04-01-2018, Saat: 21:56
(04-01-2018, Saat: 21:19)PANZER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhafızların bana verdiği cevap yeni hesap açabilmek için Panzer hesabını kapatman lazım her iki ırktan 1 hesap açılabilir. Bu bağlantılı kısmında 4-5 hesabı olanlara ne zaman işlem uygulanacak? Yok birşey olmayacaksa ben de açayım bi 3 level çar açıp ot toplayim sabaha kadar..
Her ırktan bir hesap oynamaya müsade edilebilir evet. Ama bağlantılı kısmına müdahale etmek çok doğru değil diye düşünüyorum. Karşılıklı savaş alanlarına girme gibi durumlar varsa evet cezası verilmeli fakat diğer durumlar için ceza istemek veya ceza vermek pek mümkün değil bence. Misal kendimden bir örnek vereceğim. sSimoHayha kuzenim olur. Geçenlerde oturduğu yerdeki ağ sorunundan dolayı 2 hafta internet bağlantısı bulamadı ve yanıma geldi. Oyuna girdi ve bağlantılı göründük. Bizim multi hesap olduğumuz anlamına gelmiyor bu durum. Zaten bağlantılı görününce arandaki ticaret, grup, ihale, mübadele erişimin kapanıyor. Her bağlantılı görüneni multi olarak yargılamamak lazım. 3 level hesap konusuna gelirsek; aç, oyna ve topla otunu. Nasıl olsa diğer hesabına aktaramazsın. Diğer hesabına bir yarar sağlamadıktan sonra kim neden karışsın ki sana?
Soy tu Dios.