(15-01-2018, Saat: 16:59)Psikiyatrist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 adet nedeni var 3 lewel arena dönmemesinin
1 Magmarlarda zaten 10-20 tane 3 lewel var ben herkese sordum millet 4 lewelde yapmak istiyor jetonları
2 siz ejder+ efekt+kırmızı silah almıssınız iyi güzel ama bunlar magmarların zaten çogunlukta yok girende yenilince hiç girmiyor bidaha çünkü kimse 200 onur için girmez zaten yenilmek için arenaya girmekte ban sebebidir.
e.Oyuncular dövüş alanlarında kazanmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstermek zorundadır. Dövüş alanlarında bilerek yenilmek iksir kullanmamak veya zayıf zırh takımı ile girerek rakibin kazanmasına izin vermek yasaktır.
Sorunda burda zaten..200 Onur için kimse girmez diyorsunda belki benim int kopacak belki birşeyler olucak gitmek zorunda kalacağım kazanıp kaybetmeleri kesin değilki..Zaten gelin savaşalım diyorum kaybetseniz bile 0 tp ile 200 onur kazanıcaksınız buda 10 arenada 2k onur yapar azmı 2k onur
+ Bİr sorun daha var sürekli karşımıza aynı adamlar geliyor.3 gündür sürekli karşımıza aynı adamlar geliyor oyuncu yok oyunda sürekli jiren titan77 pisikiyatris gibi oyuncularla dövüşüyoruz ve tedirgin oluyoruz açıkcası birşey olucak diye...Oyun iççi etkinlikler kesinlikle düzenlenip arenaya oyuncuları teşvik etmesi lazım..
112 Acil/Paramedik