11-11-2017, Saat: 12:10
(11-11-2017, Saat: 11:20)Genghis Khan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 10:38)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: adam cepsiz kalmamıştı siz cepsiz kalmıştınız belirtmek istediğim nokta oydu zaten flatta full efekt diyosun da ben onda efekt olduğunu hatırlamıyorum varsa 1-2 efekt vardı
savaşı sonuna kadar beklememişsin belli ben saat 5 e kadar durdum savaş 3 3.30 civarlarında bitmişti savaş üstüblüğü tamamen bizdeydi sizin son kalan magmorun son vuruşlarıydı peşine insanlar savaşı kazanacaktı konunun başlığını da okumadığın belli olay 3-4 lvl lerin girip yüksek lvl leri diriltmesi değil sizin dövüşü kaybettikten sonra multi hesaplarınızı savaşa sokup yüksek lvl lerinizi diriltmeniz önce yazılanları tam oku öyle gel yorum yap
Abicim öncelikle eğer konu o değilse ondan dolayı yakınmayacaksın bu bir. İkincisi sen kimsin de bana yazılanları tam oku da öyle gel diye bir üslupla cevap veriyorsun. Ortada sana yazılmış bir şey yok.
(11-11-2017, Saat: 10:56)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: istediğimi derim bu seni ilgilendirmez ortada hak yenme var sadece onu belirtiyorum benim savaşa ne diye girdiğim belliydi zaten sizler de anladınız ölüm zinciri kullandınız ben zaten devlerim hasar bırakmaya gelmemiştim
Üçüncüsü eğer şikayetin varsa destek sekmesi var bilirsiniz siz çok ticket attınız Collesium mağarada yenilmiyor diye. Onu kullanabilirsin mesela. Eğer diyorsan ki zaten ben adminlerden şikayetçiyim durum vahim. O zaman sen oyun yöneticilerine karşı kullanıcıları kışkırtma suçundan ceza alman gerek.
ilk olarak adminlerden şikayetçi olmayan yok kimse kimseyi kandırmasın senin bana abicim deme hakkın da yok seni tanımam etmem abiliğini de görmedim önce sen üslubuna dikkat et