11-11-2017, Saat: 18:53
(11-11-2017, Saat: 18:33)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sorun burda işte ne güzel söylüyosun biz bunu bilemeyiz vs. bilmediğin bişey için burda 5 sayfa neyin tartışmasını yapıyosunuz.(11-11-2017, Saat: 18:32)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yav ilk yazdığın yazıda niye aynı anda girmiyolar sonradan geliyolar bunlar tesadüf mü falan yazıyosun bu ne demek oluyo şimdi bi şekilde inceden suçluyosun birşeyleri.
ayrıca aynı ev aynı IP farklı bilgisayar düşünelim senin dediğin gibi ben girdim savaşa öldüm. sonrada kardeşim girdi başka birini diriltti ve tomarladı ne var bunda ? beni diriltmiyo sonuçta aynı ıp ten birbirimize olan bi desteğimiz yok bana tomar atmıyo örneğin.
Bende diyorum ki sana; evet gerçekten kardeşin girebilir ama kardeşin yerine o bilgisayarı sende açıp savaşa girebilirsin.Biz bunu bilemeyiz.Benim anlatmak istediğim şey bu, bunun çözümünü adminler sağlayacak ya komple bu savaşa girme olayını kapayacaklar ya da kurallarda bununla ilgili madde olmayacak
kardeşim evde yokken onun karakterini bende diğer bilgisayardan açar sokabilirim bundan da bi sorun yok. sadece siz anlayışlı olamıyorsunuz kaybettiğinizde bişeyleri suçlama gereği duyuyosunuz. adam multi değil bişey değil adamın savaşa girmesi gerekiyosa girer ki her savaşa gelen onur kasan biri efekt basmış adam 5-6 tane.
kurallarda böyle bi maddede var ama az öncede dediğim gibi ANLAYIŞ önemli olan.