 savunma versin diye basmıyor kimse, bayan bayılır kesen kesilir. 2-Talaarda eğer bir danışıklı dövüş varsa bunu senin yapmadığını nasıl bileceğiz ? Beni toplam 20 dakika oyaladın 38 dakikalık talaarda dövüşümüz bittiğinde 11 dövüş olmuştu, bir arkadaşını beslemek için mi oyaladın, kin duydugun için mi oyaladın ? Her iki şekilde de yaptığın iş çirkinlik boyutlarını bir hayli aştı. 3-Ağır siklet set ile talaara girmek kötü bir şey değil, ağır siklet arkadaşlara hakaret etme lütfen.O da kemikkıran, manevracı gibi güzel bir set.Eğer ağır siklet girip de süre yaparsan bak yine değişiyor durum, yaptığın şey çirkinlik oluyor yeniden. Not: Senin gibi bir insanın en kısa sürede sinir ve öfkesinden kurtulmasını ve bize karşı kin tutmamasını diliyorum.Talaarda bay kes, ama süre yapma lütfen. İyi forumlar iyi günler. Cvp: talaar şeysi - Zero0th - 21-01-2018 Madem durum budur ben de iki kelam edeyim. Talaara istediğin gibi girmek özgürlüktür bu senin seçimindir buna kimse karışamaz. Bayarlar keserler bayıp kesince aslan olurlar gaplan olurlar demişsin, bre güzel arkadaşım talaarda beni bayıp kesen iksirin süresini beklemeyen taş deriyi basıp nasıl bayarsan bay muazzam güçle vuran sen mi söylüyorsun bunları... Beni bayıp kesen bir çok oyuncu var karşımda 1 e 1 de blok duran oyuncular da var bugüne kadar hiç birisiyle polemiğe girmedim girmem de gerek yok anlamsız yani. Kişiye göre oynarsın bu kadar basit ben de öyle yapıyorum beni bayıp keseni ben de bayarsam keserim onun dışında karıştırıp vurduklarım oluyor ki bu da 1 dir 2 dir fazla değil.. Bu tür durumlara çemkirmekten önce yapman gereken kendi yaptıklarına bakmak insanları bayıp kesip onların da seni bayıp kesmesinden yakınmamalısın etik değil bir kere yapıyorsan yapıldığında sesini çıkarmayacaksın ona göre oynayacaksın. Aranızdaki olayı bilmiyorum lakin red bull'un söylediğine göre süre yapmışsın buna da gelelim evet talaarda süre yapmak çirkin bir davranış lakin beni bayıp kesene ben daha beterini yaparım mantığıyla hareket etmişsin bu bi nevi oyuncuları akıllandırır ben de yapıyorum bayıp kesenin efektlerini yiyorum yemeye de devam ederim ama bunu yapacaksan illa önce bir kendine soracaksın sevgili dostum "Ben bayınca ne yapıyorum? Kesiyor muyum, kesmiyor muyum?" diye sen ki baydığında oyuncuları kesiyorsan tutmaya hakkın yok bence o adam da seni yakalayıp tutarsa ne diyeceksin o zaman yine foruma gelip beni tuttu efektlerimi yaktı mı diyeceksin? Bunlar anlamsız tartışmalar arkadaşım bırakın herkes istediği gibi oynasın herkes neyle karşılaşacağını kendi seçer forum ağlama duvarı değil ne de olsa gelip seni bayıp kestiler diye de kimseyi danışıklıyla suçlamamalısın. İyi oyunlar dilerim... Saygılarımla.... Seth Cvp: talaar şeysi - Simurg - 21-01-2018 (21-01-2018, Saat: 13:34)Red Bull Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senle 7 levelde girdiğim her talaarda delirdim ne yalan söyliyim bi insan bu kadar mı şanslı olur her döndüğün kanda benı bayıp kanla kesiyordun(21-01-2018, Saat: 02:36)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hem bayarlar keserler, Bayınca kesince aslan olurlar gaplan olurlar ![]() Cvp: talaar şeysi - AMON - 21-01-2018 Bikere ben bayınca kesmeyin demiyorum, Tecrübesiz acemice ilk dövüşte 500 onuru geçmediği halde oyalamaya devam edenler sizsiniz. Talaar'ın kuralı yoktur ama TALAR CAHİLİ olmayan oyuncular bilir ki teke tek dövüşlerde uzatmazsın kimin keseceği bellidir zaten 1,5k vurur onurunu alırsın sonrası gereksiz zaman kaybı olur. Böyle durumlarda kınamıyorum ama bayıncada acımıyorum kesiyorum... Hiç bir zaman ağlamadım bayılıp kesilince lakin, Toplu dövüşte karşındaki adam daha yeni girdiği halde bayıpta hiç kesmedim. Çünkü adamdan alacağım onur artacak adam da alacak hep cahilliklerinizden kesildiniz bugüne kadar. Siz özellikle sıra bendeyken beni öldürmek için yeni girdiğim halde bayıp kesiyorsunuz 1 değil 2 değil 2 talaar boyunca sizin bayıp kesmelerinizden sonuncu oldum... Her kesişimin bir nedeni vardır ki bu yorumlarda Özellikle redbull'u takmıyorum bile. Zira kendileri herkezi bayıpo kesiyor zaten daha buraya gelip neyin lakırdısını yapıyor anlayabilmiş değilim. Ağır siklet hiç bir işe yaramıyor yarayıp yaramadığını zaten 10 kişiye bakınca anlarsın taaaaaaki 11.seviye gelene kadar. 10un sonunda bende ağır siklete geçeceğim zaten plan programı hali hazırda çizildi ve planlandı Arkadaşlar bakın bilmediğiniz belli, Bilmediğinizden mütevellit de cahil cühela hareketlere girip karşılığını alınca beni kötü biliyorsunuz. Eğer ben sizi bayıp kesmişsem sebepsiz değildir. Talaar nasıl oynanılır ne yapmak gerek ne yapmamak gerek ben size anlatabilriim. Anlayınca emin olun sizde hatanızı fark edeceksiniz. Yine yeni yeniden bir dipnot Bukadar da üzerlerinize alınmayın, Hanlıkça birbirlerini kastırıyorlar lafı size değildi. Sizin onu yapabilecek kapasitenizin olmadığı aşikar. Burdanda bir laf çaktığıma göre artık gide bi li rim HA Dİ BAAAAAAY ![]() ![]() |