11-12-2016, Saat: 05:26
8-9 senelik oyuncuyum böyle bir rezillik görmedim arkadaş. 55 kere tek tek pırlanta atıyorum kuyuya o da yetmiyor 2 şer 2 şer altın atıyorum toplamda 12 adet ve çok büyük zarardayım. Yani gelipte bana 10 gümüş atıpta ne bekliyordun demesin kimse. Ayrıca saçma sapan şaalı sözler yazmayında bundan sonra umutlanmayalım. Birde durgunluğu gidermek moralinizi yerine getirmek için yazmışsınız. Tam tersine oyun gözümden bir adım daha düştü. Kuyu mağdurlarına bir telafi istiyoruz, ayıptır günahtır ya ! En az 30 40 altın zarardayım. Dımdızlak kaldık ortada !
Oyun yönetimine tavsiyem eğer derdiniz durgunluğu bozmak moral düzeltmekse böyle etkinliklerde oyuncuya yaramayan saçma iksirler ( mana iksiri, kullanmadığınız setin efekt iksir ve tomarları) hediyeler falan vermeyin. En azından bastığı miktarın %90 ını toplayabilsin ki 5 dk sonra keşke bulaşmasaydım diye kendini yemesin !
Oyun yönetimine tavsiyem eğer derdiniz durgunluğu bozmak moral düzeltmekse böyle etkinliklerde oyuncuya yaramayan saçma iksirler ( mana iksiri, kullanmadığınız setin efekt iksir ve tomarları) hediyeler falan vermeyin. En azından bastığı miktarın %90 ını toplayabilsin ki 5 dk sonra keşke bulaşmasaydım diye kendini yemesin !