03-06-2017, Saat: 02:28
(01-06-2017, Saat: 07:01)Stormrage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tebrikler! Çok yerinde bir update olmuş fakat diğer yandan oldukca eksikde yok değil. Kaos eventi ( gösteriş olsun diye ticaret senetleri ve anlagrisa olayları getirdiniz ki hala 6 level orlufya görevini oyunculara yaptırabilmiş değilsiniz) pet sistemi (şirin yardımcılarımızın hasretiyle tüm server yanıyor) malikaneler (uzun zamandır çoğu oyuncu tarafından beklenmiyor değil) ve en önemlisi client (herkesin burnunda tütüyor ha geldi ha gelecek!) serverde hasır zırhı yok! (bu işin altındada bir bit yeniği seziyorum ejderha mağazası veya ayaz adası veya 4 level sınırında getirdiğiniz pırlantalı mağaza gibi birşey bekleniyor) Ben onur kasmayan bir oyuncu olarak kendimce eksik yönlerini dile getirdim sadece 8 gelmiş olsa bu yorumu yazma gereği duymayacaktım her magiş giren oyuncularda zuliman kesemiyor hasır elde etmek için. Eğer bunlarla ilgilide bir planınız varsa ve erken safhada ileri sürmeyi düşünüyorsanız sadece 8 leveli getirmek yerinde bir karar hem oyuncular arasındaki rekabeti tekrar alevlendirmek için hemde oyuncuları oyun başına kitlemek için ama kendi kanaatim 9 ve 10 levelin şimdilik gereksiz olmasıdır.Çok güzel bi yorumdu bende bire bir katılıyorum şuanlık 9 ve 10 gereksiz gibi
Teşekkürler... Bir an önce eksiklerinizi tamamlamanız dileği ile.
-Stormrage