11-11-2017, Saat: 19:01 

(11-11-2017, Saat: 18:53)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 18:33)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende diyorum ki sana; evet gerçekten kardeşin girebilir ama kardeşin yerine o bilgisayarı sende açıp savaşa girebilirsin.Biz bunu bilemeyiz.Benim anlatmak istediğim şey bu, bunun çözümünü adminler sağlayacak ya komple bu savaşa girme olayını kapayacaklar ya da kurallarda bununla ilgili madde olmayacaksorun burda işte ne güzel söylüyosun biz bunu bilemeyiz vs. bilmediğin bişey için burda 5 sayfa neyin tartışmasını yapıyosunuz.
kardeşim evde yokken onun karakterini bende diğer bilgisayardan açar sokabilirim bundan da bi sorun yok. sadece siz anlayışlı olamıyorsunuz kaybettiğinizde bişeyleri suçlama gereği duyuyosunuz. adam multi değil bişey değil adamın savaşa girmesi gerekiyosa girer ki her savaşa gelen onur kasan biri efekt basmış adam 5-6 tane.
kurallarda böyle bi maddede var ama az öncede dediğim gibi ANLAYIŞ önemli olan.
Yüzsüzlükte Hat safadaymış sende.. :

''kardeşim evde yokken onun karakterini bende diğer bilgisayardan açar sokabilirim bundan da bi sorun yok''.
Kendi şahşıma söylüm Multi Veya değil... Benim evde 3 kardeşim var.. Onlarada 1er Hesap kasar atarım içine çarların 300'er lira itemleride dizerim Birazda uğraşır rütbe kasarım... Evde 4 pc Var.. 5 telefon 2 Tablet... Sınırları zorlarım inceleme isterse Admin belli bilgileri kapatarak kimlikte atarım... Sorun Bu değil...
Oyun Kurallarında Yazan Şu Kısaca..
Aynı Ip Alışveriş Yapamaz Aynı Dövüşe giremez... Admine başvuru yap oyun kurallarını Değiştirsin o zaman... Sende Rahatla bizde...
Saygılarımla
MühendisBey...

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)