11-11-2017, Saat: 04:43
neden bilmiyorum ama insan ırkında bir şey olduğu zaman hemen ban ceza vs vs şeyler acımadan yapıştırılıyor ama magmar oyuncuların neler yaptığını bizzat herkes görüyor ama bir şey olmuyor adamların multileri sokup sokup 10 levellerini diriltmelerini geçtim ona rağmen bizlerin kazanma şansı doğduğunda hatta dövüşü kazanma evremizde oyunun çökmesi çok ayrı bir dava savaş linki bir anda yok oluyor ben bunda art niyet ararım arkadaş adamların bütün bağlantılı hesapları giriyor savaşa insan ırkı forumda konu açıyor bunları dile getiriyor ve bir anda savaşla ilgili her link kayboluyor sebep? sebebi ben size söyleyeyim adminlerin oyunu düzgün yönetememesi dışında bizler bunu fark edip tepkimizi koyduğumuzda ne yapacaklar biz kanıt sunamayalım diye hadi oyun çökmüş gibi davranalım savaş linkini ortadan kaybedelim silelim bizlerin harcadığı efektler şu bu her şey mahvolsun çöpe gitsin verdiğimiz saatlerimiz dövüş için girdiğimiz heyecan stres falan filan her şey boşuna olsun
Yapmayın adminler artık ilk defa böyle bir konuya yorum yapıyorum ki ben forumda kolay kolay yorum yapmam sizler bizi susturmak için temizinden ban atarsınız forumdan ordan burdan bizi susturursunuz ama susturmakla bitmiyor bazı şeyler insan emeği var burda oyundan soğutuyorsunuz oyuncuları ben size söyleyeyim tek ırkla bu oyun dönmez bu oyunun fıtratında var iki ırk olması eğer siz bir ırkın oyuncularını küstürürseniz diğer ırkla devam edemezsiniz bu oyunun amacını bitirmeyin düzgün yönetin oynayalım sizden bu isteğimiz fazla değil sizin açınızdan da bakıyoruz magmar ırkında o kadar bağlantılı hesap var ki siz bile banlamaya başlasanız yorulacaksınız :
madem banlamak istemiyorsunuz ki bu gün gibi aşikar o zaman bi sistem getirin bağlantılı hesaplar aynı dövüşe ne kadar zorlasalar da giremesinler nasıl alışveriş olayını düzenlediniz buna göre aynı ipden bağlanmış olanlar alışveriş yapamıyor o zaman aynı dövüşe de giremesin hepiniz bu işlerden anlayan güçlü bi kadrosunuz bunu biliyoruz bunu yapmak sizin için zor değil o kadar grafik değiştirip bazı şeylerin sistemini işleyişini değiştirebiliyorsanız bunu da yaparsınız
iyi günler dilerim
Saygılarımla...
Seth
Yapmayın adminler artık ilk defa böyle bir konuya yorum yapıyorum ki ben forumda kolay kolay yorum yapmam sizler bizi susturmak için temizinden ban atarsınız forumdan ordan burdan bizi susturursunuz ama susturmakla bitmiyor bazı şeyler insan emeği var burda oyundan soğutuyorsunuz oyuncuları ben size söyleyeyim tek ırkla bu oyun dönmez bu oyunun fıtratında var iki ırk olması eğer siz bir ırkın oyuncularını küstürürseniz diğer ırkla devam edemezsiniz bu oyunun amacını bitirmeyin düzgün yönetin oynayalım sizden bu isteğimiz fazla değil sizin açınızdan da bakıyoruz magmar ırkında o kadar bağlantılı hesap var ki siz bile banlamaya başlasanız yorulacaksınız :

iyi günler dilerim
Saygılarımla...
Seth