(11-11-2017, Saat: 19:01)MühendisBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 18:53)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sorun burda işte ne güzel söylüyosun biz bunu bilemeyiz vs. bilmediğin bişey için burda 5 sayfa neyin tartışmasını yapıyosunuz.
kardeşim evde yokken onun karakterini bende diğer bilgisayardan açar sokabilirim bundan da bi sorun yok. sadece siz anlayışlı olamıyorsunuz kaybettiğinizde bişeyleri suçlama gereği duyuyosunuz. adam multi değil bişey değil adamın savaşa girmesi gerekiyosa girer ki her savaşa gelen onur kasan biri efekt basmış adam 5-6 tane.
kurallarda böyle bi maddede var ama az öncede dediğim gibi ANLAYIŞ önemli olan.
Yüzsüzlükte Hat safadaymış sende.. :
''kardeşim evde yokken onun karakterini bende diğer bilgisayardan açar sokabilirim bundan da bi sorun yok''.
Kendi şahşıma söylüm Multi Veya değil... Benim evde 3 kardeşim var.. Onlarada 1er Hesap kasar atarım içine çarların 300'er lira itemleride dizerim Birazda uğraşır rütbe kasarım... Evde 4 pc Var.. 5 telefon 2 Tablet... Sınırları zorlarım inceleme isterse Admin belli bilgileri kapatarak kimlikte atarım... Sorun Bu değil...
Oyun Kurallarında Yazan Şu Kısaca..
Aynı Ip Alışveriş Yapamaz Aynı Dövüşe giremez... Admine başvuru yap oyun kurallarını Değiştirsin o zaman... Sende Rahatla bizde...
Saygılarımla
MühendisBey...
ya sen hastasın bak hala aynı şeyleri söylüyosun o kadar yazıyoruz boşa yazıyoruz. 3 tane hesap aç para at rütbe kas savaşlara sok. yapmazsan da adam değilsin madem söylüyosun yap. oyun kurallarını getiriyosun hala önüme kardeşimle oyunu oynamak için eve 2 tane ayrı internet mi bağlatıyım? biraz anlayışlı olsanız suçlamak yerine anlamaya çalışsanız (sanji ve erk10 için diyorum diğerlerini tanımayp bilmediğim için bi yorum yapmıyorum.) sorun kalmıcak zaten ortada.
ayrıca sende yazmışken şunu belirtiyim.
https://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?f...erver_id=1
bunu unutmıcam haberin olsun...
(11-11-2017, Saat: 19:27)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 10 tane kardeşim var benim aynı ıp den bağanıyoruz ama aynı savaşa da girebiliriz bizim onur almamızı kısıtlayamazsınız lütfen
5 levele kadar onur kasmamış asker rütbeli birisimi söylüyor onur almamızı kısıtlayamazsınız diye komikmiş