05-12-2017, Saat: 21:40
(Son Düzenleme: 05-12-2017, Saat: 21:42, Düzenleyen: Mad Spawn_kullanılmayan.)
(05-12-2017, Saat: 21:00)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaç kişiyle kimle takacaksın tıpayı,(05-12-2017, Saat: 20:12)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HE BENİM KAŞINTIM TUTTU GEL BENİ KAŞI TIPAN YER Mİ EVLADIM..
NE KADAR DELİĞİN VARSA O KADAR TIPA TAKMASINI BİLİRİZ ORHANCIM
HERŞEYİ GEÇ BAĞLANTILI HESAPLAR KONUSU FORUMDA GEREKLİ YERLERDE GEREKLİ KİŞİLER BİLİDİRİLİ ARKADAŞLAR.BİZ OYUNDAKİ ARKADAŞLARIMIZIN YANINA SIK SIK GİDEN OYUNCULARIZ BULUŞTUĞUMUZDADA İLLAKİ ÇARIMIZA ONLARIN IP LERİNDEN BAĞLANIYORUZ.BURDA BİZE ADMİNCİLİK OYNAMAYIN.MERT ABİMİ İYİ TANIRSIN DİYORUM VE SUSUYORUM.

Cehennem geçidinde tüm hanlığınıza taktım tıpayı hâlâ nasıl böyle konuşabiliyonuz çözemedim

(05-12-2017, Saat: 21:00)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(05-12-2017, Saat: 20:12)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HE BENİM KAŞINTIM TUTTU GEL BENİ KAŞI TIPAN YER Mİ EVLADIM..
NE KADAR DELİĞİN VARSA O KADAR TIPA TAKMASINI BİLİRİZ ORHANCIM
HERŞEYİ GEÇ BAĞLANTILI HESAPLAR KONUSU FORUMDA GEREKLİ YERLERDE GEREKLİ KİŞİLER BİLİDİRİLİ ARKADAŞLAR.BİZ OYUNDAKİ ARKADAŞLARIMIZIN YANINA SIK SIK GİDEN OYUNCULARIZ BULUŞTUĞUMUZDADA İLLAKİ ÇARIMIZA ONLARIN IP LERİNDEN BAĞLANIYORUZ.BURDA BİZE ADMİNCİLİK OYNAMAYIN.MERT ABİMİ İYİ TANIRSIN DİYORUM VE SUSUYORUM.
Ayrıca bu kadar bu şekilde konuşuyosan icraat göstericen boş havlamıcaksım aslan