11-11-2017, Saat: 12:53
burada magiler kayırılıyo insanlar kayırılıyo muhabbeti yapmayacam herkes mağdur oldu bi ton efekt ve saatlerini harcadı o savaşta iki tarafında hasarlarına bakılıp onur eklenmesi gerekiyor herhangi bi efekt iadesi hiçbir şekilde telafi olarak görülemez onur kasmanın bu denli zor olduğu 8 levelde güzel onur alabileceğimizi düşünüp ne varsa bastığımız savaş sonlandırılıyor 1.5 aydır kırmızı iksir basmıyorum bu savaşta basıyorum gidiyorum ejder mağazasından gökler hayır duası alıyorum gece boyu savaştayız girmeye çalışıyoruz oyuna en sonda savaş sonlanıyor.Ayrıca pikachu karakterine sesleniyorum cheat engine ile bayıyonuz diyecek kadar ne yaşadın gerçekten son 2 destansıda godfatherın karşısında 7 yada 8 ayı yedim istisnasız hepsinde bayıldım. önceki destansıya bakarsan 13k hasarım var neden cevap basit tomar atılan sırada godfather o kadar kişinin arasaından bana denk geliyor ve o sırada ayı vuruşunda oluyor ve bayıyo üstüne üstlük 5 kritik vurus ardarda yapıyor ki diğer baymasındada aynısı oldu 1 diriltme hakkı vardı çıktım gittim olabilir şansına geldi hadide sen neye yakınıyosun burada? 10ar 10ar diriliyomuşuz hee adam kayırıyolar ondan çıkıp gittim önceki savaştada daha diyecek çok şey varda boş boş savunmaya geçmeye gerek yok herkesin mağdur olduğu bu durumda