Dragons War Forum
Feo Dünyasında Şans Kuyusu - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Feo Dünyasında Şans Kuyusu (/showthread.php?tid=526)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

Feo Dünyasında Şans Kuyusu - Alexiel - 10-12-2016

Güncelleme:

Şehir meydanlarındaki mağazalardan "Kuyu Takası" bölümünden Şans Parası ile nesne satın alabilirsiniz.

Selamlar savaşçılar,

Son zamanlarda oyunun bayağılaştığını ve moralinizin düştüğünün farkındayız. Sizlere oyun heyecanı katmak,oyunun gidişatını düzenlemek için nadir nesneleri siz oyuncularımız hizmetine sunmak adına yeni bir etkinlikle daha karşınızdayız.

Etkinlik kapsamında ;

ico_magmar.gifAteş Meydanı                                                ico_human.gifDe'Larisa Şehir Meydanı
Magronlarda : [attachment=28]                       İnsanlarda : [attachment=27]

Kuyularına yapacağınız dilekleriniz sizlere eşya ve şans parası olarak geri dönecektir. Dilek olarak attığınız miktarın büyüklüğüne göre kazancınızda artacaktır. Şans paraları ile Etkinlik sonunda mağazadan nesneleri ve Olağanüstü şans paraları ile Nadir nesneleri takas edebileceksiniz.

ev_nov_serebr_obol.gif                   ev_nov_hand_red.gif

Etkinlik kapsamında kazanabileceğiniz bazı değerli nesneler ;

glazhaosa2.gif      cherepkvest3.gif      cr_big_green.gif      bot_uvorot1-5pvp_purple.gif      bot_tank1-5pvp_purple.gif      bot_krit1-5pvp_purple.gif      gidra_purp_260509.gif

Hepinize Bol Şans Dilerim.

Etkinlik 27.12.2016 23:59'da Sona erecektir.

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - burber - 10-12-2016

kuyu bozuk 10g attık 50 gitti

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - Scorpion - 10-12-2016

30gümüş attım 1.2 a gitti

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - CryStaL - 10-12-2016

10x5 gumus attım toplam 50 gumus ama 3 altın civarı para gitti . kuyu bozuk ya da içinde mıknatıs var paraları çekiyor dibe  :blush: Tongue

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - Wayfear - 10-12-2016

30 a attım çıkan en iyi şey Bodur sikkesi neyse buna da şükür .

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - FisteD - 10-12-2016

Böyle gereksiz etkinlikler istemiyoruz. Oyuna heyecan katıcam derken daha cok soğuyoruz lütfen daha güzel etkinlikler getirin.

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - BLASTOIS - 10-12-2016

Biraz sert eleştireceğim ama kusura bakmayın 

yazmayım dedim ama yazacagım su altı açılmış ne duyuru ne haber yapıldı. zaten dogru dürüst 3-4 lwl lerin magraları olmuyor ki oradan kömür gelsin de görevlerimizi yapalım dicem o da yok efendime söyleyim deri metal piyasada bulamıyoruz millette bir kaç tane var ya kendine saklıyor ya da çok yüksek fiyattan satıyor. diğer bir konu bodur taşları piyasada bunlarda yok 5 lwl in başından 6 lwl kadar full kesim yaptım yaklasık 1000 geçi yaraktık kestim naked yaptım bodur taşı düşmüyor. normalde fazla düşmesi gereken bir nesne ve siz bunları görüp biliyor musunz yoksa tek ben mi yaşıyorum bu sıkıntıları deme o ki böyle bir etkinlik koyuyorsun kuyuya 10 altın atıyorum 10 gümüşden tut 2 altına kadar herhangi bir bodur taşı olur metal olur deri olur kömür olur da gelir gibisinde bolca acımasızın delikli çizmsi efendime söyleyim üzüm küçük güç iksiri ve şişe geliyor tamamen SAÇMALIK neden düşünülmüyor nedne kafa yorulmuyor insanlara bu nesneleri vermeyerek nedne çile çektiriyorsunuz baksın hiç bir etkinlik cümlesi böyle kurulmamalıdr "Son zamanlarda oyunun bayağılaştığını ve moralinizin düştüğünün farkındayız" bu endişe ve umutsuzluk verir. 

Her neyse demem o ki oyuna 
*deri
*metal
*kömür
*bodur taşı
*degerli değersiz bodur sikkeleri
*6 lwl ve 7 lwl oyunculara düşme olasılıgı azda olsa yeşil itemler hatta daha düşük ihtimalle mavi itemler bile olabilirdi.
*hırsızlar için 0 15 veya 30 tp kutu bakın kaç ay olacak 30 tp hırsız göremdim ben bunlar hep eksiklik işte biraz analiz lütfen
belirli bir miktarda oyunculara sunulmalı ticaret imkanı artırılmalı oyundan kazandıgımız oyuna geri vermemeliyiz bundan kastım yaratıklardan para kasıyoruz sonra kuyuya atıyoruz oyunun parası oyuna geri dönüyor yada meslek kasıyoruz gobline veriryouz oyunun bitksini balıgı taşı yine oyuna dönüyor kısır döngü oluyor ayrıca kuyu da verilen nesneler ise çok acımasız sırf vermek için oyunculara tesbih böceyi şişe veya acımasızn delikli çizmesi gibi işe yaramz şeyleri vermeyin bunlar yerine şansınza küsün deseniz daha aklıca en azında çanta temizlemek zorunda kalmayız ister katılın ister katılmayın ama ben bu etkinliğide çok güzel olabilceksken düşünülmemiş yeterince kafa yorulmamış olarak buldum. umarım dikkate alınır her zaman dediğim gibi yeterince tecrübe ve az hayal gücüyle güzel yapılamayacak hiç bir şey yoktur. iyi akşamlar.

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - KarluKz - 10-12-2016

Bıraksaydınız oyun eskisi gibi kalsaymış böyle bizleri soyan etkinlikler getirerek canlandıracaksanız gerek yok. Bunu okuyanlar varsa da hiç bulaşmasınlar. 55 pırlanta ve 12 altın harcadım sonuç tamamen hüsran.

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - burber - 10-12-2016

ellemeyin arkadaşlar 40a harcadım bomboş bırak gözü kafata bile atmadı. bizim kaç günde kaç saat oynayarak kazandığımız parayı bu kadar kısa sürede çöpe attıran bir etkinlik yaptığınız için de sağ olun

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - Alexiel - 10-12-2016

Arkadaşlar biraz abarttığınızı düşünmekteyim. Etkinliğe katılan birisi olarak kutu,göz,kafatası,deri,metal çıkardım 10 gümüş atıp 15 altınlık hediye çıkarmanız zaten biraz garip olurdu.Attığınız para miktarını dengede tutmanızı öneririm.