Dragons War Forum
Arena Arena Arena.. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Arena Arena Arena.. (/showthread.php?tid=6817)

Sayfalar: 1 2

Arena Arena Arena.. - mkL - 15-01-2018

Öncelikle herkese selamun aleyküm Cool

Yine arena yine arena. 

Bıktık artık bu arenadan.. Günde 10-12 saat online ız sürekli sıradayız fakat arenaya giren 2 allahın kulu yok Üzgünüm(

Cidden anlamıyorum mağra sürekli dönüyor,mabed de dönüyor fakat neden arena dönmüyor ??

Bugün takım arkadaşım hans ile tam 10 saat boyunca sürekli sıradaydık 10 jeton görevimiz için,fakat 10 saate 3 arena döndü, şaka mı yapıyorsunuz ? Sinirliyim

5. jeton un süresini 21 güne çıkardınız eyvallah iyi oldu hoş oldu da arena dönmediği sürece 40 gün olsa ne fayda ? Sürekli hediye atıyoruz magron arkadaşlara tık yok,biri diyor görevinizi yaptırmıyacağız biri diyor 200 onur için girmeyiz bla bla...

Yarın birgün sizde yapıcaksınız 10 jetonu.O zaman anlayacaksınız günde 10-12 saat sıra bekleyip 2-3 arena döndüğünde nasıl sinirleriniz alt üst oluyor..

Size ufak bir hesap yapayım. 1 mağrada kaybedince max alıcağınız onur 1680.

peki 1 saat arena girseniz ? kaybettiğiniz takdirde bile 0 TP ALICAKSINIZ,200 ONUR alıcaksınız. 1 arena 5 dk da bitiyor bu 1 saate 12 arena demek 1 arenadan 200 onur alsanız 12x200=2400 ONUR eder üstelik tp almadan.Lütfen artık magron akradaşlar arenaya girin,oyun mağra mabed mağra mabed ile bitmiyor bıktık usandık artık forumda bu konuyu açmaktan.Ha o hediye attığımızda jetonunuzu yaptırmıyıcaz sokmayacağız kimseyii arenaya diye tehdit eden arkadaşlara da 2 çift sözüm var bunun hesabını biz bi yerde sorarız illahiki karşımıza geliceksiniz o zaman kaçıcak delik arıyıcaksınız..

Son olarak adminlere muhafız arkadaşlara sesleniyorum şu arena yı düzeltin.Oyuncuların katılımlarını sağlayacak eventler yapın yoksa biz dahil oyunu bırakıcak bir çok tanıdığım var.. Arena lanetli bi yer değil çoğu onur alanına göre daha kazançlı ve zevkli bir yer.

Lütfen her ay şu forumda bize bu konuyu açtırmayın, arenaya girin günde 5 arenaya bile razıyız yeterki girin savaşalım onurumuzu görevimizi yapıp gidelim.

iyi oyunlar dilerim

-mkL Çiçeğim

Cvp: Arena Arena Arena.. - faceless - 15-01-2018

(15-01-2018, Saat: 00:12)mkL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese selamun aleyküm Cool

Yine arena yine arena. 

Bıktık artık bu arenadan.. Günde 10-12 saat online ız sürekli sıradayız fakat arenaya giren 2 allahın kulu yok Üzgünüm(

Cidden anlamıyorum mağra sürekli dönüyor,mabed de dönüyor fakat neden arena dönmüyor ??

Bugün takım arkadaşım hans ile tam 10 saat boyunca sürekli sıradaydık 10 jeton görevimiz için,fakat 10 saate 3 arena döndü, şaka mı yapıyorsunuz ? Sinirliyim

5. jeton un süresini 21 güne çıkardınız eyvallah iyi oldu hoş oldu da arena dönmediği sürece 40 gün olsa ne fayda ? Sürekli hediye atıyoruz magron arkadaşlara tık yok,biri diyor görevinizi yaptırmıyacağız biri diyor 200 onur için girmeyiz bla bla...

Yarın birgün sizde yapıcaksınız 10 jetonu.O zaman anlayacaksınız günde 10-12 saat sıra bekleyip 2-3 arena döndüğünde nasıl sinirleriniz alt üst oluyor..

peki 1 saat arena girseniz ? kaybettiğiniz takdirde bile 0 TP ALICAKSINIZ,200 ONUR alıcaksınız. 1 arena 5 dk da bitiyor bu 1 saate 12 arena demek 1 arenadan 200 onur alsanız 12x200=2400 ONUR eder üstelik tp almadan.Lütfen artık magron akradaşlar arenaya girin,oyun mağra mabed mağra mabed ile bitmiyor bıktık usandık artık forumda bu konuyu açmaktan.Ha o hediye attığımızda jetonunuzu yaptırmıyıcaz sokmayacağız kimseyii arenaya diye tehdit eden arkadaşlara da 2 çift sözüm var bunun hesabını biz bi yerde sorarız illahiki karşımıza geliceksiniz o zaman kaçıcak delik arıyıcaksınız..

Son olarak adminlere muhafız arkadaşlara sesleniyorum şu arena yı düzeltin.Oyuncuların katılımlarını sağlayacak eventler yapın yoksa biz dahil oyunu bırakıcak bir çok tanıdığım var.. Arena lanetli bi yer değil çoğu onur alanına göre daha kazançlı ve zevkli bir yer.

Lütfen her ay şu forumda bize bu konuyu açtırmayın, arenaya girin günde 5 arenaya bile razıyız yeterki girin savaşalım onurumuzu görevimizi yapıp gidelim.

iyi oyunlar dilerim

-mkL Çiçeğim

cok haklısın kardesim +1

Cvp: Arena Arena Arena.. - kral20 - 15-01-2018

(15-01-2018, Saat: 01:56)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(15-01-2018, Saat: 00:12)mkL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese selamun aleyküm Cool

Yine arena yine arena. 

iyi oyunlar dilerim

-mkL Çiçeğim

cok haklısın kardesim +1

çok haklısın bence de bizde benzer konu açmıştık kaldırıldı ama olsun arena konusunda haklısınız dönmüyor dönmüyor Sıkıldım

Cvp: Arena Arena Arena.. - R00T - 15-01-2018

Çabuk konu kapanmadan.....

Mabetteki hareketlilik de geçiçi tecrübe zehri kalkınca orası arenadan da beter olacak. 5 günde bir kırılmazlık getirip talaarda çocuk eğlendirin bakalım sonumuz ne olacak.

Cvp: Arena Arena Arena.. - Geralt of Rivia - 15-01-2018

(15-01-2018, Saat: 02:12)R00T Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çabuk konu kapanmadan.....

Mabetteki hareketlilik de geçiçi tecrübe zehri kalkınca orası arenadan da beter olacak. 5 günde bir kırılmazlık getirip talaarda çocuk eğlendirin bakalım sonumuz ne olacak.

Katılıyorum, tecrübe zehri bittikten sonra mabed arenadan da ölü olur.

Hayır haftasonları kırılmazlık getiriliyor gir arenaya 5 dkda al 200 onuru, üstüne kristale tıklama yok deri itemli adamlara laf anlatma derdi yok

Cvp: Arena Arena Arena.. - -BraveHearT- - 15-01-2018

Hiçbir zaman kolay olmadı arkadaşlar bu ben 4 ay fazladan 4 level kaldığımı biliyorum bu arena için. Etkinlik bekleyeceksiniz ama oyunun çoğunluğu şu an beleş talaardan kasıyor millet 10 level olup asker rütbesinden kahraman yapıyor gorgulya keserek. Bence vakit kabetmeyin biz hakkıyla kasmaya çalıştıkça enayi yerine koyuluyoruz. Level alın

Cvp: Arena Arena Arena.. - mkL - 15-01-2018

(15-01-2018, Saat: 14:30)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbir zaman kolay olmadı arkadaşlar bu ben 4 ay fazladan 4 level kaldığımı biliyorum bu arena için. Etkinlik bekleyeceksiniz ama oyunun çoğunluğu şu an beleş talaardan kasıyor millet 10 level olup asker rütbesinden kahraman yapıyor gorgulya keserek. Bence vakit kabetmeyin biz hakkıyla kasmaya çalıştıkça enayi yerine koyuluyoruz. Level alın

Evet oda mantıklı fakat lvl yükseldikçe sıkıntılar çıkıyor yeraltı onuru gibi..Şuan zaten dönen arenalarda sürekli aynı kişilere karşı savaşıyoruz 3-4 kişi var giren onlarda kafalarına eserse.. dünyanın ejderini efektini aldık taş bastık itemlere cidden yapılmıyorsa oyunda eventler konnusunda cidden büyük sıkıntı var demektir..

Cvp: Arena Arena Arena.. - faceless - 15-01-2018

(15-01-2018, Saat: 14:30)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hiçbir zaman kolay olmadı arkadaşlar bu ben 4 ay fazladan 4 level kaldığımı biliyorum bu arena için. Etkinlik bekleyeceksiniz ama oyunun çoğunluğu şu an beleş talaardan kasıyor millet 10 level olup asker rütbesinden kahraman yapıyor gorgulya keserek. Bence vakit kabetmeyin biz hakkıyla kasmaya çalıştıkça enayi yerine koyuluyoruz. Level alın

arkadaslarda arena kolay olsun demiyor zaten 1 günde 3 arena dönemesi ne demek onu anlayın lütfen bu arkadaslar hepsinde zaferde elde edemeyecek küre gittidinden beri arena iyice imkansız kosullara sürükleniyor taalar konusunda haklısın ama siz aylarca beklerken karsınızda rakip olmadıgı için degil hepsinde zaferi alamadıgınız icin beklemişsinizdir. sizin için söylemiyorum  ama bazı arkadaslar biz zor yaptık altan gelenler daha zor yapsın kurusun modunda.

Cvp: Arena Arena Arena.. - --KARADUL-- - 15-01-2018

bence küre eskisi gibi 200 adet olsun 100 adedi mabetten 100 adedide arenadan alınsın. kürenin arenaya alınma sebebi mabede hiç kimsenin girmemesi ve arenada anlaşmalı yapılmasıydı işin türkçesi bütün oyuncular olarak biz hepimiz suçluyuz. karşımızdaki güçlüyse girmeyip efektlerinin süresi bitsin kurnazlığı yapmamız yönetime yüklenip arena mabet mağara talaar etkinliği yapın diyeceğimize hep beraber onur alanlarına girersek zaten sorun çözüülmüş olacak. tabiki söyleyebilecek yürek lazım.

Cvp: Arena Arena Arena.. - HELLBISTAN - 15-01-2018

2 adet nedeni var 3 lewel arena dönmemesinin 

1 Magmarlarda zaten 10-20 tane 3 lewel  var ben herkese sordum millet 4 lewelde yapmak istiyor jetonları

2 siz ejder+ efekt+kırmızı silah almıssınız iyi güzel ama bunlar magmarların zaten çogunlukta yok girende yenilince hiç girmiyor bidaha çünkü kimse 200 onur için girmez zaten yenilmek için arenaya girmekte ban sebebidir.

e.Oyuncular dövüş alanlarında kazanmak için ellerinden gelen tüm çabayı göstermek zorundadır. Dövüş alanlarında bilerek yenilmek iksir kullanmamak veya zayıf zırh takımı ile girerek rakibin kazanmasına izin vermek yasaktır.