![]() |
Kart Desteleri - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Kart Desteleri (/showthread.php?tid=6561) Sayfalar:
1
2
|
Kart Desteleri - Eskici - 02-01-2018 sanırım Cevapları önceden tahmin ettiğim bir konu açıyorum insan ırkında Kaos destesinden - çiçeğine cirit atarken Bizde varsa yoksa VALEY. acaba Ayarları mı bozuk kaldı ne oldu ? 1 mercan gelmez mi. 1 terp gelmez mi. kaç çarşı oldu hala mercan yok. insanlarda kaç var? Her sorduğumuzda insanlar daha çok alıyor.... eee tamam daha çok çıksın da bize de çıksın 1-2 tane sıkıldık VALEY den Cvp: Kart Desteleri - _RamHERO_ - 02-01-2018 Milli piyangonun çıkması bile daha büyük ihtimal resmen. valeyden başka kart çıkmıyor takip ediyorum da Cvp: Kart Desteleri - Carstein - 02-01-2018 (02-01-2018, Saat: 16:00)Eskici Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sanırım Cevapları önceden tahmin ettiğim bir konu açıyorum ![]() Cvp: Kart Desteleri - ganJ - 02-01-2018 Az sonra biri gelir '' Şans işi bu işler '' der. ![]() Cvp: Kart Desteleri - KILL THE HUMAN - 02-01-2018 (02-01-2018, Saat: 16:00)Eskici Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sanırım Cevapları önceden tahmin ettiğim bir konu açıyorum Vallahi Yeter !! Cvp: Kart Desteleri - shelby - 02-01-2018 Arkadaşımı her türlü destekliyorum, önceden 1 çarşı terp fazla çıkar 1 çarşı frey önceden alanlar aldı yine biz hala aylardır bekliyoruz.... Cvp: Kart Desteleri - Teoo - 02-01-2018 İnsanların bayma sunak efektlerı ustunlugune birde kart destesi yazılması çok çok garip bir durum Cvp: Kart Desteleri - Antikor - 02-01-2018 Sonuna kadar hak veriyorum. O kadar magmarın hepsi şanssız olamaz ![]() Cvp: Kart Desteleri - MeBuSaN - 02-01-2018 çok güzel diyorsunuz da ben kart destelerine bu çarşı 270 altın harcadım bir tane bile nadir kart çıkmadı. hiç olmadı bir marcus aurelius dedim o bile yok. O cevaptan sizin kadar bende nefret ediyorum ama bu hakikaten şans işi. magron ırkında ki oyuncu sayısı ile insan ırkındaki oyuncu sayısı göz önüne alındığında evet insan ırkı daha çok deste açıyor dolayısıyla daha çok nadir kart oluyor, bu bir gerçek. Siz magron ırkını da anlıyorum bir taraftan haklısınız bir tarafta 10 kişi açarken diğer tarafta 100 kişi açıyor bu nedenle desteler konusunda ister istemez geri kalıyorsunuz. Arada o kadar uçurum var mı yok mu bilmiyorum ama gerçekten bir uçurum söz konusuysa kapalı ihale yoluyla nadir kartlar satışa sunulabilir. Cvp: Kart Desteleri - Eskici - 02-01-2018 (02-01-2018, Saat: 17:43)MeBuSaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel diyorsunuz da ben kart destelerine bu çarşı 270 altın harcadım bir tane bile nadir kart çıkmadı. hiç olmadı bir marcus aurelius dedim o bile yok. O cevaptan sizin kadar bende nefret ediyorum ama bu hakikaten şans işi. magron ırkında ki oyuncu sayısı ile insan ırkındaki oyuncu sayısı göz önüne alındığında evet insan ırkı daha çok deste açıyor dolayısıyla daha çok nadir kart oluyor, bu bir gerçek. Siz magron ırkını da anlıyorum bir taraftan haklısınız bir tarafta 10 kişi açarken diğer tarafta 100 kişi açıyor bu nedenle desteler konusunda ister istemez geri kalıyorsunuz. Arada o kadar uçurum var mı yok mu bilmiyorum ama gerçekten bir uçurum söz konusuysa kapalı ihale yoluyla nadir kartlar satışa sunulabilir. 1. iki ırk arasında gerçekten bu kadar dengesizlik var ise TEMELDEN düzeltilmesi gerekir. çünkü demek ki bizim sayımız az. 2. 270 altın ciddi bir rakam değil , 1 terp çıksa savaş çıkacak neredeyse. 3. sizde sadece 3-4 tane mercan kartı vardı bu çarşıdan önce şuan şuan kaç bilmiyorum ama bizde 0. ------------------ +14 müydü o kk Silah taşı bile insanlarda varken bizde yok. hasır zırhı ilk size verdiler. Yani böyle hep ilk insanlar diyip sonrasında AMA ONLAR FAZLA denmeside komik. Tamam fazlalarda öyle 10 a 1 değil. 10 a 8 falandır en fazla yoksa biz meydandan çıkamazdık ? Bi el atılması lazım duruma bi endarg parasına kart almak istemiyoruz. |