Dragons War Forum
77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D (/showthread.php?tid=6135)

Sayfalar: 1 2 3

77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - ImAtHell_kullanılmayan - 05-12-2017

o amcamdır bu dayımdır şu babamdır ordaki büyük kuzenim şurdaki küçük kuzenim diye diye hesap paylaşımının dibine vurup danışıklı dövüş alanları yapmayı kolaylaştırarak kendini oyuncu sanan arkadaşlarının sonunun ne olacağını çok merak ediyorum umarım hakkınızda gerekli işlemler yapılır hak yolunu bulur arkadaşlar o zamana kadar akrabalarınızla beraber oynamanın tadını çıkarın bakalım  Big Grin

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - Harley Quinn - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 18:42)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o amcamdır bu dayımdır şu babamdır ordaki büyük kuzenim şurdaki küçük kuzenim diye diye hesap paylaşımının dibine vurup danışıklı dövüş alanları yapmayı kolaylaştırarak kendini oyuncu sanan arkadaşlarının sonunun ne olacağını çok merak ediyorum umarım hakkınızda gerekli işlemler yapılır hak yolunu bulur arkadaşlar o zamana kadar akrabalarınızla beraber oynamanın tadını çıkarın bakalım  Big Grin

F0R3V3R, bizim aile bağımız kuvvetli kardeşim kıskanıyor musun bizi sen ? Sinirliyim

7yr8Lv.png

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - -_V-SUKARNO-X_X- - 05-12-2017

İyide sorunu nasıl çözelim oyuna başlarken nüfustan soy kütüğü mü isteyelim. Big Grin

https://dwar.gen.tr/user_info.php?nick=F0R3V3R Burada durum farklı ama adamın 12 ninesi 8 annesi 12 dayısı var ne yapalım.

Hatta bilemiyorum belki ben bile aaa zaten Ademin çocuklarıyız aslında hepimiz bağlantılıyız tüm server için yapalım en iyisi .

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - __ATA__ - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 18:47)PNP Transistör Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyide sorunu nasıl çözelim oyuna başlarken nüfustan soy kütüğü mü isteyelim. Big Grin

https://dwar.gen.tr/user_info.php?nick=F0R3V3R Burada durum farklı ama adamın 12 ninesi 8 annesi 12 dayısı var ne yapalım.

Hatta bilemiyorum belki ben bile aaa zaten Ademin çocuklarıyız aslında hepimiz bağlantılıyız tüm server için yapalım en iyisi .

bence efirusu kısırlaştıralım
bu kadar plansız çocuk yapılmaz

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - wasdadsa - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 18:42)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o amcamdır bu dayımdır şu babamdır ordaki büyük kuzenim şurdaki küçük kuzenim diye diye hesap paylaşımının dibine vurup danışıklı dövüş alanları yapmayı kolaylaştırarak kendini oyuncu sanan arkadaşlarının sonunun ne olacağını çok merak ediyorum umarım hakkınızda gerekli işlemler yapılır hak yolunu bulur arkadaşlar o zamana kadar akrabalarınızla beraber oynamanın tadını çıkarın bakalım  Big Grin

Oyuna Kayıt Şartları ;

1) 18 yaşından büyük olmak
2) T.C Nüfus cüzdanı fotokopisi
3) Sülale nüfus kağıt örneği
4) Evlatlık akraba listesi
5) 6 adet vesikalık fotoğraf ( Sülalede kim varsa çektirecek ) ( Oyuna kayıt tarihinden en fazla 6 gün önce çektirmek şartıyla )

YENİ OYUN KURALLARI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN..

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - - S E T H - - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 19:00)Alive Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Oyuna Kayıt Şartları ;

1) 18 yaşından büyük olmak
5) 6 adet vesikalık fotoğraf ( Sülalede kim varsa çektirecek ) ( Oyuna kayıt tarihinden en fazla 6 gün önce çektirmek şartıyla )

ve 3'ten fazla kuzeninin olmaması

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - burber1907 - 05-12-2017

21. yy dayız bu kadar plansız çocuk yapılmamalı 100 kuzen oynayacaklar neredeyse

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - -_V-SUKARNO-X_X- - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 19:00)Alive Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1) 18 yaşından büyük olmak

Pek çok sorun çözüldü ancak ya enişteler yengeler üst komşu alt komşu yan komşu çapraz binadaki komşu ....

(05-12-2017, Saat: 19:06)burber1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 21. yy dayız bu kadar plansız çocuk yapılmamalı 100 kuzen oynayacaklar neredeyse OK.

Bence bu kadar akrabası olan yok ,gelecekten adam getiriyorlar.

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - wasdadsa - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 19:06)PNP Transistör Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2017, Saat: 19:00)Alive Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1) 18 yaşından büyük olmak

Pek çok sorun çözüldü ancak ya enişteler yengeler üst komşu alt komşu yan komşu çapraz binadaki komşu ....

(05-12-2017, Saat: 19:06)burber1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 21. yy dayız bu kadar plansız çocuk yapılmamalı 100 kuzen oynayacaklar neredeyse OK.

Bence bu kadar akrabası olan yok ,gelecekten adam getiriyorlar.

Onlara belge alamıyoruz fakaaat ikametgah olursa düşünürüz bişeyler Big Grin

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - Leo - 05-12-2017

işine baksana kardeş sen kaşıntınmı tuttu ney?
sanane bizim bağlantılı hesaplarımızdan  sanamı düştü