02-01-2018, Saat: 18:32
(02-01-2018, Saat: 18:22)Eskici Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-01-2018, Saat: 18:20)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şuan anlık olarak mübadelenizde toplam 35 kart açık insan ırkında ise şuan 110 kart açık bu şans işi değil artık siz sadece nadiri bulmaya çalışıyorsunuz insan ırkı ise hem nadir mübadelesi açıp hem de bir sürü kart takaslıyor ki siz terpi 180e açmışken biz de şuan 250 altın terp fiyatıSevgili burber iyi diyorsun mesela bizde 180 e açık ama o gelip pazarlık yapsınlar diye. mesela sadece adirakun bizim ırktaki tüm destelere sahipken bizde 1 adet mercan olmaması koskoca ırka hakarettir. evet bizde potansiyel dolandırıcı hesap çok selam diyip 3 altınlık kartı sorduğunda 10 15 ten başlıyor fiyatı sizde takaslanıyor olması bir avantaj ama bu kadar fark doğal değil....
ya bende şöyle diyeyim bize de bu çarşı 3 valey çıktı terp görmedim satan duymadım ben magiş ve ateş büyücüsünü mübadeleden aldım ki büyücüler destesi de çok az kişide var öyle sürekli çıkmıyor mercan kartına gelecek olursak çıkan kartlar bildiğim kadarıyla hep değerli sandıklar olayında çıktı mercan ve dev kartının destelerden çıktığını duymadım çıkıyor mu da bilmiyorum o kartlar paraya bakıyor bir yönden gidip 500 1000 kutu açanlar oldu nadir olarak kart düşürdüler en sonunda çarşıdaki destelerle ilgili bir durum değil diye düşünüyorum