06-06-2017, Saat: 19:12
(Son Düzenleme: 07-06-2017, Saat: 10:44, Düzenleyen: Boulangerie.)
(06-06-2017, Saat: 18:35)OSKARFİRAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: balıkçılık mesleyı olarak sıkıntı yasıyoruz haksızlık oldunu bıldırmek ıstıyorum sorunlar sunlardır yesıl kaynak balık lazım oldunda hangı balıgın oldunu bulabılmek ıcın devamlı tıklıyıp bakmak zorundayız ve bızı yavaslatıyor+60tp kaynak bızde 1tane var dıyer mesleklerde3kaynak var ve kaynagın belırlı bır yerı yok her bolgede nadır cıkıyor dolasıp dolasıp duruyoruz 2ser balık alabılıyoruz ve tecrube kasmakda zorlanıyoruz haksızlık oldunu dusunuyorum gereyının yapılmasını arz ederım saygılarımla
+60 Balıklar için kesinlikle katılıyorum zira map üzerinde dolanmaktan vakit kalmıyor balık toplama. Hele ki sizin gibi birisi daha Turna için devrideyse adeta yarışıyoruz balık için kesinlikle ufak bir düzenleme gerekli.
Geç gelen edit; haksızlık değil sadece Balance yok. Eğer diğer mesleklerin kaynak oranı ile diğer oranlar eşitlenir ise kesinlikle söz konusu balance tutar. Ancak +60 balıklar bölgede tek seferde 2 kere çıkıyor. Her balık arası neredeyse 5*8 dk arasında çıkıyor. Hanlık mezarlığından bi başlıyorum terk edilen mezarlığa çıkıyorum sonra geri gelip ankrivara falan geç. meslek yapmıyoruz depar atıyoruz.
аз ти трябвам с мен полудей ти.

![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)