02-01-2018, Saat: 17:52
(02-01-2018, Saat: 17:43)MeBuSaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: çok güzel diyorsunuz da ben kart destelerine bu çarşı 270 altın harcadım bir tane bile nadir kart çıkmadı. hiç olmadı bir marcus aurelius dedim o bile yok. O cevaptan sizin kadar bende nefret ediyorum ama bu hakikaten şans işi. magron ırkında ki oyuncu sayısı ile insan ırkındaki oyuncu sayısı göz önüne alındığında evet insan ırkı daha çok deste açıyor dolayısıyla daha çok nadir kart oluyor, bu bir gerçek. Siz magron ırkını da anlıyorum bir taraftan haklısınız bir tarafta 10 kişi açarken diğer tarafta 100 kişi açıyor bu nedenle desteler konusunda ister istemez geri kalıyorsunuz. Arada o kadar uçurum var mı yok mu bilmiyorum ama gerçekten bir uçurum söz konusuysa kapalı ihale yoluyla nadir kartlar satışa sunulabilir.
1. iki ırk arasında gerçekten bu kadar dengesizlik var ise TEMELDEN düzeltilmesi gerekir. çünkü demek ki bizim sayımız az.
2. 270 altın ciddi bir rakam değil , 1 terp çıksa savaş çıkacak neredeyse.
3. sizde sadece 3-4 tane mercan kartı vardı bu çarşıdan önce şuan şuan kaç bilmiyorum ama bizde 0.
------------------
+14 müydü o kk Silah taşı bile insanlarda varken bizde yok.
hasır zırhı ilk size verdiler.
Yani böyle hep ilk insanlar diyip sonrasında AMA ONLAR FAZLA denmeside komik. Tamam fazlalarda öyle 10 a 1 değil. 10 a 8 falandır en fazla yoksa biz meydandan çıkamazdık ?
Bi el atılması lazım duruma bi endarg parasına kart almak istemiyoruz.