11-11-2017, Saat: 10:54
(11-11-2017, Saat: 10:38)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]Destr0yer Ulan sana ne giriyor ayıptır söylemesi sen naptın savaşı mı taşıdın 100k hasar mı verdin de bu kadar yakarıyorsun dövüşte 65 k hasarım vardı bekledim bekledim bitmeyince yattım. sabah kalktım baktım dövüş kaybolmuş.(onur iksiride basmıştım) ee sonuç ne baş mı aldık ? bütün arkadaşların emekleri gitti savaşta ama sen bu kadar bağırıp çağırıp laf edemezsin.(11-11-2017, Saat: 09:03)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım sanırım birşeyi unutuyorsun dövüşü dışarıdan izlemek ile dövüşün içinde olmak çok farklı iki şey. D3scartes dövüş döndürebilecek çok kritik bir anda oyuna geldi ve tek başına savaştı. Unutmaki efektli kişilere karşı ahimsa+gökler ile ayakta kalmak o kadar kolay bir şey değil. Süper vuruşunu vurduktan sonra cepleri yavaş yavaş eriyecekti ki o savaşta hala üstünde dolu şifa olan yardıma gelen magron çarlar vardı. Sen demişsin ya oyun sizde çöktü bizde de çöktü. Ha tam bu noktada biz de şu soruyoru sorduk.
Oyun çöktü ve biz oyuna girmeye çalışıyorken, oyuna giriş sağlanabildiğinde nasıl oldu da bizden 3 kişi ölmüştü. Oyun çöktüyse size de çöktü. Bizim arkadaşları gelip hayaletler kesmedi di mi.
Bu arada unuttuğun başka bir nokta. Metehan, sexes, ekin, Marjinal, ve beni cepsiz kesme şans yoktu. Bu arada bizim savaşa girmiş Eseonflat arkadaş full efektli full cepli savaşta kalacaktı.
adam cepsiz kalmamıştı siz cepsiz kalmıştınız belirtmek istediğim nokta oydu zaten flatta full efekt diyosun da ben onda efekt olduğunu hatırlamıyorum varsa 1-2 efekt vardı
(11-11-2017, Saat: 08:58)Genghis Khan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cidden komik ya.Adam diyor yok efendim 3-4 ler niye 10 lvl diriltiyor. Çok haklısın o 3-4 ler zaten girsin kan tutkusuyla karşıda minimum 7 lvlların olduğu destansıda bayıp Uçak ı Nafnaf ı kesmeye çalışsın. At gözlüğüyle bakmayın şu oyuna. Biri kanıt gösterin diyor diğeri savaşın linkini atıyor savaş silinmiş. Sanırım o savaşta sadece insan ırkı vardı.
savaşı sonuna kadar beklememişsin belli ben saat 5 e kadar durdum savaş 3 3.30 civarlarında bitmişti savaş üstüblüğü tamamen bizdeydi sizin son kalan magmorun son vuruşlarıydı peşine insanlar savaşı kazanacaktı konunun başlığını da okumadığın belli olay 3-4 lvl lerin girip yüksek lvl leri diriltmesi değil sizin dövüşü kaybettikten sonra multi hesaplarınızı savaşa sokup yüksek lvl lerinizi diriltmeniz önce yazılanları tam oku öyle gel yorum yap