![]()  | 
| 
 balıkçılık mesleyı sıkıntısı - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: balıkçılık mesleyı sıkıntısı (/showthread.php?tid=2521)  | 
balıkçılık mesleyı sıkıntısı - OSKARFİRAR - 06-06-2017 balıkçılık mesleyı olarak sıkıntı yasıyoruz haksızlık oldunu bıldırmek ıstıyorum sorunlar sunlardır yesıl kaynak balık lazım oldunda hangı balıgın oldunu bulabılmek ıcın devamlı tıklıyıp bakmak zorundayız ve bızı yavaslatıyor+60tp kaynak bızde 1tane var dıyer mesleklerde3kaynak var ve kaynagın belırlı bır yerı yok her bolgede nadır cıkıyor dolasıp dolasıp duruyoruz 2ser balık alabılıyoruz ve tecrube kasmakda zorlanıyoruz haksızlık oldunu dusunuyorum gereyının yapılmasını arz ederım saygılarımla  
Cvp: balıkçılık mesleyı sıkıntısı - Boulangerie - 06-06-2017 (06-06-2017, Saat: 18:35)OSKARFİRAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: balıkçılık mesleyı olarak sıkıntı yasıyoruz haksızlık oldunu bıldırmek ıstıyorum sorunlar sunlardır yesıl kaynak balık lazım oldunda hangı balıgın oldunu bulabılmek ıcın devamlı tıklıyıp bakmak zorundayız ve bızı yavaslatıyor+60tp kaynak bızde 1tane var dıyer mesleklerde3kaynak var ve kaynagın belırlı bır yerı yok her bolgede nadır cıkıyor dolasıp dolasıp duruyoruz 2ser balık alabılıyoruz ve tecrube kasmakda zorlanıyoruz haksızlık oldunu dusunuyorum gereyının yapılmasını arz ederım saygılarımla +60 Balıklar için kesinlikle katılıyorum zira map üzerinde dolanmaktan vakit kalmıyor balık toplama. Hele ki sizin gibi birisi daha Turna için devrideyse adeta yarışıyoruz balık için kesinlikle ufak bir düzenleme gerekli. Geç gelen edit; haksızlık değil sadece Balance yok. Eğer diğer mesleklerin kaynak oranı ile diğer oranlar eşitlenir ise kesinlikle söz konusu balance tutar. Ancak +60 balıklar bölgede tek seferde 2 kere çıkıyor. Her balık arası neredeyse 5*8 dk arasında çıkıyor. Hanlık mezarlığından bi başlıyorum terk edilen mezarlığa çıkıyorum sonra geri gelip ankrivara falan geç. meslek yapmıyoruz depar atıyoruz. Cvp: balıkçılık mesleyı sıkıntısı - OSKARFİRAR - 06-06-2017 bızımde kaynakların yerlerı ayrı ayırı yerde cıksın heryerı dolaşmak ful zman kaybı bunedır yaaobur mesleklerde olee Cvp: balıkçılık mesleyı sıkıntısı - bjklee1903 - 06-06-2017 Doğrudur Haksızlık Vardır  
Cvp: balıkçılık mesleyı sıkıntısı - burber - 07-06-2017 kesinlikle katılıyorum sürekli 60+ balık peşin de ışık meydanından karanlık türbeye git gel sıkıldım artık tp de artmıyor bir de balık toplayan 2. kişi gelince iyice mahvoluyoruz bir düzenleme sürelerin de olmalı Cvp: balıkçılık mesleyı sıkıntısı - AntiLOP - 08-06-2017 Meslek kasmayı seven ordan oraya da gider burdan orayada benim cevabım bizimle deyilsin. Cvp: balıkçılık mesleyı sıkıntısı - OSKARFİRAR - 09-06-2017 (08-06-2017, Saat: 02:00)AntiLOP Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Meslek kasmayı seven ordan oraya da gider burdan orayada benim cevabım bizimle deyilsin. ozaman butun mesleklerde aynı olay olucak mantıklı bısey solede cevabının anlamı olsun Cvp: balıkçılık mesleyı sıkıntısı - Boulangerie - 10-06-2017 (08-06-2017, Saat: 02:00)AntiLOP Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Meslek kasmayı seven ordan oraya da gider burdan orayada benim cevabım bizimle deyilsin. Biz zaten sevmiyoruz demedik. Sıkıntı şu; +60 meslek kaynakları bitkiciler de ve jeologlar da her yerde fazlasıyla var. Bizde ise bir bölgede 2 tane var. Hadi gel de meslek kasmayı sev. Cvp: balıkçılık mesleyı sıkıntısı - Yanlız Cowboy - 15-06-2017 eskiden balıkçılık daha kötüydü tüm balıkların rengi aynıydı şimdi yine düzelttiler balıkçı mesleğinin avantajı kimse saldırmıyor her mesleğin kendine göre bir zorluğu var siz balığı tutup yan tarafta rahat rahat video izlerken biz arada dönüp bakmak zorunda kalıyoruz  |